Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

NEATA !
multumesc pt cafea, n-am dormit decit 4 ore...
LA MULTE LUNITE DELFINASII DE AZI!!!

MATUSA, recomanda-ne citeva hoteluri la Nisipuri,care zici ca au verdeata

DENISA, e greu cu musafirii care vin si nu-si spala miinile.Eu am o strategie(pentru cine nu se simte):am la indemina citeva geluri dezinfectante, si cine apare pe la noi,pac ,scot gelul si i-l dau zimbind ,si stie ce sa faca cu el,si soacra, si taica-miu, chiar si med de fam, care nu s-a spalat niciodataaaaaaaaa pe miini cind a venit la noi, si vine lunar aproape.Incearca,a si nu s-a simtit nimeni jignit, e mai usor decit sa-i spui sa se spele cu sapun la baie

FUG, SUNT SINGURA AZI

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

of, sper ca a fost ultima noapte asa mai grea.
n-a mai facut febra asa mare- adica avea asta noapte la 11 un 37,5
acum nu mai are.

m-am mai calmat si eu, ca dimineata ziceai ca-s locomotiva cu aburi..numa aburii pe nas nu-mi ieseau

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Michelle am vazut-o pe frumoasa ta!e o papusa scumpa!
spune-mi te rog de unde ai luat minilaptopul si ce e cilindrul acela colorat??

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cata.

Victo,.

Si eu am dormit azi noapte 4 reprize de cate 1h. N-are sens sa va explic, nu? Plus ca piticania nu se lasa adormit acuma... maraie, adoarme, dar cand aterizeaza in pat se pune pe urlet si se trezeste si o ia iar cu maraiala.
Acuma urla de-a dreptul...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Sorinush vad ca ai iesit de pe Fb scriu aici ca sa ramana postarea ca dincolo se sterge:
sper ca nu te-am suparat eu cu ceva.Fiecare isi exprima punctul de vedere,nimeni nu da cu parul,suntem sau nu de acord,nu comparam,la noi e exact ca la Btz cu pusul pe olita,stand in fund normal ca ii e greu sa si faca ca e pampersul ,funduletul apasa solul,deci pe olita are ...sa zic..."loc de desfasurare".Nicidecum nu ii tin cu forta,am vazut ca asa ii e mai bine lui Mateo cel putin.In pampi face f putin ,dupa juma de ora iar putin,daca il iau si il pun pe olita face tot si gata.
Din articolul cu lenea nici eu nu sunt de acord,nu exista asa mama decat 1%din cazuri,ceea ce la noi in delfinariu nu e cazul,sunt si cazuri in care NU ISI DA MAMA SEAMA cand urmeaza sa faca puiul ei kk.Eu sunt cel mai bun exemplu:am 2pui,la Mateo stiu,la Carla nu.Deci nu e nici indolenta,nici lene,sunt diferiti toti copiii,atat si manifestarile lor.

PS:am scris aceasta postare ca si completare la comentariile legate de laitmotivul capitolului 109 OLITA,atat de pe DC cat si de pe FB.

sper sa nu fac bulion azi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

NEATA !
multumesc pt cafea, n-am dormit decit 4 ore...
LA MULTE LUNITE DELFINASII DE AZI!!!

MATUSA, recomanda-ne citeva hoteluri la Nisipuri,care zici ca au verdeata

DENISA, e greu cu musafirii care vin si nu-si spala miinile.Eu am o strategie(pentru cine nu se simte):am la indemina citeva geluri dezinfectante, si cine apare pe la noi,pac ,scot gelul si i-l dau zimbind ,si stie ce sa faca cu el,si soacra, si taica-miu, chiar si med de fam, care nu s-a spalat niciodataaaaaaaaa pe miini cind a venit la noi, si vine lunar aproape.Incearca,a si nu s-a simtit nimeni jignit, e mai usor decit sa-i spui sa se spele cu sapun la baie

FUG, SUNT SINGURA AZI

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Am si geluri,noroc ca dr se spala,il schimbam in locul tau in secunda 2 sa vina la mine sa faca vaccinuri la copil nespalat pe maini,pai zbura din casa.Eu ii trimit la spalat in general,la cateva persoane nu prea imi permit sa le spun si inghit in sec,dar 80% sunt trimisi de mine la spalat,asa fara scrupule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
mai fetelor, nu stiu ce ma fac, da nu stiu cat mai continui cu alaptatul daca ma mai musca...deja ma doare ca naiba cand suge... degeaba ii spun ca nu e voie...ier l-am prins de 3 ori de nas, ca sa ma lase de tzitzi, ca a prins-o si n-o mai lasa, facea ca si catelusii aia care scutura o carpa...brrr...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

ai incercat cum ziceam eu? la noi a mers si speram sa va ajute si pe voi...

Victo pentru tine un pupic si o cafea dubla

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
Oana, super ca ti-a iesit iaurtul. Eu stiu ca la copiii pana la 2 ani cel putin se recomanda lactate integrale, poate incerci sa-i faci cu lapte de 3.5

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

da, da asa si vroiam...acum doar de 1,5% am avut prin casa dar o sa iau de 3,5%

Dorna bio a incercat cineva?

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Ziua buna si de la noi delfinariu

Am lipsit motivati -profitam de timpul frumos -plimbari non-stop asa imi revin si eu cat de cat . Lupta vesnica cu cele 5 kg -multi spun ca este greu sa slabesti dupa 30 , ce sa mai zic eu atunci ca ma apropii de 40 . Fara sala , fara masaj , pot sa spun ca sunt multumita de aspectul meu exterior.

Am trecut cu bine vizita la pediatru -am sarit masuratorile -cu 400 gr de ghips este foarte greu sa-ti imaginezi cat cantareste . Masuratorile le facuse oricum 4 zile prima de operatie .
Giuliano este un pic rosu in gat dar nu ne-a prescris nimic -mult soare , plimbari lungi si seara un pic de ceai de musetel cu miere pe care oricum il refuza din start asa ca nu avem decat sa asteptam , sa treaca se la sine .
Ne-a dat via libera la peste -merlucio si omgenizate din peste si poate peste 3 saptamani la viitoarea vizita ne lasa sa mancam si out. Mai vedem .
Pentru dintisori ne-a dat picaturi Zymafluor - 3 pic/zi
In rest totul este ok.
Am facut si eu o interbare ca tot omul , referitor la premargator -zici ca am fript-o cu fierul incins -este total impotriva -mi-a spus ca , copilul trebuie sa-si gaseasca singur punctul de echilibru, sa invete sa paseasca , ca este o prostie sa ii cumpar. Sincera sa fiu surorile mele au crescut cu premergator si nici una Slava Domnului nu are picioarele strambe sau merge aiurea. Trebuie sa lasam copilul in sosetute in casa , fara pantofi -la inceput nu este nevoie sa-i cumparam -si cand este cald sa umble cu piciorusele goale -eu sunt norocoasa , am marea aici la 200 m-am sa-l duc incepand din Iulie-o sa fie si operatia vindecata atunci.
Pupam delfinasii si mamicile

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Nici noi nu am dormit azi noapte...adica de la 23.30 pana la 3 si apoi treziri din juma in juma de ora. Azi la 17 mergem iar la neuro ca au trecut 8 saptamani de cand facem tratamentul, sa vedem ce ne mai zice, ce ne mai da, ce ne mai scoate.
Bineinteles ca acum la 10 ii picau ochii in gura (ea doarme la 11), asa ca a trebuit sa o scot afara la nani... Ma gandesc sa ii schimb ceva si la programul de somn...dar nu prea stiu cum sa-l fac.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput