Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(50)
Raspunsuri - Pagina 8
office spune:
Buna ziua! La multi ani sarbatoritilor!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
camy81 spune:
NEATA
Multumim de cafea ft. buna eu inca o mai savurez cu una marmotica in brate care incearca sa tasteze si ea in rand cu mine
Dupa cum va spuneam ieri am fost si noi in sfarsit la control la picioruse si totul este ok si mai trebuie sa mergem cand incepe sa umble singura ca sa o vada cum merge
Ati avut ceva activitate de ieri vad ca ati mai dat gata un capitol superrrr
Eu de ieri suntem doar Carina cu mine ca pe Ale a duso tati la buni si ce pot sa spun e ca si imi place asa mai luniste si nici nu imi place nici eu nu stiu e domnie curata cu un singur copil
ce de iepurasi avem pe aici se vede caci cresc copilasi nostri
revin
mari_paun spune:
hello bomboane
va servesc cu cafeluta cu lapte, ceai si fructe...cine vrea pizza si prajituriciazi Pit a implinit juma' de an, invitam toti bb-ii de sept-oct si dorim la multi ani la toti
azi mergem la vaccin
dupa 2 zile de suc de morcov cu mar 30-40ml azi i-am dat si putina pulpa de mar - dau marul pe razatoarea de sticla si iese pasta- isi lua singurel lingurita ambitios
ieri i-am dat si 2 lingurite de legume pasate in strecuratoare si amestecate cu zeama ...la inceput nu i-a placut apoi a papat
acum a papat putina tzatzaica si l-am dus in patut, i-am dat drumul la steluta Topmmy , ca nu ii pusesem baterii...si sincantata a ascultat pana a adormit
pe blog vedeti tandreturi cu sora-sa
idalis spune:
mari_paun multumim de tratatie. La multi ani inca odata pentru Pit! Ce mare suntem.....6 luni . Felicitari pentru reusita in diversificare.
oramona spune:
Idalis, ce frumos papa micul Hercule, e un dulce. Sper sa va merga bine cu diversificarea, lucru pe care il doresc la toti puiutii.
Mari, multumim de tratatie.
Vad ca se inmultesc iepurasii , avem bebelusi mari. Sa treaca cu totii cu bine peste aceasta etapa, fara dureri si febra
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
donna79 spune:
La multi ani, PIT! LA multi ani ANTONIA si MARIA!
MARI, multumim pentru tratatie. Am admirat pozele cu Pit mancaciosul si cu Ema cea protectoare
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
ancamak spune:
sa-ti traiasca copii, Mari!sa fiti sanatosi alaturi de ei!
noi de vreo 2 zile face kk de oameni mari, cred ca va trebui sa-i caut olita. Are mama baiet mare
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
be_one spune:
La multi ani sarbatoritilor si din partea noastra!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)