La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_ CORINA Multumim de cafea LA MULTI,MULTI ANI ANCA!!!!! mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA 09.06.2010 |
Aly, parca tu intrebai despre "asigurarea" bebitei atunci cand se ridica in picioare, agatata de mobila.
Si la noi a fost la fel la inceput. Se ridica, iar peste 30 de sec uita sa se mai tina si se prabusea ca un sac

Deci trece repede!
roxanici spune:
buna dimineataaaa
sa mai dam si noi din casa:
- horia peste zi doarme asa: trezire la 7 jmate, culcare la 9 jumate, doarme intr jma de ora si doua ore; inca un somnic de o ora pe la 1-2-3 si inca o jumate de ora seara pe la 6-6 jumate.seara adoarme tarzior...sa zic ca pe la 10 si ceva nu mai misca desi il pun in pat pe la 9 si ceva.
- peste nu am dat, a gustat ceva somon si pastrav....si io is in mare dubii ce peste sa aleg, la rares dadeam pangasius de ala ca
turat, nu din crescatorii. acu m-am cam lecuit de el
-horia nu merge de-a busilea, nu se ridica, e static asa ce nush ce sfaturi sa va dau in privinta floricelelor cataratoare.
- bubitele/dermatita lu h e intr-unmoment de acalmie, asta dupa ce acu vo sapt jumate izbucnise iar pe un cot. tot imi propun sa merg la homeopat pt asta dar vreau sa il prind intr-un moment de maxim ca sa vada dr cum e cel mai rau.
Vivela de ce nu lasi matulina si in casa, din cauza parului? ca alte motive io nu vad....noi am avut matza acasa si rares era f incantat....chiar cand era el bebel o aveam.
Rocsy sa stii ca nu am mai iesit afara, am fost prinsa cu aniversarea lui rares si mai mult cu treburi am iesit, acum e horia mucos si inca nu il scot, sper sa apucam sa ne vedem pana incepi jobul.
Anca, La multi ani cu sanatate!
sanatate tuturor floricelelor bolnavioare.
Ioanact spune:
Buna dimineata!
Noi am servit micul dejun iar Justinei i-am dat pe langa mango cu branzica pe care l-a mancat fff greu, paine cu pate de post, de la mine. A mancat fara sa m maraie.
Maine dimineata ii voi da soldatei din paine si almette. I le pun in farfurie ori pe masa si se serveste singura, iar din fructe ii fac suc.
Corinasmile multumim pt
!
Eu acum o servesc!
Poftiti de serviti am pentru toata lumea! 
lenabum frumos ca te-ai intalnit cu maribell. Asa de bine va intelegeti (din mesaje am dedus).
Superb ca ai gasit o prietena! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
roxanici
LA MULTI ANI, lui Rares!
(scuze pt intarziere)
Sa fii sanatos, cuminte si mereu fericit alaturi de parintii tai si de fratior!
Sanatate lui Horia! 
LA MULTI ANI, ancutzicab !
Sa fii sanatoasa si mereu fericita! 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Tudor, Tudor Andrei, Vlad Andrei, Darius Gabriel, Razvan, Maria Antonia si Filip!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
veronicach spune:
iti scriu, si aici, La Multi Ani Ancutza!!!
tare bine ma simt ca mai e o buzoianca ;))...desi nu mai locuim in bz
mie mi-a placut tare mult "acasa" :D
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
corinasmile spune:
Eu, vorba Nanei, nu mai scriu programul zilnic de somn al micutei, ca mai rau ma deprim ![]()
Lasa ca se face ea mare... ![]()
Alinutzaa spune:

La multi ani Anca! 
Sotul e racit, Tudor este racit si el, pe mine deja ma racaie un pic in gat, pitica nu are inca nimic. Sunt curioasa cat rezista
Lumy_Clt spune:
Lena sa va fie de bine intalnirea.
Ca tot venii vorba de prieteniile pe forum, pe nasa fetelor mele am cunoscut-o tot pe forum, si mi-a sarit in ajutor atunci cand aveam mare nevoie de niste injectii (care logic la noi nu se mai gaseau... au disparut instaneu de pe piata...iar unicul importator nu stia dc le vor mai aduce....) componente ale tratamentului in urma caruia am reusit sa raman gravida.
Asa ca orice e posibil!!!