Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
puiutz_mic spune:
michelle, Raducu al meu papa tot cam ca blondina ta...sa le facem cunostinta
Multumesc pentru linkul cu cata hrana solida trebuie sa manance un bebelus! Am citit si m-am mai relaxat!
Sa speram ca intr-o buna zi, nu prea indepartata vor papa si ai nostri mai fara mofturele.
Eu ma bucur ca acum papa mar, ca pe vremea cand manca legume fara probleme, nu manca mar...alte fructe...si mai greu!
Ma intreb daca ar trebui sa continui cu introducerea alimentelor urmatoare...am ajuns la iaurt (desi oul nu l-a acceptat inca bine). Ar urma saptamana asta smantana si untul... Iar saptamana viitoare carnea de vita (asta dupa schema lui Racusor, pe care am adoptat-o si eu). Carnea de vita mi se pare deja un tel greu de ... "inghitit" pentru Raducu Nici cea de pui nu ii place...
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
rodyka spune:
OVIDIU de btz, nici azi nu primim nimic dulce? gabitzaaaa
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bambi_bv spune:
Rodyka, am dat eu placinta cu branzica dulce mai devreme...nu se pune? Ca o dau si pentru Ovidiu de BTZ...
Va multumesc tuturor pentru urarile catre strumful meu!
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Sorinush vad ca ai iesit de pe Fb scriu aici ca sa ramana postarea ca dincolo se sterge: sper ca nu te-am suparat eu cu ceva.Fiecare isi exprima punctul de vedere,nimeni nu da cu parul,suntem sau nu de acord,nu comparam,la noi e exact ca la Btz cu pusul pe olita,stand in fund normal ca ii e greu sa si faca ca e pampersul ,funduletul apasa solul,deci pe olita are ...sa zic..."loc de desfasurare".Nicidecum nu ii tin cu forta,am vazut ca asa ii e mai bine lui Mateo cel putin.In pampi face f putin ,dupa juma de ora iar putin,daca il iau si il pun pe olita face tot si gata. Din articolul cu lenea nici eu nu sunt de acord,nu exista asa mama decat 1%din cazuri,ceea ce la noi in delfinariu nu e cazul,sunt si cazuri in care NU ISI DA MAMA SEAMA cand urmeaza sa faca puiul ei kk.Eu sunt cel mai bun exemplu:am 2pui,la Mateo stiu,la Carla nu.Deci nu e nici indolenta,nici lene,sunt diferiti toti copiii,atat si manifestarile lor. PS:am scris aceasta postare ca si completare la comentariile legate de laitmotivul capitolului 109 OLITA,atat de pe DC cat si de pe FB. sper sa nu fac bulion azi Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Denisa eu nu m-am suparart pt ca fiecare si-a spus parerea si toate avem dreptul asta, m-am suparat ca s-a spus ca domle cine nu pune plodu pe olita nu o face de lene!!!! Asta m-a suparat pe mine dar stai linistita io is omul care ma supar, spun ce ma supara si imi trece!!!!
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!! Gabi, cum spuneam si pe FB, io is mai aproape de tine decat Cristina asa ca parasuteaza la mine niste diplomat, ei si daca Ovidiu da un pahar de vin roshu ma bag, ce o sa fac!!!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
baby78 spune:
Matei Alexandru de bambi
Nectarie de larissa
Luana-Maria de angharad
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
catalina2307 spune:
Hello si la multi ani !
Pai de ce sa ma supar fetelor, acum cand imi amintesc cum bichonii mei erau dalmatieni cu pete portocalii si eu rad...dar ieri simteam ca sunt in pragul disperarii. Menajera a avut zi libera, eu singura....greu, pe cuvant daca nu am toata admiratia pentru cele care nu au nici un ajutor in casa si reusesc sa fie si mame. Bravo.
ooana eu nu fac branza cu LP ci cu lapte dulce (dorna si mai este inca unu bio....).
Despre decolarea de placenta.....aproape intotdeauna se intampla dintr-un motiv. O trombofilie, o lovitura, f rar se intampla pur si simplu. In literatura de specialitate se recomanda aprofundarea investigatiilor dupa cel putin 3 sarcini pierdute. Este foarte important de stiut daca pana la acea varsta gestationala la care a pierdut sarcina a existat simptomatologie. Daca a fost o sarcina oprita in evolutie sau un avort spontan, daca fatul s-a dezvoltat normal pana la 8s cand a pierdut sarcina.
Daca si la a 2 a sarcina apar sangerari poate ar fi bine sa isi faca analizele pt trombofilie.
Despre olita nu am comentat si nici nu voi aprofunda subiectul.
Poate doar ca uneori ar trebui sa fim ceva mai rezervate in afirmatii. Este destul de deranjant sa apara cineva, oricine, de undeva din lumea internetului si sa iti comunice ca esti o mama comoda pentru ca nu iti asezi copilul la olita de la o luna sau 9.
Nu am comentat pentru ca eu nu sunt nici diplomata precum aelita, nici draguta precum rodyca.
Oricum raman la parerea ca a fost un comentariu deplasat...
carla - si Anastasia se trage de urechi cand este f obosita.
racusor2010 spune:
Buna mamicute dragute, eu ma pregatesc sa fug la pui, poate e tot in parc. Incerc sa mai intru de acasa, sa citesc, am terminat capitolul trecut, sunt la asta aa, sa nu uit, daca vreti sa ma intrebati ceva, cel mai bine PM, ca asa am mai multe sanse sa raspund repede.
ROXANA si noi am avut semne de rahitism, am avut vigantol 4 picaturi vreo 2 luni, fara nici un rezultat, de vreo 2-3 luni luam mugur de brad (fara vigantol), cate 10 picaturi dim si dupa amiaza (adica o picatura pe kg corp). Si andrei e mult mai bine acum. Sa intrebi dr si de asta, poate va recomanda si voua mugur de brad, e bun si pentru imunitate (andrei nu a mai racit de cand ii dau asa), fixarea calciului, etc.
CATALINA ce m-am amuzat cu isprava Anastasiei! Cred ca tie nu iti venea sa razi, ci sa plangi
Si Andrei vede toate scamele, dar nu reuseste sa si le duca in gurita :) mai nou o ia la patrulat pe gresie, daca sta cu tati in dormitor, dar ma aude la baie, vine pana la usa de la baie, cand ies, vine pana la mine se aseaza in fundulet si rade fericit. cand e suparat vine in patru labute la mine zicand intr-una "mama mama", si cand ajunge se catara la mine in brate. se duce la lampa se aseaza in fundulet si asteapta cuminte sa aprindem si sa inchidem lumina si asa se mai bucura cand vede cum se face lumina! Acum ziua noastra incepe foarte devreme , la 6 jumate, ne jucam, face kk la olita (chiar de 2 ori, si inainte si dupa papa). Ii dau bibe cu laptic, patrulam, de ieri l-a apucat si ridicatul, dar inca nu ii iese :) dar nu il grabesc, ca e tare simpatic cum merge el in patru labute aa, sa vedeti faza aseara, ne-am uitat noi in gurita lui si ni s-a parut ca vedem un dintisor aparand, bucurosi nevoie mare, azi dimineata nu mai era nimic acolo deci in continuare suntem fara dintisori, ne apuca prima aniversare si nimic.
Aseara i-am dat mamaliguta cu branza si smantana, nu stiu de la ce, dar asa isi facea o greata , asa ca am renuntat dupa cateva lingurite. Azi dimineata i-am facut inainte sa plec la munca supa cu galuste, sunt tare curioasa daca a papat, daca apuc sa intru de acasa, va zic
eladea2005 spune:
mai frate, ma faceti curioasa... ce-am pierdut? ati inceput al 3-lea Razboi mondial? hai ca glumesc...sper sa nu se supere iar cineva...
asa cum am zis inca de cand eram gracvide, mereu vor fi discutii pro si contra pe orice subiect ar fi legat de copii...asa ca...relax and enjoy your life...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bratafel spune:
buna fetelor
cine imi da si mie pe PM adresa si parola de la mailul comun?
va multumesc!
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
bebe grabit - 6 luni
7 luni si 10 zile
carla_2008 spune:
Eladeea io-s relax,casa fuge,eu stau pe net,azi fac greva,(stai sa caut si o pancarda) si fac greva frate.C'est la vie!
altfel o dau in depresie!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana