Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Hello gagici sper ca v-ati distrat bine azi!
Noi am fost la onomastica aia de care ziceam la Grand Center , Tudor in premiera si a fost efectiv in extaz doua ore
Poze noi aici:http://www.dropshots.com/DITU#date/2011-04-15/19:01:12
Maine dimineata plecam la tara la Bihor si ne intoarcem duminica seara.M-a sunat si doctorita azi ca s-a aprobat PET-CT, saptamana viitoare sun sa ma programez deci.
WE placut la toata gasca!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
flavia ramona spune:
Buna dimineata,
Cred ca v-ati distrat bine de inca dormiti si nu scrie-ti niciuna. Imi pare rau ca am ratat intalnirea .
Noi am avut o noapte nasoala, Bogdi s-a tot trezit si plans de durere de ureche, i-am dat Nurofen, nu a putut adormi, pana la urma m-am mutat cu el in pat si intr-un final am adormit amandoi. Acum de dimineata zice ca nu il mai doare , nustiu ce o fi fost.
Moni, ce barbatel frumos am vazut io in poza. Se vede ca s-a distrat.
Melania 14 spune:
Flavia daca nu are febra atunci nu e otita.Poate e sensibil de la suflat nasul sau de la vremea de afara din ultima vreme .
Miha si Cristina pt transport aseara.Fetelor ma bucur ca v-am mai vazut si ca sunteti ok.Mie mi-a prins bine intalnirea am discutat despre scoala si scolari .
Fetelor am 2 perechi de role cu 3 roti liniare,pt fete si pt baieti,aproape noi.Cele pt fete sunt nr.28-31 Barbie ,celelalte trebuie sa ma uit.Poate va intereseaza-40Ron perechea.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
gabitzica spune:
Carmen pe mine ma intereseaza rolele Barbie. O sa te sun.
Nu am timp sa mai scriu altceva ca trebuie sa plec...
gabitzica spune:
Moni foarte faine pozele. Tudor a fost in elementul lui.
A fost fain aseara, nu stiu cum a zburat timpul asa repede. Scoala a fost subiectul de discutie nr. 1.
flavia ramona spune:
Liniste si pace?
Ma bucur ca v-ati simtit bine.
Noi azi am stat in casa, mergem imediat la mici cumparaturi ai apoi la mami ca e Florica si ne adunam azi.
alinamoro spune:
Salutare!
Noi azi am fost plecati la Simand (unde a fost Scanteia) la botezul(binecuvantarea) baietelului unor prieteni (am mai fost acolo in urma cu 3-4 ani la baietelul mai mare). A fost super, mai ales ca a fost vreme frumoasa. A avut o mancare excelenta si m-am prostit, am mancat pana n-am mai putut. Nu va mai zic de praji si tort...
Moni, am vazut si eu pozele, ce scump era Tudor si ce fericit!
Flavia, La multi ani mamei tale!
La multi ani tuturor Floricilor, Florinilor...celor cu nume de floare!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Si o dedicatie:
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze