Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Camelusk micul iepuras

Ana, sa stii ca si Raisa de vreo trei zile e mai agitata noaptea si nu inteleg de ce

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Nici eu nu stiu ce are Maia,doarme ff prost,tre' s-o tot intorc si s-o leagan noaptea.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ana, nu stiu daca e puseu de crestere, daca-s dintii care cresc in gingie sau daca e altceva. O apas prin diverse locuri si nu plange sau se stramba ca ar durea-o

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

I-am facut pentru ora 10 mar, portocala si avocado si a vomat tot. Oare sa fie din cauza vaccinului?

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Ancka,l-ai fortat sa pape sau a papat cu pofta?A mea mananca mult dar cand nu mai vrea intoarce capul si daca-i mai bag o lingurita atunci vomeaza tot.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/6Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

nu l-am fortat, cred ca era cam acrisor. Deschidea gurita dar nu inghitea. Oricum este tare miorlait si alintat. Ieri dupa vaccin nici supita n-a vrut sa o pape. Tzaza nu refuza niciodata.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

buna dimineata! mai aveti un rest de cafea pentru o intarziata?
n-am dormit mai deloc si sunt zombie...in plus am si o durere de cap .
Noi raportam primul suculet de morcov baut cu succes. Am zis sa nu-l chinui cu lingurita din prima si am pus sucul in biberon... aveam de gand sa-i dau 10 ml, dar pana am luat eu ceva de pe masa Hercule al meu a dat pe gat cam 25 ml. Si bineinteles ca s-a uitat urat la mine si a tipat cand i-am luat biberonul
dovada : https://picasaweb.google.com/117608408908535939262/LaMasa#
Vedem maine cum va fi.
sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Am uitat sa spun la multi ani sarbatoritilor! pentru Petru de mari paun , Antonia Maria de 2ingerasi, Maria Alexandra de Moshulik
Sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Copilasi care nu dorm? V-am zis de a mea care se trezeste din ora in ora? si ea imi dormea toata noaptea, la inceput sa trezit de doua ori, apoi dupa o luna numai o data si de pe la o luna juma deloc. Dar acum de cam 3sapt se trezeste mereu, nici in patut nu o mai pun. Poate e o perioada a lor.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Neata!
mai primiti la cafea? am reusit si eu sa citesc din urma. Imi pare rau ca nu sunt singura care se lupta cu raceala. Eu luna asta sunt la al doilea episod de raceala care ma tine mai mult de o saptamana. Asa ca, oficial, vreau sa vina vara! Abia imi revenisem, am iesit un pic pe afara, in ziua aia cand au fost 20 de grade si seara faceam febra Abia azi ma simt un pic mai bine, cred ca am o imunitate aproape de zero. Multa sanatate tuturor!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Si Ioan a facut ieri vaccinul de 6 luni. Ieri nu a facut temperatura, insa azi dimineata avea 38,2 si i-am dat 2.5 ml nurofen. De la un timp mananca f greu laptele si am intrebat dr ieri cand a venit sa-i faca vaccinul cat lapte ar trebiu sa manance inafara de restul mancaricilor si mi-a spus ca in jur de 700!!! Pai eu cu greu ajung la 4-500

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput