Strumfi si prichindei iul-aug 2011(33)
Raspunsuri - Pagina 3
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia_ada Arianna_M super !!! ce ma bucur pentru vestile bune , mai ales ca a ramas fetita Foarte interesant nume ati ales pentru cea mica ( am vrut mereu sa iti zic dar am uitat) 18+ cu Ruxandra Ioana O buburuza mult dorita si asteptata !![]() |
Merci....pup burticutza frumoasa

18 +
Arianna-Maria
anaemi spune:
Ariana, ma bucur ca bebelina este bine! 
Babyblue, ai vazut ca bebe este bine ? Gata cu stresul ! 
Acum incep eu cu stresul . Azi am avut f multe contractii ...dureroase
Sunt speriata putin si mirata ca pana acum nu am ma patit asa.
Am contractii si cand stau linistita!
Or fi de la tusea asta care m-a luat de ieri ? Offf...si colac peste pupaza a racit si Filip. Azi l-am tinut acasa, o sa-l tinem si maine...offf 
Apropo de nume...noi ne-am tot gandit si razgandit, dar stiti cum e :cand 2 se bat al 3 lea castiga
. Azi vorbea Filip de bebe si-mi spune la un moment dat ca bebe Petru nu stiu ce face!!
...Am ramas masca! ...Deci poate pana la urma o sa fie Petru! ![]()
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
24+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Michelle_12 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana miki,daca voi avea fetita cred ca o va chema Sara...imi place mult numele daca va fi baiat,am multe variante. Ce va place: Tudor Gabriel Mihai Horia Daniel Paul si ma mai gandesc Mama de Ana si 24+fashion |
lisssa_ana Paul/Paula este si pe lista noastra, ca cel de-al doilea prenume. La primul avem un pic dificultati. Sotul are un pitic pe creier si vrea ca primul prenume al lui bebe se inceapa cu "J", pronuntat in limba germana "I". Cu numele de fetita l-am pacalit...s-ar putea numi Ilinca, insa pt. baietel nu ne-am hotarat inca.
Ne-am gandit la Jonas. De fapt mie mi-ar fi placut mult Ioan...insa Ioan Paul e numele fostului papa si mi se pare cam aiurea.
Pe lista la fetite mai aveam:
Antonia
Daria
Ileana
Iustina
Ivona
Mara
Maia
Sonia
Iar la baietei nume de apostoli si de domnitori romani:
Anton/Antoniu
Bogdan
Horia
Filip
Luca
Matei
Mihnea
Petru
Radu
Rares
Razvan
Serban
Vlad
Din pacate nu-l multumesc pe piticul sotului
Eu am in continuare presimtirea ca este baietel si vorbesc mereu despre "el". Pe 28 martie avem eco morfofetala si sper sa aflam ce este. Sunt curioasa daca mi se confirma presimtirea. Sper sa fie cooperant si sa stea de data asta frumos la "sedinta foto"
Pupam
19+ &
din burtica ei
alinafilip spune:
Buna dimineata, va servesc cu o cafeluta pe toate, cu laptic, cu miere...fiecare cum doreste.
Va multumesc ca mi-ati impartasit parerile voastre despre celulele steam, o sa-mi fie mai usor sa ma hotarasc.
Arianna felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa.
Referitor la nume, noi ne-am gandit pentru fetita MARIA fara discutie si la baietel STEFAN GEORGE, ce ziceti, sunt frumoase? Poate la fetita pe langa Maria va mai fi si Elena sau Sofia, ne mai gandim. Asteptam eco de maine sa vedem ce ne zice nenea doctoru despre bebe si daca toate vor fi bine, cred ca este ultima ecografie mai sofisticata pe care o fac, am un stres
de nici nu va puteti inchipui. Din pacate l-am stresat si pe scumpul meu sot... Voi merge la medic o data pe luna la control si o mica eco, dar atat, pana la nastere, numai sa ne fereasca Dumnezeu ce ceva rau.
m-am lungit de dimineata.
pe toate.
21+
Arianna_M spune:
Neatza ,
Anaemi.....imi pare rau pt contractii , ai luat un nospa ?.....mie imi place Petru....si Filip stie el ce stie....daca asa vrea el sa il cheme pe fratiorul lui ...deci ii faceti copilului pe plac
....pup burtica sa ii treaca durerile 
Alinafilip...merci frumos
....frumos Stefan (asa il cheama pe bunicul
)...iar Sofia la fetita mi se pare o combinatie ff frumoasa cu Maria ![]()
18 +
Arianna-Maria
MatzaRebela spune:
Anaemi imi pare rau pt contractii, posibil sa fie de la tuse chiar f posibil.
Babyblue asta e ai calcat stramb dar macar acum esti linistita ca nici atat stres nu i face bn lui bebe hehehe ce frumos statea el.
Foarte frumoase carucioarele eu m-am tot uiatat dar parca nimic nu e suficient dee frumos si de comod pentru bebelu meu... ne mai uitam avem tot timpul
Ca noutate aveam scris pe o agenda(uitasem complet) data exacta cand mi-a venit ultima data ciclu.. asa ca nu este pe 25 ci pe 23 noiembrie.. tot in august e posibil sa nasc asa:)
Eu l-am simtit si ieri pe bebe:) frumos frumos:) hehehe ascultam muzica si dadea cate un ghiont asa usor cand ii placea melodia:)))
Azi o sa fac poza cu burtica de 17 saptamani ca prctic ieri le-am implinit cu toate ca trebuia sa o fac ieri mi-a fost prea lene pe seara si maie ra si balonata vroiam poza de dimineata:)
Va pupic
16+ cu 
roxybarbu spune:
Neata si din partea mea si daca voi dati cafeaua eu dau un covrig
Anaemi imi pare rau pentru contractiile tale, eu zic sa stai in pat linistita astazi 
Babyblue cred ca tura asta nu ne suparam pe tine pentru eco , mai bine ca te-ai linistit 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011
Arianna_M spune:
A sosit aparatul ![]()
![]()
...este super.....nu ma satur de ascultat
.
este mare diferenta intre bataile inimii mele si ale bebelinei.....cand sunt cu aparatul pe burtica bataile inimii mele nu se aud ,pulsul nici atat
....ii aud doar ei inimioara 
18 +
Arianna-Maria
thaimeed spune:
Neatza!

Se pare ca e destul de popular la strufitele de iulie - august numele Maria! Eu pentru minunea mea m-am oprit la Maria Ruxandra!
Va pup pe toate!
Sa aveti o zi usoara!
Theo
23+
Maria Ruxandra
Ireth spune:
Neatza burticoaselor!
Roxybarbu covriiiiiiiiig......
sdcristian o intrebare... de fapt pentru cine stie. De ce se pun "lenjeriile" alea pe toate partile patutului? nu ar fi normal sa se lase o parte descoperita, sa il poti vedea si tu ca e bine? nu stiu, ma gandesc care e logica.
miki_baby felicitari pentru fetita! hai cu fetele! ![]()
anaemi felicitari pentru schimbarea masinii
la ce marca v-ati hotarat? visez si eu la ziua cand vom schimba masina (are deja vreo 7 ani) dar sotul meu nici nu vrea sa auda, e MANIAC cu masina asta... la cati bani a bagat in ea, zice ca nu o vinde pentru nimic in lume 
Imi pare rau sa aud ca ai contractii... asa cum au zis fetele, repaos, no-spa si... sper sa nu mai tusesti 
lissa imi place numele Tudor foarte mult, daca ar fi baiat asa as vrea sa il cheme. Horia e cumnatul meu, si e foarte amuzant ca e rarait. Va dati seama cum pronunta? hhhorrrria ![]()
babyblue felicitari pentru somnoros
eram sigura ca e bine, si stiam eu ca te stresezi de pomana! deci daca deja am ajuns la 2 cafelute, o sa avem de stat data viitoare ![]()
Arianna ce bine ca a ramas fetita!
si felicitari pentru aparat... daca nu l-as simti atat de des (in metrou, la servici, inapoi in metrou, acasa, cateodata si noaptea) probabil ca as fi una din cliente ![]()
Am numarat aseara - de curiozitate - cate lovituri da. Cam in 10 min cat a fost activ, nu mint, undeva la 15-20 lovituri. E mult? e putin? fetele cu bebei la activ, ce credeti?
alinafilip sa fie Maria SOFIA!
Sofia o sa o cheme si pe a mea... dar stii ca asa are doua nume de sfant ![]()
Acum sa va povestesc despre mine. Aseara ajung acasa si cand sa ma dezbrac, pufneste Alex in ras. Cica "ia uita-te la burta ta!" Ma fetelor, era deformata rau, cred ca bebe se ghemuise tot in partea dreapta. Haha, ce funny, blabla, asta e.
Peste vreo ora dau sa ma ridic de la masa... ma ia un junghi in partea dreapta, in spate, de am zis ca acolo intepenesc. Cred ca bebe s-a asezat pe vreun nerv in zona aia, ca ma strafulgera cateodata o durere in zona aia de nu pot sa mai rasuflu
si ma ia in general cand misc pozitia (cand stau nemiscata nu ma doare). Dar cand ma ridic, incerc sa mut corpul la stanga sau la dreapta, ma doare
e clar un muschi tensionat, un nerv aiurea, rasucit, ca nu e durere care radiaza, si e si local (doar zona aia). Dar doareeeee! 
Ma duc la lucru, poate reusesc sa nu ma mai gandesc la durere. Uf!
20+