La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
mamanati spune:
Buna dimineata,
Si eu pe aici. Va servesc cu o cafeluta calduta. Poate mai apuc sa citesc din urma. Bubulina mea isi face somnul de dimineata.
La noi e plina iarna, ninge, as spune ca viscoleste. Sper sa nu dureze multe zile.
Ioana, noi vara stam in Eforie Nord, deci poate organizam o intalnire prin Constanta cu fetele ce stau prin apropiere.
Vroiam sa va intreb ceva. Bubulinei mele de cand iau rasarit si dinteii de sus tot ii ascute sau roade de cei de jos, se aude asa ca un scrasnet. Bebeii vostri tot fac asa? Oare e ok, nu-i strica? Parca imi aduc aminte ca si Cami facea la fel. Oricum, la ea dinteii sunt albi si frumosi.
nikolett2445 spune:
LA MULTI ANI THEO!
LA MULTI ANI ANCA!cu intarziere
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
cris_09 spune:
La multi ani cu sanatate Theo!
Sa ai o viata lunga ,cu fericire,iubire si numai impliniri din partea voinicului Stelios!
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
taty_ana spune:
buna fetele,
La multi ani Theo!!Sa fi sanatoasa,fericita si numai bucurii sa ai in viata!
Nati, Emmei abia i-au dat dintii de sus insa isi ascute dintii de jos la bara de la patut,pune gura pe bara si se duce dintr-o parte in alta,efectiv se aude cum ii ascute,o fi bine,o fi rau habar n-am
avem si noi pozici pentru cine vrea sa ne vada
http://emma-antonia.weebly.com/martie-2011.html
o zi buna!!
Onana spune:
La multi ani, Theo!! Sa fii sanatoasa si fericita pana la adanci batraneti, alaturi de toti cei dragi tie!
Nati, si Tudor al meu scrasneste din dinti de zici ca-i farama, asa facea si Matei (si inca mai face, dar numai in somn) si are dinti perfecti, asa ca eu zic ca nu o sa pateasca nimic dintisorii lor, pana la urma. Oricum, nu avem ce face.
marylenac spune:
La multi ani, Theo !
Iti doresc sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi tie.
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
aly_ spune:
LA MULTI ANI FERICITI THEO!!!!! SA AI O VIATA FRUMOASA,LINISTITA ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!
veronicach spune:
Ioana sa nu te superi pe mineinsa cred ca ai fi putut argumenta decizia netaierii motului
'' Motul se taie doar la Botez si asta e parerea mea
'' te aseaza cumva in defensiva desi nimeni nu a
"atacat"
uite eu stiu ca taitul motului e un obicei laic, precum iepurasul de Pasti sau martisorul insa m-ar interesa argumentarea ta, strict pentru a invata ceva nou
in ardeal nu se taie motul..nu exista ca si traditie
sper ca am reusit sa formulez in asa maniera incat sa nu te supar
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
aleesicoo spune:
buna fetele!
Noi suntem mai bine, incercam usor usor sa scapam de muci
legat de taiatul motului eu stiu ca la fetite se rupe o turta mica si fff putin din par , la baietei stiu k se taie motul legat cu o fundita rosie dar nah cate bordee atatea obicee
Theo, te-am felicitat pe fb, dar iti spun si aici LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA!