Puiuti de Sept-Oct 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Imi pare rau pt contractii... sper sa nu stiu cum sunt decat cand mi-a fi vremea sa nasc... Acum esti bine? 16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
acum sunt mai bine
si sper si eu sa nu mai aiba nimeni parte de ele
MatzaRebela spune:
seidana tu avea burtica plata inainte de sarcina? apoi cred si eu k e mai micuta un pic.. a mea nu era plata hahahaha:)))se facuse mareeeeee hahahahasi in decembrie aveam o burta.. dar in februaria a scazut burta de grasime sa zic asa si acum creste asta de bebeeeeeeeeee bebeeeeeeee:D
17+ cu
zubi spune:
Jade...cred ca pe timpul sarcinii simtim tot felul de lucruri care ne ingrijoreaza, important este ca acum esti bine,deci au fost doar asa, cine stie...eu ma ingrijorez acuma c anu mais itu nimik de bebe,ce-o mai fi facand el in burtica, o fi bine mititelul meu?iubirea mea, nu mai pot de el, lacrimez mereu cand ma gandesc la minunea asta,si imi vine sa il imbratisez,dar daca eu nu il simt deloc:(....parca asa,decat ca am burtica, in rest,eu nu sumt vreun bebe, ce- o fi..adik nici nu situ ce ar trebui sa simt,offf Doamne..
fetelor,am facut un pic de ordine in casa,si acum va rog mult sa imi tineti pumnii, merg la dr de medicina muncii ca trebuie sa obtin concediu de risc de la ea,si am niste emotii, vorbim cand ma intorc,sper sa vin cu vesti bune,sa nu mai apara alte complicatii, pooooooooop pe burtici
Zubi, mami16+
minunea mea
loredanar spune:
Jade dar ce te face sa crezi ca au fost contractii? eu nu am simtit niciodata vreo durere f intensa care sa-mi taie respiratia - cel putin asa ma gandesc eu ca ar fi o contractie. ai o explicatie pt aceste dureri sau urmeaza sa mergi la medic?
la mine sefa e plecata in concediu 2 saptamani si mai mult somez... citesc cartea "Si tu poti fi Supernanny" :)). Daca o vrea cineva vi-o trimit pe email ca o am .pdf . Sunt destul de comune sfaturile, nu am avut nici o super-revelatie, dar e o lectura placuta totusi.
Lori 17+
JadeJador spune:
intrebare:
cand am ramas gravida aveam 54 kg
in primele saptamani am slabit 2 kg
azi dimi m am cantarit si am constatat ca am din nou 54 (acu ceva vreme ma vaitam pe aici ca eu de ce nu ma ingras )
Eu de la cat socotesc , de la 54 sau 52 ?
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MatzaRebela seidana tu avea burtica plata inainte de sarcina? apoi cred si eu k e mai micuta un pic.. a mea nu era plata hahahaha:)))se facuse mareeeeee hahahahasi in decembrie aveam o burta.. dar in februaria a scazut burta de grasime sa zic asa si acum creste asta de bebeeeeeeeeee bebeeeeeeee:D 17+ cu |
da era plata .. 55-56(dupa sarbatori ) la 170 cm.. eram firicel.. ce vremuri d-le ce vremuri
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
camady spune:
Jade si nici de la nospa nu te-au lasat durerile?
Eu de exemplu am in partea de jos niste cum sa le spun..........simt ca mi se contracta uterul, il simt tare si parca nu pot sta nici dreapta ca parca ma tine.Durerea e asa suportabila.
16+si mami de Razvan 7 anisori
marryan spune:
lore eu vreau cartea
Jade imi pare rau pu contractii, dar cum spun si alte mamici, incearca sa te relaxezi mai mult intinsa in pat si ia nospa sau daca nu trec suna medicul nu sta asa cu ele
Cea mai fericita mami 16 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar Jade dar ce te face sa crezi ca au fost contractii? eu nu am simtit niciodata vreo durere f intensa care sa-mi taie respiratia - cel putin asa ma gandesc eu ca ar fi o contractie. ai o explicatie pt aceste dureri sau urmeaza sa mergi la medic? la mine sefa e plecata in concediu 2 saptamani si mai mult somez... citesc cartea "Si tu poti fi Supernanny" :)). Daca o vrea cineva vi-o trimit pe email ca o am .pdf . Sunt destul de comune sfaturile, nu am avut nici o super-revelatie, dar e o lectura placuta totusi. Lori 17+ |
lore trimite-o prin gmail ... adik la sept.oct2011@gmail.com la aceeasi adresa, asa o sa o aiba toate fetele cand au nevoie de ea..
daca vrei
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !