Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 42
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Buna seara! In documentul de pe google scrie ca nu se pot plati pt Marius-Andrei decat produsele donate anume pt el.Asta inseamna ca daca am de platit pt un caz la alegere nu-o pot face pt el? Sa o ajutam pe RAISA!!! Mamica iubitoare de Tudor Mihai Bazar pt Raisa |
Eu stiu ca s-a retras restrictia pt el...Poti intreba donatoarele de de produse daca e ok sa platesti pt Marius. Dar cred, ca tinand cont de urgenta nu vor fi probleme. Dar sa raspunda si fetele care se ocupa de bazar!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
kid spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Buna seara! In documentul de pe google scrie ca nu se pot plati pt Marius-Andrei decat produsele donate anume pt el.Asta inseamna ca daca am de platit pt un caz la alegere nu-o pot face pt el? Sa o ajutam pe RAISA!!! Mamica iubitoare de Tudor Mihai Bazar pt Raisa |
S-a ridicat restrictia cazului cand a solicitat si devenit ancadragoman responsabil pentru caz.
Si eu am cateva produse castigate la liber si le voi plati pentru el maine.
kid spune:
citat din mesajul lui corap BUna! Am reusit sa pun azi coletele pentru: micuviorica eseea ancadragoman & alexa anca16 dianaalex . Daca a mai platit cineva sa strige! Nerantula, vad ca esti din Bucuresti, daca vrei ne intalnim si ti le dau "de proba" si platesti daca iti sunt ok (fetitei, am vrut sa spun). am si o veste buna: am gasit aseara si bluzica asortata cu pantalonii, si vad ca e in stare buna (n-am okit nicio pata pe ea) asa ca vine la set cu ei ;) |
Crezi ca am putea sa ne intalnim si noi saptamana asta?
kid spune:
Scuze pentru intarziere, azi am pus la posta coletele pentru mikaeela si SeriAlbastre, va rog sa ma anuntati cand le primiti.
danyalo spune:
Madaiulia ai ridicat bluza? Te rog anunta cand primesti coletul!
Luy multa multa sanatate va doresc! Mai ales bebelusei!Eu am de achitat in contul Raisei 2 produse de la tine dar asta se va intampla sapt.viitoare. Imi cer scuze sper sa nu trec de o luna dar spun ca sa stii ca nu am uitat sau mai stiu eu ce!
ancadragoman spune:
Jasmin,Luy multumesc.
Madaiulia s-a ridicat restrictia
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Leditia spune:
Buna dimineata.
Am pus ieri colete(nu am putut anunta,ca mi-a crapat alaltaieri calc.) pt
alinamoro
Alexa1985,pe adresa ancaidragoman
madaiulia
ada_coman
mari_paun
ducky
EllaX.
O zi buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
corap spune:
kid, saptamana asta programul meu e cam asa:
azi stau acasa ca a facut azi-noapte febra mare. asa ca sunt blocata in zona nicolae grigorescu. maine merg la serviciu, deci ne-am putea vedea prin romana, intre 9 si 5. maine seara plec la tara.
iti dau pm cu nr. de telefon (daca ai vreo propunere).
Laura25 spune:
'Neata!
Cora, iti fac factura la ce ei luat de la mine maine, cand se termina totate licitatiile. Am sa iti scriu in factura, la comentarii, cat ai de pus pt Marius si cat pt Robi.
Sanatate multa bolnaviorului!!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me