Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Multumim tuturor pentru urarile de bine. Am scapat de gripa/raceala. Tudor e inca plin de bube, l-am dus la dermatolog care ne-a confirmat ca e o eruptie virala. Saracul e plin din cap pana in picioare si il mananca de nu mai poate.

Cosminica multumesc pentru parola.

Sa raspund la ce am citit:

Sorina, am citit povestea voastra cu lacrimi in ochi. Sa stii ca esti foarte norocoasa.

Ioana, din cate citesc v-ati adaptat bine la viata in 5. Poate mai faci niste poze.

Andata, am citit despre problema ta cu factura. Eu tot nu-s prea lamurita cu sistemul de acolo. Mi-au explicat si parintii mei si socrii dar tot in ceata sunt. Cica trebuie sa plateasca chiar daca nu consuma si apoi se regularizeaza pentru o perioada si apoi iar platesc desi nu au consumat.

Carla surorilor frumoase si istete.

Alynta sanatate copiilor.

Deea ce mai faceti voi? Bine ai revenit.

Miruta multumim. Antonia il va prinde din urma. Ma bucur sa te citesc.

Laura ai putina rabdare, cand va incepe Sebastian sa vorbeasca nu se va mai opri si te vei intreba de unde stie atatea. Ei acumuleaza si apoi ne uimesc.

Sorina si Strumfita jur ca nu am pus film cu alt copil. Glumesc

Lauraa asta e poezia:
Un pitic foarte mic
Facea baie in ibric
De sapun s-a impiedecat
Si piticul s-a inecat
Vai, vai ce pacat
Ca piticul s-a inecat.

Ce ma bucur ca ati scris si voi cum se manifesta copii vostri cand li se spune nu sau li se refuza ceva. Sotul meu, mare psiholog de felul lui, ma acuza pe mine pentru tantrumurile lui Eduard. Teoria lui e ca eu nu sunt suficient de ferma cu el si il las sa faca tot ce vrea el iar tantrumurile sunt rezultattul. I-am trantit-o aseara, i-am zis ca toti ceilalti copii au tantrumurii si e normal sa le aiba la varsta asta (nu degeaba perioada de la 2 la 3 ani se numeste Terrible Twos) numai al nostru le face din cauza mea.

O intrebare: Eduard e singurul copil care se mai trezeste inca de 2-3 ori pe noapte?

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Deea, nu te-am citit demult. Cum sunteti? Poze mai noi nu ai?

Oana, saracul Tudor. Dar ce boala e? Sa dea asemenea bube?
Eu tocmai am scris mai sus ca al meu se trezeste de 3-4 ori pe noapte... Ma gandesc ca poate astia mai guralivi nu au somn bun din ceva motiv

Beca, cum de reusesti sa faci atatea mancaruri cu 3 copii pe cap? Esti tare!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Andreea....e un fel de mozaic.L-am luat de la Noriel.
Alynta...sanatate.
Beca....chiar ,cand mai ai timp de toate?Pupam piticul sa uite de intepaturi.
Oana...imi pare rau.Nu-l dai cu nimic pe bubite?....eu i-am dat Antoniei cu mixtura mentolata.
Carla...la ce cluburi?Mortala Saby...

Noi ne-am plimbat azi cu tramvaiul...la doleantele Antoniei...nu aveam treaba la Big dar am fost in plimbare ,special pt mandra care cerea intruna "vavai".
Si Antonia a inceput sa trancane dar cam stalcit...in schimb la cantecele,poezii e tare incapatanata...abia daca repeta dupa mine miscarile sugerate de versuri...rar de tot cate un cuvant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Oana...Antonia nu se mai trezeste noaptea ..dar nici nu mai suge...cand e bolnava sau ies masele ,ma striga noaptea din patut,o iau cu noi si adoarme....eu nu am probleme,pot dormi si cu ea.

Mergi la inceput

Coraly, Dominic inca mai suge?
Lui Tudor nu i-au pus un diagnostic clar. Ne-au zis ca e eruptie virala. Il dam cu mixtura mentolata si Triamcinolon. Am incercat si hidrocortizon vreo 2 zile fara nici un rezultat. Parca incepe sa se curete putin in zona de sus a spatelui si a spatelui unde i-au aparut primele bubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Buna seara,
intru doar sa va pup pe toate, rand pe rand

http://cemaitraim.blogspot.com

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Nemora
Ce mai faceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Oaman, sarumana de intrebare,suntem bine multumim lui Dumnezeu.
Karo merge la gradi si-i place tare, Maia e cu bona, nu prea s-au mai imbolnavit de cand mergem la homeopat (si mi-am vindecat si eu cu homeopate dereglarea hormonala si sinuzita maxilara).
Sotul munceste la un proiect mare si e stresat, dar are noroc ca daca nu era proiectul, intra firma in faliment.
Zuza mica e tupeista, "mai taci", "de ceeeeee?!?" "nu!" - cam astea-s cuvintele preferate. Ma bucur ca in marea majoritate a timpului se inteleg bine gagicile si se joaca.

Imi cer scuze ca nu am prea intrat, da mi-e jena ca nu prea am cand sa citesc tot...

pusilica! (in special noilor mamici curajoase!)

http://cemaitraim.blogspot.com

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi fetele

carla ai niste fete

oana si razvan inca se mai trezeste de 2 ori si vrea biberon cu lapte multa sanatate

noi suntem bine numai ca nu vorbim si ma cam stresez doar papa mama tata nu leaga nimic decat sa boscorodeasca pe limba lui trebuie sa ma duc la doctor sau astept? parca toti mai spun cate o fraza dar razvan nici una....

am luat pui de carne si razvan a fost fascinat asta pana cand a vazut ca sunt pufosi si i-a luat la smotoceala bine ca si-au luat talpasita azi dimineata puii ca inregistram sigur victime

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Helau!
Soata a plecat cu baietii in Cora. Am si eu o ora de liniste in care ar trebuisa si lucrez sa si fac curat, sa bag rufe la spalat, sa le intind si eventual sa imi fac si baie.

Tin sa anunt..... ca este a 3-a noapte de somn!!! si de nealaptat!!!!
Primele 2 nopti le-am dormit cu Matei in pat si usa inchisa la dormitor. L-am auzit cand s-a trezit de vreo 2 ori sa suga si l-a linistit ta-su cu apa sau laptic la biberon, iar azinoapte m-am riscat sa dorm in patul meu. S-a trezit tot de 2 ori, odata a baut apa iar apoi doar cat sa ma pupe si sa se bage la mine in brate, nici macar nu m-a tras de bluza, ca nu stiu inca daca sa ma bucur sau sa imi para rau.

Dar cum nu am mai alaptat si au inceput hormonii mei sa zbude, au inceput si problemele alergice....sunt umflata si patata si ma mananca tot corpul.

Ma bucur ca am mai aflat vesti de la fete bine ati revenit

Nu mai pot sta, ca nici cafea nu am baut si am atata treaba....si nu am randament de loc.

Am vrut sa va intreb mai demult....ati vazut ca a pus cineva un fel de horoscop su nu stiu cum ii spune, dupa ziua de nastere? Ati apucat sa il cititi?
Eu l-am citit mai mult de curiozitate, sa am de ce rade, ca nu cred in astfel de lucruri, dar am avut surpriza sa vad ceva ce seamana in proportie mai mare de 50% (care deja nu mai poate fi numita coincidenta) cu ce mi-a spus psihoterapeuta.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput