Puiuti de Sept-Oct 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Va anunt vesela si fericita ca am facut poze la burtica si le-am pus pe picasa:D pupici imi pare mai mica in poze fiind si pozitia aiure ak nu pot aranja webcamu asta deloc lol

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Maryyan ce burtika frumoasa aiiii
Fetelor ma indragostesc de burticioasele voastre si de bebei care se vad atat de clar (Seidana, Ancaro)

Georgi

Multumesc Gorgy sa dea Dumnezeu sa ne dai vestea mare cit de curind

Cea mai fericita mami 16 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Matarebela super burtika ta,la fel de frumoasa
JadeJador de ce nu mai pui poze, imi place eco ca se vede fff bine, dar mai pune si tu poze sa te vedem si pe tine

Mergi la inceput

marryan si gorgy multumesc frumos:D si eu sunt moarta dupa burtica mea:) daca as putea as pupa-o nonstop:) de acum chiar se vede un pic as k sunt si eu gravidutza:D

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi.. pana la urma dr la care te simti cel mai bine, cu care poti sa comunici zic eu ca e cel mai bun... degeaba mergem la un medic CEL mai bun, daca nu il simtim aproape si nu putem comunica... parerea mea..

Maryyan
... poate inalti nu grasuni..

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

marryan si gorgy multumesc frumos:D si eu sunt moarta dupa burtica mea:) daca as putea as pupa-o nonstop:) de acum chiar se vede un pic as k sunt si eu gravidutza:D

17+ cu

O burtica tare sexy, iar parul tau imi place la nebunie.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:

17+ cu
da se vede foarte bine , asta am zis si eu ieri, cred ca mi-ar veni sa ma pup singura

Mergi la inceput

marryan si burtica ta e frumoasa:) ce daca e mare.. lasa ca e bine bebe sa fie bine si sanatos restu.. nu conteaza.. si kg extra le dam noi jos apoi... cand vom practica sportul" alergatul dupa copil" :))

Eu sunt de parere ca toate burticile sunt frumoase:) sunt burtici de viitoare mamici deci cel mai superb lucru posibil:D

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

Va anunt vesela si fericita ca am facut poze la burtica si le-am pus pe picasa:D pupici imi pare mai mica in poze fiind si pozitia aiure ak nu pot aranja webcamu asta deloc lol

17+ cu

Poate e mai mica pt ca e de dimineata ... dar e draguta foc si burtica si mamica... slabanoag-o care esti... de ce nu te ingrasi si tu?

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Gorgy dar tu in ce stadiu esti? Iti faci ceva analize, ati inceput sa prestati ptr bebe iar? Spune-ne si despre tine ceva.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput