Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 22
szivarvany spune:
`Mneatza.
Luy, sarut mana ta
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Roxi2003 spune:
Buna dimineata,
am si eu cateva lucruri de donat - sunt bluzite si tricouri pentru fetite (6-7ani)Sunt lucruri frumoase si nu sunt purtate prea mult
Cu cine trebuie sa iau legatura?
Eu sunt din Bucuresti.
Multumesc pentru ajutor
ancadragoman spune:
Roxi le preiau eu pentru Marius Andrei daca vrei
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxi2003 Buna dimineata, am si eu cateva lucruri de donat - sunt bluzite si tricouri pentru fetite (6-7ani)Sunt lucruri frumoase si nu sunt purtate prea mult Cu cine trebuie sa iau legatura? Eu sunt din Bucuresti. Multumesc pentru ajutor |
Pe prima pagina a subiectului exista o lista cu persoanele care preiau produse pt a le posta la bazar. Din cate stiu eu, doar ancadragoman si kid din cei din lista sunt din Bucuresti, dar poti sa faci un colet cu tot ce ai de donat si sa trimiti oriunde, prin posta. Felicitari pentru intentie!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ALEXA1985 spune:
Fetele, niste salopetele de casa pentru 9-12 luni aveti?
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
corap spune:
alexa, ma uit eu pe-acasa, dar nu promit nimic (ca in general am dat ce era de pana la 1 an mai de casa)
georgipuia spune:
Neata lumeee... sper ca va gasesc vesele... desi vremea nu ne imbie la prea multa veselie...
Am ridicat ieri 3 colete...
- Ledi - superba salopeta.. abia astept sa i-o transmit prietenei... si tricoul fifa super... baiatelul celeilalte prietene va fi incantat ca e Fifa
- tomaca... multumim mult de incalzitor si pernuta.. ajung la prietena cu bebica mica, surioara lu' baietelul cu tricoul Fifa
- luy - superbe lucrusoarele si botosei, dar cu CD -ul mi-ai dat copii pe spate... Teo nu avea rabdare sa termine Mony temele... abia abia l-am pacalit. Multumim mult de tot!
O zi minunata va doresc!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
dicirstea spune:
Alexa, detaliaza te rog. Ce inseamna "de casa"? Vrei din alea care se inchid cu capse si au talpa cu totul? Sau ceva gen trening? Theodor tocmai ce a iesit din ele...am si eu ceva disponibil, eu il bagam la somn in salopetele. Vrei mai subtiri, mai groase?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ALEXA1985 spune:
Salopetele,alea cu capse pentru somn.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
georgipuia spune:
Dar balansoar de bebe are vre-una din voi la bazar?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?