Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzica spune:
La multi ani tuturor celor cu nume de floare!
Alina M, am citit aseara subiectul de care ziceai de la legislative.
Cristinacsa, 136 cm are Tudor. L-am masurat ca eram curioasa. La 7 ani a avut 130 cm. A crescut 6 cm in jumate de an.
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica .
Flavia La multi ani mamei tale
Alina m-as fii" prostit "si eu in locul tau ,mai ales cu prajiturile .De la o vreme is tare gurmanda ,am avut o perioada cand de-abia mancam ,adevarul e ca eram si mai silueta ,dar mai nou mananc in nestire ,lucru observabil ,sper sa-mi treaca sau poate se agraveaza .
gabitzica spune:
Ildi, ai fost mai silueta ca acum? Eu asa slaba ca acum nu cred ca te-am mai vazut.
Apropo de prajituri, care ce praji ati facut? Eu am facut cremes.
alinamoro spune:
Io n-am facut prajitura ca am fost plecati ieri, aseara pe la 12 aveam friptura in cuptor si pe la 11 am terminat supa.
Am comandat un platou de praji la Rodica (care imi face torturi).
Ioi ce inalt e Tudor, Dragos are cam 130-131, l-am masurat nu demult.
Ildi, lasa ca esti slaba mey, arati f bine.
Mai tarziu (dupa biserica) mergem la Cicir unde ne "destrabalam" iar.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
HELLO si la multi ani Floriilor !
A fost superb la tara , verdeata,pomi infloriti http://www.dropshots.com/DITU#date/2011-04-16/17:38:29 ,puhoi de neamuri si muuulti nepotei SIngurul minus a fost ca in noaptea de dinaintea plecarii Diana a facut febra,dar tot am plecat cu nurofenul,paracetamolul dupa noi si in final am inceput sa ii dau si antibiotic,ca o durea si gatul/capul + febra mare,deja e clar prietenul ei puroi in gat.A fost mai matzaita cand ii urca febra,dar in rest s-a distrat de minune.De Tudor nu mai vorbesc - copii,animale - cai,vaci,porci,pasari ... i-am dus si sa ia ouale de la gaini Io mi-am incarcat bateriile ... n-as mai fi plecat de-acolo Abia astept sa vina vara ,cand sper sa mergem si sa bantuim prin padure la cules de mure
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Melania 14 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Rolele sunt asa:Barbie si cele albastre de baieti nr.27-30 iar cele cu 4 roti nr.24-30(Fisher Price) la 20Ron.Iata-le: http://community.webshots.com/album/580067664EjSYZu
Sunt fara casca si protectiile pt palme,genunchi si coate
am uitat:Flavia se pot pune si liniar rotile la cele care te intereseaza.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
Melania 14 spune:
Flavia tu nu ai vrea sa le vada Bogdi,nu?Poti sa treci sa le iei cand vrei de la mine sau sa ti le duca Ovi la servici?pana la ce ora lucrezi?
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
flavia ramona spune:
Carmen, eu lucrez saptamana asta de la 14 la 20, asa ca daca treceti prin zona si puteti sa le lasati la mine la birou e super. de pe la 18 la 20 is sigur pe aici ca nu am voie sa inchid biroul, dar iti las nr de telefon pe PM, in caz de sa ma suni. Acuma is si cu pretentii .
Daca nu fac eu cumva sa trec sa le iau, nu e graba. Mersi mult.
gabitzica spune:
A nascut Miha aseara! Bine ai venit pe lume Ilinca. Nu stiu amanunte ca mi- am uitat aseara telefonul la birou. A primit Cipri mesaj de la Susu.