Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 7
gianina spune:
Buna seara,
simonapro
georgipuia, luni dimineata am pus la posta coletul tau. sper sa ajunga cu bine.
tuturor
anca16 spune:
georgi:ok, multumesc
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
dicirstea spune:
Simona...eu am fost prima (de alaltaieri) care te-am felicitat si vad ca o sa fiu si ultima, so...
LA MULTI ANI!! Sa cresti mare!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
EllaX spune:
Dici, ba eu sunt ultima!
Cu intarziere: Simona, la multi ani!
Buna dimineata! Cafea la ibric? Ness? Apa? Poftiti, am pentru toata lumea!
donna79 spune:
Buna dimineata!
EllaX, la mine merge intotdeauna inca o cafea, asa ca... multumesc
Am primit ieri coletul de la Wakka, foarte dragute produsele si in stare excelenta
Tare as vrea sa stiu daca au ajuns cu bine coletele la Dianaalex, Diana2242 si Alex_andra...
Revin cu o intrebare din capitolul trecut: ce se mai aude cu saculetii personalizati, se mai pot da comenzi?
O zi buna tuturor!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
alex_andra spune:
donna, scuza-ma, ca nu am anuntat
Am primit avizul de la tine, dar nu am apucat deocamdata sa ma duc la posta, ma duc azi
Tu esti Teodora C, nu?
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra donna, scuza-ma, ca nu am anuntat Am primit avizul de la tine, dar nu am apucat deocamdata sa ma duc la posta, ma duc azi Tu esti Teodora C, nu? BAZAR UMANITAR |
eu
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
mari_paun spune:
morning cu intarziere ca acum suntem pe diversificare
(i-am pregatit pireu de para fiarta, si suc de morcov...bun-bun)
georgipuia multumesc, confirmat pe gmail
...apoi curat si pe urma fac si supa,pe urma iesim afara si o asteptam pe Emm, pana imi intru in ritm e mai ...complicat
ma adaptez din mers, stiti asta
si vestea buna este ca Emm va pleca in tabara cu scoala, trebuie sa platesc insa insotitorul, o sa ma apuc sa strang bani, ma bucur ca va pleca si ea in vacanta sa se mai relaxeze un pic
Am fata mareeee dimineata am imbracat-o in colanti, fustita clos bluza si vesta -asortata toata...nu i-am facut poza ca nu am avut timp...dar o domnisoara ce mai imi vine sa o mananac de drag
va pup ca s-a trezit Pit si ma ...striga
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun morning cu intarziere ca acum suntem pe diversificare (i-am pregatit pireu de para fiarta, si suc de morcov...bun-bun) si vestea buna este ca Emm va pleca in tabara cu scoala, trebuie sa platesc insa insotitorul, o sa ma apuc sa strang bani, ma bucur ca va pleca si ea in vacanta sa se mai relaxeze un pic Am fata mareeee dimineata am imbracat-o in colanti, fustita clos bluza si vesta -asortata toata...nu i-am facut poza ca nu am avut timp...dar o domnisoara ce mai imi vine sa o mananac de drag |
Mari, nu mai tin minte daca am apucat sa-ti spun: foarte bine ii sta Emei tunsa! Da, e domnisoara!
Laura25 spune:
alex_andra marchezi te rog platite maieurile alea luate de mine de la tine? Am vazut ca a trimis mama Raisei confirmare (am trimis mail cu chitante de cateva zile). Multumesc!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me