Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

DOINA, sunt invidioasa pentru asa un somn! eu pic de oboseala...

LUY, sigur vei gasi in piata macar un morcovel mai bio . Spor la diversificare, asteptam sa ne spui cum merge. E pufosica Irina, bravo pentru cresterea in greutate!

Juniorul meu abia a ajuns la 7.6 si asta dupa o saptamana de cereale, dar el inca recupereaza ce a scazut in perioada bolii.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

CAMI, iti trimit eu o decofeinizata indata Spor la km!

eu mi-am reluat pedometrul, sa vad cati pasi fac, desi ieri n-am avut mare succes, dupa o ora de plimbare a inceput sa se miorlaie si ca de obicei...am plecat calare, ne-am intors pe jos (adica la mine in brate, eu impingand carutul)

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata! Vin sa beau si eu o cafeluta cu voi, ca am cam lipsit in ultimul timp. Foarte buna.

Donna

Noi tot am fost la plimbare, cumparaturi , prin casa, nu prea am avut chef de net. Ce bine ca a venit iar caldura. Ma duc si eu la mama mea si bunica la sfarsitul asta de saptamana, in Vrancea, ca nu am mai fost demult tare.

Sunt putin ingrijorata ca imi cam tuseste cea mica. Eu cred ca a descoperit ca poate ceva nou si se joaca, ca atunci cand tuseste pe bune e tare si destul de rar, in rest toata ziulica tuseste asa cum am face si noi daca vrem sa ne jucam, dar oricum maine o sa ma duc putin la dr ca nu vreau sa plecam si sa fie vreo problema.

Spun si eu un LA multi ani sarbatoritilor de zilele acestea

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

LUY, si eu iau legume si fructe din piata si caut sa fie cat mai romanesti cu putinta (mere fara luciu pe ele, pere la fel, morcovi, telina,etc nespalate(adica sa aiba pamant pe ele) si cartofi la fel).
DOINA, sa-ti fie de bine somnul de asta noapte si sa se repede!
ANCA, daca nu a facut a facut febra pana acum, nu mai face!
DONNA, bine ca are chef de joaca si nu plange. Vlad s-a trezit la 6, a papat si cand sa-l pun inapoi in patut, a intins mainile dupa mine si incepuse sa planga, voia alintat. Asa ca l-am pus langa mine, el a pus mainile pe fata mea si a dormit asa de bineeeeee inca o ora
IDALIS, . Sa nu mai ai zile rele!
Branzica eu inca nu i-am facut, dar am o cunostinta care vinde asa ceva si a spus ca de vreau imi aduce ea nesarata si facuta prin incalzirea laptelui prins (fara cheag).
ADELINA, se mai intampla si minuni de genul acelei de ieri in care ti-a adormit copilul singur, pacat ca se intampla rar
-am si noua posesoare de dintisor, IOANA ADELINA!
Am vazut-o si pe mandruta MAIA cu rochita...mai mai ce domnisorica bine(=buna)

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Buna dimineata . Eu cred ca bebeii se inteleg cand sa faca discoteca noaptea .A mea la 12 jumate s-a trezit , apoi la 2 , la3 jumate papa, la 6 pana la jumate m-am tot plimbat sa-i dau suzeta si la 7 jumate TREZIREA . Noroc ca acum , am avut timp de coffe.
Am fost la doctor si a zis ca daca suntem pe LM sa nu diversific deci...o sa fim ultimele . Saptamana viit . merg din nou la ea si cred ca negociez sa incepem mai soft, cu suc de morcov .
Din categoria SOACRA , pai ma enerveaza la culmee, Sta sub noi , da pana s-o avem pe D nu ne vizitam ca noi suntem mai independenti si acum daca ar fi dupa ea mi-ar sta pe cap toata ziua ( e in somaj).

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neata,multumim de cafelute !!!
Si multumim de aprecierile la pozici !!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Intreba cineva cum se face iaurtul in casa, am gasit eu ceva:
Iaurtul de casa il poti face in urmatoarele moduri:
1. Iei laptele din care vrei sa faci iaurtul, il imparti in doua. Prima jumatate o lasi la temperatura camerei, a doua o fierbi si apoi o tori fierbinte peste laptele rece. Pui apoi amestecul intr-un vas pe care il acoperi si il asezi undeva la caldura (langa un calorifer sau in bucatarie cand gatesti) si il lasi la caldurica pana se incheaga bine apoi scurgi zerul (daca vrei) si il bagi la frigider. poti sa faci amestecul de cu seara si sa il lasi la prins pana dimineata

2. Iei toata cantitatea de lapte din care vrei sa faci iaurtul, o infierbanti si in ea pui un paharel mic de iaurt simplu din comert, amesteci si o lasi la prins la caldura.

3. intr-un vas curat se pune o cantitate de lapte (250 de grame, de exemplu) FIERT in prealabil si racit (la temperatura camerei), in care se pune o lingurita de iaurt (mai bine ar fi sa ungi peretii vasului, ca sa fie procesul mai rapid). Se lasa acoperit la temperatura camerei pana cand iaurtul e gata (vezi cum arata si gusti daca e acrisor), dar sa nu-l lasi prea mult timp ca fermenteaza!

Lapticul fiert - se lasa la racit pana e caldut se toarna in pahare de plastic de 400 de grame, in care se pune o lingura-doua de iaurt din comert. Se amesteca bine, se acopera si se lasa pana se face... iaurt

Daca incearca cineva sa ne spuna...ca eu mai am pana la iaurt

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mie mi-a zis dr sa fac branzica si iaurt din lapte praf.
M-am cantarit aseaRA: 60 KG la 1.70, si aveam 74 kg inainte sa nasc. Eu am slabit destul de mult, aproape ca nu imi mai vine nici o pereche de blugi.

http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN#" target="_blank">Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301" target="_blank">http://www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Mergi la inceput

Camelusk micul iepuras

Ana, sa stii ca si Raisa de vreo trei zile e mai agitata noaptea si nu inteleg de ce

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fistiqule ai vazut bre ce nora faina ti-ai ales???(acu si eu ca cioara)
I-a crescut parutul,la toamna il mai tund o data zero sa i se indeseasca/intareasca si dupa aia il lasam sa creasca luuuuuung sa faca mami codite.

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fistiqule ai vazut bre ce nora faina ti-ai ales???(acu si eu ca cioara)
I-a crescut parutul,la toamna il mai tund o data zero sa i se indeseasca/intareasca si dupa aia il lasam sa creasca luuuuuung sa faca mami codite.

Poze

Daaaa, abia astept si eu sa ii creasca parul sa facem codite

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Mergi la inceput