Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza!

Vazut puiutzi frumosi, Eric & Filip, Vladut, Victor de Bumblebee. Toti dragalasi si numa buni de pupat si smotocit.

Vad ca se vorbeste de olita. Noua doctora ne-a spus ca musai dupa 10 luni abia, pana atunci poate dauna sfincterului si maxim 10 min tinuti pe olita, altfel poate sa se intample ceva urat acolo, nu pot sa spun in termeni medicali sialtfel nu zic, suna urat.

oricum, telul meu e sa o invat cu olita pana in 3 ani cand va merge la gradi, pana atunci nu ma stresez.

Mai vreau poze noi, cine are, cine da?

Otilia (Norvegia) unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Mai EU CRED ca se trage de urechi cand ii e somn,acum stateam sa analizez ca[ .....] cam pe atunci am observat-o

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

probabil ca asa e. asta am obs si eu. atunci cand e gata sa adoarma sau dupa baie tot asa cand e obosita, uneori si in somn.. cateodata ma trage si pe mine daca stau langa ea in pat :))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna dimineata.

Am avut si eu inca o noapte mai usoara. Se pare ca piticul de destul de obosit dupa premergator. Si nu-l tin mai mult de 15-20 de minute (in total, pe parcursul intregii zile, impartite in reprize mici). Dar se pare ca pentru el e un efort foarte mare. Sau poate nu-i de acolo si poate s-a hotarat s-o mai lase si el pe mami sa se odihneasca.

Rodyka bravo Isei ca papa singurica si se ridica.

Paula multumesc de incrajari. L-am pus si in dimineata asta si a facut o picatura de pp. Voi persevera.

Victo ce noapte grea ai avut si tu. Te invit la o .

Denisa multumim de hint-ul cu olita. Voi incerca si eu metoda ta.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

denisa, ce activa esti azi. sunt puiutii cuminti?

eu abia acum imi beau cafeaua, si am luat laptopul cu mine la buc sa va si citesc, apoi fug sa mai stau cu nasimea. fetele sunt defazate cu somnul, a ei e mai mica si doarme mai multicel. adica mai des, cate juma de ora. le-am filmat dimineatza cum se jucau amandoua o sa pun filmuletu diseara dupa ce pleaca :)

anne, ce ma amuza ca scrii amestecat romana-italiana pt flacau sa se faca bine repede sa scape de ghips.

mara

Mergi la inceput

referitor la olita, o singura data am pus-o, imbracata, dar ii e mare olita:)) ii cade fundu inauntru m-am mai uitat prin magazine pe unde am fost da nu am vazut niciuna mai micuta, nici nu mi-am facut un scop din asta.
mie mi se pare o porcarie (nu ma injurati) sa iei toti copiii la gramada si sa spui ca e bine dupa 18 luni sa faca la olita, sau de la 8 luni. cred ca fiecare are propriul ritm, si nu trebuiesc nici fortati dar nici opriti din a face ceva, orice.
pe mine ma mai enerva lumea cand imi zicea, referitor la mara "aoleo da tu stai in fund? da nu esti prea mica" sau "sta deja in picioare? nu e micuta?"
pana la urma le-am spus sa nu ii mai aud zicand asta. nu e prea mica pt nimic, poate sa faca orice. copilul trebuie incurajat.

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna dimineata dragele mele!

Multumim frumos pentru urari!Va invit la cea mai buna placinta cu branza dulce (foarte simplu de facut) si un iaurt de baut.....Dar mancati singurele, ca eu sunt de ieri, oficial, la cura.

Matei a sarbatorit azi noapte 8 luni chiar pe la ora la care s-a nascut (4.25).El care nu se trezeste deloc noaptea, aseara la 3.00 a facut ochii cat cepele, ziceai ca a dormit 20 de ore, si pana dupa 5.00 nu s-a culcat.Zic dupa 5.00, ca nu stiu exact la cat a adormit, ca dupa ce i-am dat sa manance, l-am schimbat, l-am leganat, pana la urma l-am luat intre noi in pat...noi am adormit si el a stat acolo cu ochii pe tavan.
Vad ca au mai fost delfinasi care au petrecut azi-noapte...sigur nu au gresit aia data cu luna prea apropiata de pamant?

Legat de subiectul olita...sincer eu nu inteleg cum ziceti voi ca va dati seama ca face copilul pipi...poate sunt eu o mama neatenta...iar la kk intr-adevar are o portie mare in timpul zilei cand imi dau seama ca face, ca se inroseste tot, dar in rest, cam in toti pampersii gasesc cate putin...asa ca...mai asteptam si cu asta.

Si Matei se trage de urechi, mai ales de dreapta, dar din cate am vazut face asta exact cand ii este somnic.

Am si eu o intrebare la voi - ca am lipsit la odiseea sarcinii - a avut vreuna din voi placenta dezlipita putin la inceput?Sora mea a pierdut o sarcina acum 5luni, acum e din nou insarcinata si asta i-a spus doctorul la controlul de 6 saptamani.Nu mai are rabdare pana maine seara la controlul de 8 saptamnani si am zis sa va intreb, poate a avut vreuna din voi asa ceva, sa o pot linisti (prima sarcina s-a oprit din evolutie la 8 sapt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LML sarbatoritilor zilei!
LMA Ovidiu de btz!

btz, eu astept reteta (de tort) si vinul dulce

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Oana, super ca ti-a iesit iaurtul. Eu stiu ca la copiii pana la 2 ani cel putin se recomanda lactate integrale, poate incerci sa-i faci cu lapte de 3.5
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Asa stiu si eu. Doar daca bb are pb cu constipatia se recomanda laptele degresat.

am citit si replica ooanei

ooana, pt iaurtel. CALCULATORUL a fost ingredientul secret

rodyka, Isa cu firmiturile de paine si biscuitii. Si eu i-am dat micutei o coaja de paine, mai mult sa-si calmeze gingiile ca de inghitit nu a inghitit nimic, si tare i-a mai placut.

catalina, si eu am bufnit in ras de situatia din bucataria ta.

Pe mine ma amuza fii'mea cand mananca. Ma ia o gura, mai molfaie bavetica, mai roade picioarele, mai cauta ceva de joaca etc. M-am hotarat! NU ma stresez de cat mananca, bine ca mai mananca si altceva pe langa lapte. Daca nu se satura, completam cu lapte.

Tras de ureche: DA, cand e obosita, nervoasa. Cand e somnoroasa isi scoate si ochii, parca ma doare pe mine cand o vad cum isi baga degetele pe sub pleoape.

Sanatate bolnaviorilor. Si la noapte sa fie ordine si disciplina in delfinariu, avem nevoie de mamici odihnite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Nici noi nu am dormit azi noapte...adica de la 23.30 pana la 3 si apoi treziri din juma in juma de ora. Azi la 17 mergem iar la neuro ca au trecut 8 saptamani de cand facem tratamentul, sa vedem ce ne mai zice, ce ne mai da, ce ne mai scoate.
Bineinteles ca acum la 10 ii picau ochii in gura (ea doarme la 11), asa ca a trebuit sa o scot afara la nani... Ma gandesc sa ii schimb ceva si la programul de somn...dar nu prea stiu cum sa-l fac.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

acceasi poveste si la noi...s-a trezit la 6 apoi i-am dat suzeta si a motait si marait pana la 7...iar la 10 ii picau ochii in gura de somn...iar el doarme de la 11
i-am dat sa pape, fara succes doar 75 gr dovleac...apoi a adormit instantaneu la 10:10

cred ca si noi o sa modificam putin programul

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

crisyy, mii de scuze ca tu te-ai chinuit, ai cautat..mi-ai trimis fise..si eu n-am fost in stare sa dau un click..vezi ce ametita sunt..da Mihai e de vina :):)
ma duc sa ma intind un pic si eu, ca l-am culcat.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bambi, eu am avut sangerari la inceputul sarcinii. Nu stiu din ce cauza, e posibil sa fi fost dezlipire de placenta, mai ales ca pana spre sfarsitul sarcinii mi s-a spus ca am placenta jos inserata (foarte aproape de col). Dar nu i-a dat niciun tratament? Mie mi-a prescris ovule cu progesteron, concediu medical si stat cat mai mult la orizontala, fara vreun efort fizic, fara .

Mergi la inceput