Fluturasi de Mar-Apr 2011(188) Bv scrish, djlaura!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

azaz, ce copii frumosi ai . Se vede ca surioarele indragesc mult fratiorul, iar taticul este ff mandru. Pupici

Hai Strumphi !!!

Hai bebe Sophia !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Am uitat sa va spun una. Fi-mea mare, a vazut ca ultimul timp nu prea mai fac mare lucru prin casa si tati e grijuliu si il intreaba: "Tati, de ce se poarta mami ca o regina?" - tocmai facuse si lectia despre stupi

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

CE TARE E FETITA TA...BUNA INTREBARE:))

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Am uitat sa va spun una. Fi-mea mare, a vazut ca ultimul timp nu prea mai fac mare lucru prin casa si tati e grijuliu si il intreaba: "Tati, de ce se poarta mami ca o regina?" - tocmai facuse si lectia despre stupi

Tare!
Te-a nimerit!

in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Pai da, foarte buna analogia, si regina din stup face pui si restul o protejeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor mie mi-e somn non stop///am dormit ieri de la 12 ziua pana seara la 8...de la 11 seara pana azi la 10:30 si acum mi se inchid ochii...si de fapt mi se inchid de multe ore dar m-am luptat cu somnul:))

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

antguess, pune mami mana si te odihneste cat mai poti; daca iti e somnic pune mana si mai trage un pui de somn

si ai grija de tine!

34 +

AMR MAXIM 28 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

vai eu tare cred ca strumphy deja isi tine in brate puiutul :) si si Ally tot se plangea ieri de dureri si azi nu a aparut. scot si eu majoretele :)

Madutza_bra ce frumos sa stai in gradina cu cea mica sper sa mai apuc sa fac si eu ceva gradinarit anul asta :)

Madutza geniala remarca fetiteti! ;)

38+ Natalia

AMR 2 saptamani :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Hello darlings!

Nu am nascut si nici nu cred ca nasc prea curand la cum se prezinta situatiunea Eu cred ca raman pe saptamana viitoare , poate pe 31 cum mi-a prezis barbatu` de la bun inceput

Am avut o noapte cam agitata, m-a durut rau in partea stanga, pe unde era ovarul, ca am inteles ca in sarcina nu mai ai asa ceva ? si spatele si picioarele, si burta si oasele de la fofo.. naspa rau , deci m-am trezit cu capsa pusa si cazuta in butoi... deja e 23 si ma apropii incet da sigur de termen si eu nu am nici un semn de nascare, nu pierdut dop, nu nimic....

La 10 m-am trezit si ma durea rau capul, am baut o cafea ci am luat-o din loc , ca era soare si cald si frumos... ma simt grea si abia ma mai misc, vreau sa nasc !!! am fost la o inghetata , 45 min un drum paan acolo cu metroul dar na, mi s-a pus pata si m-am dus , a fost bunaaaa iapoi spre casa m-am oprit la un magazin Vintage si mi-am luat un baby smurf, ca daca eu sunt strumphitza, sa iau si Sophiei un bebe strumf e asa frumusel, o sa ii fac poze sa vi-l arat, e micut , figurina... Apoi iar am luat metroul si m-am oprit langa casa la un magazin de bricolaj si mi-am luat floricele, ca daca tot ma doare peste tot , sa ma doare mai bine... sa nu nasc si sa nu fi apucat sa imi pun floricile in ghivece in fata casei, macar atata, ca in spatele casei au cam inceput sa creasca balariile si domnu sot cica nu vrea sa faca curat, ca nu le are el cu de astea, as face eu daca nu as fi gravidoasa si nu m-ar durea peste tot, ca stiu si imi place dar numai ca nu pot cica o sa cheme pe cineva sa plateasca sa faca curat imn gradina, sa vedem cand cand or creste balariile de nu se mai vede nimic prin gradina

Anyway... cam asta de la mine, sunt inca in butoi, asta mica nu prea misca , de aseara am simtit-o doar vag asa ... nu stiu cum s ao mai imping si ghiontesc sa o fac sa miste... voiam sa ma duc de la inghetatat direct la spital dar am spus sa mai astept pana diseara ca ea seara are program artistic ... aseara imi facea burt avaluri, niciodata nu s-a zbenguit atata... azi pauza, liniste si pace...

Ma duc sa pap ceva si apoi sa ma apuc de pus floricelele pe terasa in spatele casei si cand o veni domnu sotz sa imi care ghivecele in fata casei sa le pun la usa si geamuri

Va pup, va multumesc de ganduri

Revin mai tarziu

PS: Madutza_bra multumesc de sms, acum l-am primit cand scriam mesajul sper sa ma intalnesc cu Sophia cat de curand ca nu mai am rabdare

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph spor la gradinarit. Poate asa o ajuti pe micuta Sophie sa vina mai repede si sa vada si gradina frumoasa. Oricum la cate miscare faci tu cred ca vei naste usor asa ca Roxy

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput