Fluturasi de Mar-Apr 2011(188) Bv scrish, djlaura!
Raspunsuri - Pagina 13
giuliaa spune:
Alina, scuze. Nu am vazut ca mi-ai trimis mesaj privat. Azi sau maine dimineata ti-l expediez cu Cargus 
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
35s+ cu
Nicoletta
persi spune:
Antguess,eu stiu ca e obigatoriu sa faci clisma,asistentele chiar insista pe tema asta,chiar daca nu vrei.
fericita de
Radu Andrei +37
antguess spune:
persi, eu am avut 4 fete in salon...si nici uneia nu i s-a facut clisma desi timp ar fi fost..au stat cateva ore bune in travaliu...nici nu s-0a pomenit..le-am intrebat daca au facut cumva la internare si raspunsul a fost NU
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
persi spune:
Antguess, sunt deacord cu tine,nu e luxul de pe lume,exact cum spunea Roxi,nu e ca la privat ,dar eu una zic ca e destul de bine ,avand in vedere sistemul de stat care e de kko.
fericita de
Radu Andrei +37
antguess spune:
DA PERSI, e ok alltoghether
ideea e ca eu cand am intrat sus la nasteri..mi s-a parut super ok...fata de acum 8 ani la filantropia unde l-am nascut pe fi-miu....pe parcurs am observat eu micile probleme....
eu repet..cea mai mare problema a mea e cu wc-ul.....:((
cu o
Evelinne luna a 9 a
persi spune:
Nu stiu ce sa zic....sa stii ca,conteaza fff mult si dr la care esti.
fericita de
Radu Andrei +37
antguess spune:
in seara aia era doar medicul de garda...un tanar...rezident...cu el au nascut 3 fete....care nu aveau dr .
vreau sa spun ca acest dr...munteanu parca....a facut o singura epizotomie...si asta pt ca chiar trebuia...in rest, am observat ca sunt anti epizotomi...mi-a zis si o asistenta de dimineata cand m-a intrebat cine e dr meu, ca el nu taie deloc...decat daca e mare nevoie...asta mi-a placut...pt ca tigancusa care nascuse fara....s-a ridicat la 10 min dupa nastere, s-a dus la baie...s-a plimbat un pic...se simtea super! asa vrea si eu
cu o
Evelinne luna a 9 a
persi spune:
Apropo de WC cu care si eu am o mareee problema...la 4 la gineco anul trecut cand am fost eu internata,montasera dintr-alea cu folie pe colac.A fost suuuper ok!
Nu a mai trebuit sa consum tone de hartie sa "bandajez"colacul.![]()
fericita de
Radu Andrei +37
antguess spune:
nu mary...oricum nu am timp si...parca nu-mi vine..
al meu barbat a vrb cu un prieten de-al lui de la glaxosmithkline...cei care il fac...si a zis ca e un produs nou, nu prea cumparat..si ca nu stie ce sa zica de el..era cam ezitant desi..interesul lui ar fi fost sa-l vanda....
cu o
Evelinne luna a 9 a

AMR 2SAPTAMANI