Strumfi si prichindei iul-aug 2011(33)
Raspunsuri - Pagina 2
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlyMih Noi am ales pt baietelu nostru Yanis-Andrei ![]() 22+![]() |
Foarte frumos ...si eu vroiam asa...dar sotului nu prea ii placea Yanis
18 +
Arianna-Maria
Arianna_M spune:
Eu stiu ce inseamna Arianna
...na fiecare cu ce il doare .
Numele Ariana este varianta italiana a numelui grecesc mitologic Ariadna, compus din ari ("cel mai") si adnos ("sfant").
18 +
Arianna-Maria
babyblue spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana miki,daca voi avea fetita cred ca o va chema Sara...imi place mult numele daca va fi baiat,am multe variante. Ce va place: Tudor Gabriel Mihai Horia Daniel Paul si ma mai gandesc Mama de Ana si 24+fashion |
sara e f frumos.
de la baieti: gabriel, mihai, paul.
mai imi plac: david, desi e f folosit, alexandru, serban- e f frumos, dragos, stefan, radu, robert- asa il cheama pe finul meu, sergiu, codrin, claudiu-e f frumos, sebastian- f fain.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
18+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Hello.... aparatul nu a ajuns ....deci faceti coada de maine in schimb am fost la echo ....asa de amuzament mai mult .....avem 240 de grame ....si sanse sa se transforme in baiat sunt de 0,001 %....deci....e de bine am vazut-o si in 4 d......este abosolut suuuperb legat de celule stem....nici noi nu recoltam.....a punctat ff bine Babyblue 18 + Arianna-Maria |
felicitari din toata inima!
_
18+ cu

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
fetelor, marturisesc, am mai pacatuit cu o eco. nici azi nu l-am simtit pe bebe, nici pana acum, de duminica.
la eco statea cu picioarele cracanate, cu putza afara si cu mainile dupa ceafa si....casca...casca dom;le! eu capiez de neliniste si bebe casca. inima ii batea. s-a intors apoi cu fundul la noi.
concluzia: nu misca pt ca doarme ca porcul.
declar ca am cel mai lenes copil din odisee. florina, ce zici? te alaturi???
babylicios, ireth, alexia, am sa va dau o cafea sigur!!!
la ireth am doua deja.![]()
_
18+ cu
Arianna_M spune:
Babyblue ....
Pe mine ma uiti ?
eu ti-am zis din prima k pierzi pariul
...dar ai uitat ![]()
nici a mea nu misca ff mult ...totasa puturoasa este.
felicitari si tie 
18 +
Arianna-Maria
alexia_ada spune:
| citat din mesajul lui babyblue fetelor, marturisesc, am mai pacatuit cu o eco. nici azi nu l-am simtit pe bebe, nici pana acum, de duminica. la eco statea cu picioarele cracanate, cu putza afara si cu mainile dupa ceafa si....casca...casca dom;le! eu capiez de neliniste si bebe casca. inima ii batea. s-a intors apoi cu fundul la noi. concluzia: nu misca pt ca doarme ca porcul. declar ca am cel mai lenes copil din odisee. florina, ce zici? te alaturi??? babylicios, ireth, alexia, am sa va dau o cafea sigur!!! la ireth am doua deja. _ Babyblue va pupa pe toti!! 18+ cu Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Cel mai mult conteaza ca bebe este bine
stiam eu, dar trebuia sa vezi si tu , iar legat de cafea , abia o astept , cu mare si mult drag 
18+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
alexia_ada spune:
Arianna_M super !!! ce ma bucur pentru vestile bune , mai ales ca a ramas fetita
Foarte interesant nume ati ales pentru cea mica ( am vrut mereu sa iti zic dar am uitat)
18+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !