Strumfi si prichindei iul-aug 2011(33)
Raspunsuri - Pagina 21
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui omibaba Anaemi, o singura intrebare am: Nu se ung hainele de la ulei? Mie de asta mi groaza la ulei. Parca la crema nu e chiar asa oricat de unsuroasa ar fi ea. Nu stiu ce sa zic. Si pe mine ma bate gandul sa trec la ulei dar mi-e cumva sa nu-mi ung hainele. Clar uleiul e mai sanatos si fara chimicale ca orice crema din comert. 22 + sex neidentificat |
Si eu tot uleiul de masline il folosesc.
Mi-am pus intr-o sticluta si il tin in baie.
Dupa dus, ma ung pe pielea uda si apoi ma tamponez incet cu prosopul.
Te asigur ca nu ramane nimic pe haine.

18+cu
si
Arianna_M spune:
Neatza si de la noi .
Lulusor ...bafta la morfo
...si bine ai revenit.
fetelor super inventie aparatul ala ,aseara i-am dat lui tati la telefon sa isi asculte zanica ....este plecat de cateva zile si tot imi zicea k nu mai poate de dorul fetei
...si atunci mi-a venit ideea....si zic na...ti-o dau la telefon
,a ascultat inimioara .....si uite asa saracul a adormit si el linistit fara noi .
dimineata imi zicea ca numai inimioara a auzit-o in vis ![]()
19 +
Arianna-Maria
corry_28 spune:
| citat din mesajul lui Babylicious Buna dimineata burtici!!! ![]() Suntem bine sanatoase, suntem oficial fetite!!!!! asha ca daca nu ma modifica cineva pe prima pagina o fac eu cand revin!! are 544 g, zvapaiata si "frumusica" aici l-am citat pe Iosup ![]() ![]() ![]() 23+ cu ![]() Bebelina |
Normal ca este frumusica, ce nu are cu cine semana?

18+cu
si
pufi79 spune:
Si eu tot uleiul de masline il folosesc. Mi-am pus intr-o sticluta si il tin in baie. Dupa dus, ma ung pe pielea uda si apoi ma tamponez incet cu prosopul. Te asigur ca nu ramane nimic pe haine. ![]() 18+cu si ![]() |
si eu la fel, mi-am pus uleiul de masline intr-un recipient cu pompita si-am adaugat si putin ulei de susan si de morcov si gata maglavaitul
viitoare mami de bebe strumf nazdravan

25+ Doamne ai grija de noi 
corry_28 spune:
| citat din mesajul lui pufi79 avem o odisee de fetite grasune , FELICITARI v-am zis ca strumful meu e mai "siluetist", avea la 23 s si 6 z 660 grame .Vroiam sa va intreb daca luati vitamine prenatale, eu am luat decat o luna la inceputul sarcinii (pentru ca mananc foarte bine si mult ![]() ![]() .........sigur de la ele altfel pofta mea de mancare a fost foarte constanta pe toata durata sarcinii.Cele care luati elevit aveti extra pofta de mancare?? viitoare mami de bebe strumf nazdravan ![]() 25+ Doamne ai grija de noi ![]() |
Da, Pufi, am o poftaaaaaaaaaa!
As rontai nonstop, ceva...

Iau Elevit de la inceputul sarcinii.
PS. FFF dragut patutul, si pare si rezistent.
Si eu sunt de parere ca te mentii fooooarte bine

18+cu
si
ramyy spune:
neata si de la noi 
azi am implinit 21sapt ![]()
21+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
AlyMih spune:
neata burticute dragute 

noi astazi am facut 23 de sapt

Am o intrebare...asa vrea sa merg azi sa ma pensez stie cineva e bn da imi vopsesc sprancenele??
23+
gogoshika10 spune:
Felicitari, rammy!

Si noi tot azi am trecut de a 21-a saptamana de sarcina 
Sa ne ajute DD sa ducem toate sarcina la termen, cu bebei voiosi si sanatosi!
Cristina G.
21+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

.