Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Azi am vazut-o pe Bianca cat de frumos dormea ea in carut .Sper ca maine sa fie treaza sa-i pot admira ochisorii frumosi

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Chiar nu au fost discutii aprinse pe tema olitei. Eu nu inteleg de ce v-ati aprins acum!!! Nici macar premergatorul nu a facut atata valva, desi acolo chiar se poate spune de parinti lenesi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Am venit si noi acasa de la plimbare. Si am reusit sa citesc si eu ce ati mai scris voi. Sper sa recuperez in curand si cu pozele.

Racusor multumesc de info. Voi intreba despre siropul de muguri de brad.

Cristina te asteptam sa te intorci si sa ne povestesti.

Michelle mi-a placut laptop-ul ptr copil.

Vad ca mai sunt si alti delfinasi mofturosi la mancare. La noi a functionat preparatul cu colostru; in perioada asta -aproape o luna_ a mancat si Theo mai mult lapte. Sunt convinsa ca asa a reusit sa ia in greutate. Insa in curand trebuie sa oprim administrea si atunci vom reveni la chinul de dinainte. Cat despre mesele de legume si fructe...ce sa mai zic..la noi si astea se mananca greu, cu jucarii diverse iar in ultima vreme cu obiecte diferite din casa.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Dragelor, de cand tot incerc sa va scriu....dar mereu zic intai sa termin de citit si apoi scriu. Si inevitabil niciodata nu termin de citit, asa ca nici de scris nu mai scriu. Asa ca acum am schimbat tactica.

Azi Larisa a fost super bine dispusa, a scos niste sunete noi tare comice; in schimb uite ce vroiam sa va scriu ieri "Declar un copil super matait, nu mai stie bona ce sa ii faca, azi a intrecut orice masura, nu vrea nimic nimic. E asa de vreo saptamana, iar legat de dinti – pe care dam vina- nu se vede nimic inca. Ma termina si pe mine si pe bona...... Culmea, in w/end noi nu am avut asa bataie de cap cu ea, a fost mult mai cuminte....ciudat"

Acum, legat de ce am citit din urma
Paula, eu stiu cu picioarele goale/doar soseta, varianta confirmata si de pediatru & ortoped pediatru & kineto. Afara bieninteles incaltat- articolul Georgiei mi s-a parut chiar bun. Cred ca parerea cu incaltamintea rigida este din vechea doctrina romaneasca….

A, bun acum vad rezumatul Cristinei.
Auuu, dar ce a patit Victor la limba? Nu stiam de asta
Discutia cu olita am pierdut-o…….am inteles ca ar fi ceva controverse… dar cum ar fi lumea daca nu am avea pareri diferite:D; zici ca sunt ca dintr-o reclama, nu, parca era una asa……… Ma rog, ideea e ca eu nu am pus-o inca. Am luat o olita, dar s-a crapat in processul de mutare, cred ca am trantit-o eu…..Asa ca sincera sa fiu nu m-am obosit sa iau alta, nu dintr-un motiv anume ci pur si simplu din delasare. Si simt eu ca inca nu suntem pregatiti si pt asta, ca la noi toti membrii familiei trebuie sa fie pregatiti :D.
Ce tare e Antonia!!! ca intotdeauna de altfel, ea e la avansati
Dragaica, imi pare tare tare rau, am trecut prin asta cu tata…….
Pai Rodi de ce te ingrijorezi, ca Isa e super sociabila si cuminte

Crispo, mi-l imaginez pe Vlad facand din mana pa

Apropo de dinti, daca are doar 2 dinti ar trebui deja sa ii ingrijesc cumva?

Hmm, in ultima vreme, din ciclul nu imi ajunge timpul, ma enerveaza ca nu mai apuc sa citesc nimic legat de copil - pshilogie, crestere...etc etc. Parca devin delasatoare

Ce sa va mai zic?
Cu concediile - l-am achitat pe cel din iunie din Corfu de la vila.... Noi ne gandeam pentru Turcia in septembrie; am vazut insa ca, chiar si sfarsitul lui septembrie e mai scump decat sfarsit de mai......Oricum ca sa prindem early booking trebuia sa platim pana pe 31 martie si nu prea avem cum. Si asa bugetul e oarceum cam cutremurat.....pe de o parte merge prost, pe de alta mai bine.....e...asta e..or veni si vremuri mai bune, dar nici astea nu sunt chiar asa rele, sa ne luam campii. Nu stiu daca intelegeti ceva...adica nu e bine...dar se putea si mult mai rau...

Si ai mei sunt intr-un concediu, trec si prin Germ si le-am dat bani si indicatii sa ne ia scaun masina. M-au sunat azi ca au gasit unul de pe lista, Britax Romer King Plus, le-am dat ok-ul, asa ca avem si scaun masina acum.

Gata ma pregatesc sa strang catrafusele de birou, ca pleaca bona la 5 si trebuie sa imi intru in rol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mai frate, ma faceti curioasa... ce-am pierdut? ati inceput al 3-lea Razboi mondial? hai ca glumesc...sper sa nu se supere iar cineva...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Eladea si eu sunt de aceeasi parere cu tine. Controverse vor exista pe tot felul de teme.
Eu cred ca important este sa nu punem etichete. Fiecare parinte face ce e mai bine pentru copilul lui in felul in care considera el. Si apoi fiecare copil este unic asa ca ceea ce functioneaza foarte bine ptr unul poate sa dea gres la altul.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Revin...era o gluma ca premergatorul e pt parintii lenesi.
Eu de ex, sunt o mama lenesa, sau as vrea sa fiu...ca Raul nu-mi permite. Eu as lua orice mi-ar face viata mai usoara. Acum vreau sa-i iau casca de protectie, ca m-am saturat sa ma stresez de cate ori da cu capul de mobile, pereti, parchet, etc

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bambi_bv

Rodyka, am dat eu placinta cu branzica dulce mai devreme...nu se pune? Ca o dau si pentru Ovidiu de BTZ...

ba se pune, cum nu! si cum ai zis ca e usor de facut, ia zi-ne si noua cum

dar de la btz asteptam inca de ieri . gabi, sunteti bine, mami? ce mai inventeaza Paul?

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bambi_bv

Rodyka, am dat eu placinta cu branzica dulce mai devreme...nu se pune? Ca o dau si pentru Ovidiu de BTZ...

ba se pune, cum nu! si cum ai zis ca e usor de facut, ia zi-ne si noua cum

dar de la btz asteptam inca de ieri . gabi, sunteti bine, mami? ce mai inventeaza Paul?

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Rody sunt aici draguta .Eu servesc tort diplomat si vin rosu dar as vrea si placinta de la BAMBI

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fete, eu am mancat o prajitura bestiala cu mac si lamaie... acu caut retete pe net sa fac si eu...sa vedem ce iasa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput