Fluturasi de Mar-Apr 2011(188) Bv scrish, djlaura!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

felicitas si la mine a fost tare bine, toata lumea draguta, te ajutau si iti dadeau ce vrei. te intrebau dacavrei ceai, daca vrei ceva, daca vrei sa mearga cu tine la wc. si nici macar bani n-au primit.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona chiar o sa incerc si eu cu baneocin. parca si alina.n tot asa zicea ca-l da pe bebe.
ia zi, cum este bebe Vlad, cumintel?

Cumintzel puiul scump, dar cam vrea la tzitzi...asa ar sta si ar dormi si ar fi cel mai cumintzel, dar nu pot mereu sa ma bucur de leneveala asta placuta...ca am treaba...asa ca il pun in patuc si pana se linisteste si impaca cu ideea ca tb sa doarma singurel, dureaza ceva..Si noaptea adoarme destul de tarzior, dar ne reglam noi..nu-mi fac probleme.
Maine iesim si noi afara, abia astpet!
VOi ati iesit azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Felicia parca nu vorbim de acelasi spital . Oricum, mie mi-a ramas impresia ca nu au nimic.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 35s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

giuliaa da, ce lipseste de la maternitate este luxul ala de la privat. adica zugraveala colorata, tv...astea. in rest tare bine a fost, si frigider in camera aveai.
eu am fost tare multumita si am auzit ca maternitatea noastra este printre singurele asa. mai au si ei de renovat sectii pe acolo, dar in rest este foarte bine. personalul dragut si saritor.

Mergi la inceput

simona ce sa ies azi. asa aveam de gand dar este o vreme....asa frig iar , inorat, parca si burniteaza. abia astept sa vina caldura ca m-am saturat de vremea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Salutari!!!
Hop si eu...ma bag in discutiile voastre...
Fetelor,care nasteti la Universitar,sa stiti ca nu e dracu atat de negru acolo.
Eu am fost internata de doua ori acolo si sa stiti ca nu m-au pus sa cumpar absolut nimic.
Am fost suuuper multumita de tot personalul din spital.
O prietena de-a mea a nascut luna trecuta acolo,cezariana,si nu i-a trebuit nici macar setul pt rahiepidurala.
Pt bb au cerut doar pampersi si samponel de spalat.
La asistente a dat cate 5 lei dar nu la toate,doar la cele de care avea stricta nevoie si anume la cea care o toaletato,cea care a ajutat-o cu desfundarea canalelor si cea care l-a hranit pe bb.
Eu nu vad de ce va ingrijorati asa tare...
La urma urmei ...trei zile n-om muri!

fericita de Radu Andrei +37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Alina06st nu mi-ai zis daca mai vrei cardul de la CBC.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 35s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

fetelor, acum cand doarme bebelina o pata si o iritatie nu i se mai vede pe fatuca. zici ca n-are nimic. de ce in rest se vad toate si acum nu?
vineri mergem la controlul de o luna. sper sa ma lamureasca doctorita cu toate. trebuie sa-mi fac lista cu intrebari

Mergi la inceput

gata, merg la somnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

persi- eu nu zic ca e INGROZITOR la universitar.....
conditiile sunt cam naspa in ideea ca ...nu poti sa te duci la o toaleta curata, nasterea e cu usile deschise...le auzi pe celelalte urland...te aud si ele pe tine....
nu prea te ajuta sa iti grabeasca nasterea- sa iti mai usureze durerile....
in noaptea cand am ajuns acolo..erau doua asistente super dragute..intradevar s-au purtat f bine cu mine..dar nu cu toata lumea....a venit o tigancusa cam murdara sa nasca...si la ea au cam urlat...ma rog...treaba lor...
nu se poarta nimeni urat dar....unele sunt cam intepate...deh

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput