Puiuti de Sept-Oct 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Marryan , oau ce burtica!! Ne place!!!

Seidana , daca afli procedura si mai ales de unde trebuie sa iau adeverinta si ce sa scrie pe ea multumesc! M-am saturat de medicii astia care arunca matzu in ograda altuia si se spala pe maini de orice responsabilitate...

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Georgi, da,stiu, ca sunt medici buni,cu toate ca e aici pe forum o rubrica cu sp elias si dr de acolo,si daca ai citi ce povesti..ma cam speriasem,dar raman la concluzia totusi ca acolo sunt medici buni si Elias este un spital bun intraqdevar..De dr.. Tutunaru am ami auzit ca iarasi bun..dar ma gnadesc si ca la Elias,iti trebuie bani, nu gluma..asa presupun

Zubi, mami16+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana s-ar putea sa aflu numai in weekwnd dar te tin la curent cu siguranta...

Topul la burtoaie e maryan pe 1 si matzarebella pe 2? de acord.. sunt curioasa cum evoluam fiecare..

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Pana la urma, deci dr mea de familie a fost foarte ok,cum m-am dus la ea si i-amz is ce probl am la serv si ca vreau concediu,m-a ajutat, m-a trimsi ea la un dr in spital sa imid ea concediu...a fost dragutza
Mie mi se pare c aincep sa ma ingras rau,din ce in ce..ce sa ma mai fac..mai ales acuma daca stau acasa, parca mereu manac asa,dar mai mult fructe, am fost ieri in piata si pana la urma am cump un strugure si l-am macat cum am ajuns acasa cu o pofta..acuma oamenii au inceput sa imi spuna ca bebe e fetita,ca am burtica nus itu cum, nu prea in fata,ca m-am latit in spate , in lateral..dar de fapt eu ma ingras

Zubi, mami16+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

, da,stiu, ca sunt medici buni,cu toate ca e aici pe forum o rubrica cu sp elias si dr de acolo,si daca ai citi ce povesti..ma cam speriasem,dar raman la concluzia totusi ca acolo sunt medici buni si Elias este un spital bun intraqdevar..De dr.. Tutunaru am ami auzit ca iarasi bun..dar ma gnadesc si ca la Elias,iti trebuie bani, nu gluma..asa presupun

Zubi, mami16+
minunea mea

Zubi, prietena mea a nascut in urma cu 4 ani cu dr Tutunaru, e un om de nota zece, nu a vrut nici macar 1 leu, au alergat prin spital sa ii dea bani si nu a vrut,am o parere buna despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Asta cu forma burtii e o fabulatie . Nasa-mea care are 2 fete a avut burta total diferita la cele 2 sarcini. La prima mai latita si nu asa tzuguiata iar la a doua era tzuguiata , daca o vedeai din spare nici nu ziceai ca e gravi. Deci nu mai tineti cont de babismele astea ca nu se probeaza.

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

eu pe primul lok sper sa nu ajung ca o ditabai balena

stefy nustiu insa cred ca si de la kg in plus luate este asa de mare

referitor la forma burtii, pai la mine e cam tuguiata si mi sa spus ca e baiat, soacra doreste o fata ca are deja 3 nepoti baieti de la celalalt baiat asa ca acum vedem cine are dreptate....dr sau ea

Cea mai fericita mami 16 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Marryan , oau ce burtica!! Ne place!!!

Seidana , daca afli procedura si mai ales de unde trebuie sa iau adeverinta si ce sa scrie pe ea multumesc! M-am saturat de medicii astia care arunca matzu in ograda altuia si se spala pe maini de orice responsabilitate...

Oana 13+

Multumesc oana

Restul fetelor dece nu pun poze cu burtici

Mergi la inceput

Mitzarebela ai o burtica fr frumoasa cred ca noi detinem topul o sa avem ditamai bebei grasuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Maryyan ce burtika frumoasa aiiii
Fetelor ma indragostesc de burticioasele voastre si de bebei care se vad atat de clar (Seidana, Ancaro)

Mergi la inceput