Puiuti de Sept-Oct 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

seidana o da... de ce nu pun pe fund?:((( ca s-a facut cat o nuca:)))) ce era mic inainte acum e si mai mic:))))) chiar ma intreba sotul unde mi-e fundu:))))

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

marryan si gorgy multumesc frumos:D si eu sunt moarta dupa burtica mea:) daca as putea as pupa-o nonstop:) de acum chiar se vede un pic as k sunt si eu gravidutza:D

17+ cu

se vede un pic mai bine

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

camady multumesc frumos:) si eu imi iubesc parul:) de cand am crescut si puteam sa am grija singura de el nu am mai lasat-o pe mama sa ma tunda:))) k ma tinea cu el numai deasupra umerilor.. k deh.. era destul sormea cu parul pana la fund...

17+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

seidana o da... de ce nu pun pe fund?:((( ca s-a facut cat o nuca:)))) ce era mic inainte acum e si mai mic:))))) chiar ma intreba sotul unde mi-e fundu:))))

17+ cu

e eclipsat de burta

Mergi la inceput

seidana asa credeam si eu initial... dar il simt la mana... adik.. mana nu minte k doar nu mi s-a marit mana:))))

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna ,
Eu azi noapte am experimentat contractiile si sunt cam ingrijorata
Chiar ne intrebam unele dintre noi cu ceva capitole in urma cum sunt contractiile , ei fetelor , credeti ma ca va veti da seama cand le veti avea .Sunt urate rau si m am speriat teribil

stefy , chiar ma intrebam ce faci ca nu ai mai intrat de cateva zile
Eu maine merg la eco , scrie si tu datele tale
Care este urmatoarea ta progr la eco ?

Mergi la inceput

aa si in rest nu ma ingras pentru k nu e in firea mea..(eu pana prin clasa a 8-a eram slabanoaga slabanoaga.. adik.. penal de slaba.. apoi am inceput incet incet sa pun.. cel mai mult am pus acum vreo 5 ani si imi placea cum imi statea k se pusese peste tot frumos si echilibrat.. apoi iar am avut o criza de slabit nu mai stiu din ce motive... si acum.... eu nush nu ma vad slaba.. mai ales k in ianuaria m-am cantarit si aveam 59 kg(la 1.65) deciiii... hahahhaa acum nush k nu m-am mai cantarit.. sa vad cand dau printr-o farmacie unde are cantar sa vad si eu care maie situatia la kg

ca la gine cand am fost nu m-a cantarit nici la unu nici la altu( medicu de familie din campina ma cantarise:))))

17+ cu

Mergi la inceput

JadeJador imi pare rau sa aud de contractii... incearca sa stai mai linistita am inteles ca ajuta... si eu acum am fost la magazin(si am coborat 4 etaje nenorocite.. cel mai aiurea a fost cand le-am urcat...) si parca parca simt un usor discomfort nu stiu daca sunt contractii

17+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Buna ,
Eu azi noapte am experimentat contractiile si sunt cam ingrijorata
Chiar ne intrebam unele dintre noi cu ceva capitole in urma cum sunt contractiile , ei fetelor , credeti ma ca va veti da seama cand le veti avea .Sunt urate rau si m am speriat teribil

stefy , chiar ma intrebam ce faci ca nu ai mai intrat de cateva zile
Eu maine merg la eco , scrie si tu datele tale
Care este urmatoarea ta progr la eco ?

Imi pare rau pt contractii... sper sa nu stiu cum sunt decat cand mi-a fi vremea sa nasc...
Acum esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

zubi , ce te face sa crezi ca pt Elias "iti trebuie bani , nu gluma" ? Crezi cumva ca e vreo clinica de lux ? Cred ca este printre ultimele spitale care nu a avut parte de nici un pic de renovare
Tutunaru este unul dintre dr la care merg eu .El urmareste sarcina la cab lui particular , nu la spital .Consultatia costa 150 ron .Daca vrei detalii despre el , spune mi

Mergi la inceput