Strumfi si prichindei iul-aug 2011(33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

probleme cu constipatia aveam si eu inainte de sarcina chiar foarte grave , de cand am ramas am luat maltofer ....si surpriza ...la mine functioneaza invers .....ies si eu normal ,o data pe zi.
daca renunt la el....tare imi este k o sa fie rau.

18 + Arianna-Maria

Si la mine a fost perfect o luna cat am luat maltofer, cred ca e cel mai eficient.

Am tras si o repriza de plans, ca tot ma laudam dr +lui ca nu sunt stresata.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

sa nu mai plangi

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

si eu zic sa nu mai plangi , vin si iti dau bataita
ce doza de clexane ai ?
poate este prea putin , cu hematologul ai vb ?

18 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

si eu zic sa nu mai plangi , vin si iti dau bataita
ce doza de clexane ai ?
poate este prea putin , cu hematologul ai vb ?

18 + Arianna-Maria

Normal ca ma vede, fac permanent analize si acum 2 zile am facut si am vb cu dr Uscatescu de la Fundeni si ginecologul stie f bine sa trateze trombofilia. Dar pana azi era grasun si mereu mai mare, analizele sunt f bune. Bine acum nu mai are avans, dar e in parametri normali. Nu are intarziere. 550 gr la 23 sapt si 4 zile. O sa vedem.Clexane 0,2 cu 0,4. Si fac analiza antiFxa care arata daca doza de clexane e potrivita.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

atunci este ff bine bine .

18 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Buna dimineatza:) se pare k in dimineata asta eu dau cafelutza/ceaiul ciocolata calda..:) hehehe
O zi frumoasa va doresc:)

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

neata si de la mine, se pare ca brasovencele s-au trezit primele azi , la cat de frumos e afara nici nu ma mir. Eu am coborat cu 3 statii mai repede si-am venit pe jos astfel ca mi-am incarcat bateriile ca sa rezist pana la 5 apoi ma duc unde vad cu ochii .

O cioco calda merge de minune, cu putina scortisoara, rom si frisca.

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
25+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

'neata burtici!
Multumim MatzaRebela pentru cafea, ne-am trezit acum.
Am venit si noi ieri din concediu, n-am apucat sa va citesc din urma, o sa recuperez azi. Peste o ora am programarea la morfofetala, asa ca plecam imediat. Pana acum n-am avut emotii, acum m-au apucat. Sper sa fie totul bine.
Va

lulusor77 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Buna dimineata burtici!
Ieri am avut o zi infernala.... am o clienta care are o secretara () care imi provoaca palpitatii la inima numai cand o aud la telefon. Serios, devin labila psihic din cauza ei. E cretina rau de tot (imi pare rau sa spun asta despre un om, dar... asta e, sunt si d-astia).
Asa, deci ieri v-am citit din umbra printre picaturi, telefoane si palpitatii fetelor, foarte frumoase toate pozele, fara exceptii!
Imi pare rau pentru fetele cu probleme, sper sa treaca cat mai repede
Alexia, tu ieri erai intr-o stare proasta, e iata ca nebuna de mai sus mi-a transmis-o si mie, numai ganduri negre si vise ciudate am avut... of of... as fi pus-o pe seama asteniei de primvara, dar afara e asa frumos incat nu dai in depresie
Ca ce se intampla cu bebe, ca nu iau in greutate, ca daca nu se dezvolta cum trebuie (va amintiti ca era cam cu o sapt. in urma - desi nici pana acum n-am inteles, daca am ciclu NEREGULAT, si automat nu stiu data conceptiei, cum calculeaza ei ca bebe e cu cateva zile in urma?), ca nu o sa ne descurcam, financiar, fizic, psihic.... nu stiu, toate mi-au trecut prin cap. Oribil! sper sa nu aveti parte de asa ceva!
Si am vorbit si cu prietena care v-am spus ca a nascut de curand un prematur. Urata si complicata poveste... pe 8 martie i s-a rupt apa, la 32 de saptamani. Pentru ca era foarte devreme, doctorita a tinut-o pe antibiotic (ca sa nu se infecteze bebe, avand in vedere ca nu mai era mediu complet steril) sperand sa mai reziste inca 2-3 saptamani. E, n-a rezistat decat una, a nascut la o sapt. distanta, la 33 saptamani. Bebe.... e binisor, acum dupa externare are 2,3 kg, dar e miiiiic mic de tot, si nu prea scanceste (n-are forta? n-are plamani suficient dezvoltati?). Si nu stiu, m-a dat si povestea asta peste cap... povestile din spital, babismele, te baga in sperieti si in depresie.

Squirrell felicitari pentru "siluetist" si pentru faptul ca e baiat, nu stiu daca am mai spus-o! Si imi pare rau sa aud ca te-au trecut pe regim (cred ca placut nu e). Dar ia zi-mi, ai avut ceva "simptome" de te-au cautat de diabet gestational?
Despre faptul ca bebe scapa printre picioare - idem chiar ma gandeam cand ajung la birou sa va intreb si eu chestia asta, ca simt, mai ales cand merg mult pe jos. Apropos, sunt ciorapii aia speciali de gravide, cu banda elastica sa suporte burta (cica) - or fi buni de ceva? any ideas?

Alexia iti statea foarte bine blonda cu parul lung! ai fost superba la nunta! eu nu ma mai vopsesc de 3 ani, si mi-a luat 3 ani ca sa scap de vopseaua din par da, 3 ani! pentru ca eu sunt roscata si ma vopseam bruneta (ca pana corbului ) si pentru ca am avut parul pana pe la fund, chiar sub in anumite momente. Deci... a avut mult de recuperat. Abia in ianuarie anul asta am taiat ultima parte de negru din par. Desi arata bine asa, in doua nuante

Votez pentru Miruna!

Michelle felicitari pentru 20 de saptamani! si eu am facut 20 sapt. marti, deci stiu cum e

Laura imi pare rau sa aud de problemele de sanatate... multa, multa sanatate!

Pufi foarte frumos patutul, si foarte trainic! Am vazut acum 2 zile, intamplator, un pat extraordinar de misto. Gen al tau Pufi, doar ca mai inalt si mult mai tzapan. Si se facea pat asa cum te uiti la el, in fata, se extindea pana la pat normal de 2 persoane. Foarte misto, foarte bine lucrat. Dar si foarte piperat

Babyblue te inteleg perfect cu stressul.... si eu sunt la fel. Incerc sa nu ma stresez, dar cateodata nu pot. La toata lumea ARDE ceva, la toata lumea e ceva URGENT acum, eu nici macar nu am dreptul sa mananc la pranz, frate, ca toti vor ceva de la mine, si ieri daca se poate. Si crezi ca zice vreunul un MULTUMESC, sau ceva? noooo! mai zic unii ca hai ca dau o bere/ciocolata/sampanie, ceva, dar iti dai seama ca nu vad nimic. If I had a penny everytime I hear that...

Mamutz imi pare rau pentru stressul tau, dar daca bebe e in grafic, e de bine. Al meu e un pic sub, iti dai seama ce stress e pe capul meu. Nici nu vreau sa caut pe net sa vad ce poate insemna, ca ma apuca si mai tare depresia si dau in plans...

Lulusor bine ai venit inapoi, sper ca ti-a priit vacanta! asteptam vesti bune de la eco!

Ma intorc la munca, fara chef... vreau sa ma plimb in parc.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ireth te inteleg perfect, si eu am momente cand ma napadesc toate gandurile, cum o sa ne descurcam, cum o sa fie bebe, sa fie sanatos, sa reusim sa il crestem astfel incat sa fie si independent si cu principii ........daca........daca . Cred ca e normal, si zic eu ca ar trebui sa le luam pas cu pas, iar in ceea ce priveste stresul aici te inteleg si mai bine. Am avut si eu multe incidente cu cei de la munca, desi lucrez aici de 7 ani, m-au dezamagit foarte tare si m-au suparat si mai tare. Trebuie sa fim calme si sa incercam sa nu le punem toate la suflet in special pentru puiutii nostri si apoi si pentru sanatatea noastra.

Cat priveste greutatea, eu zic sa nu-ti faci griji, oricum masuratorile au marja de eroare si mai ales daca ai avut cilcu neregulat e si mai greu sa determine varsta exacta a fatului, important e sa fie toate organele bine dezvoltate si la locul lor si apoi cu ajutorul lapticului de la titi lu' mami o sa creasca rapid .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
25+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput