Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 6
zumzu spune:
au ajuns sosetele Lamaze si cele de pus la mana. de-abia astept sa le probez (bebe adica, nu eu)
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
Laura_Luiza spune:
Salut!
Linkul postat de Adri31 mi-a ridicat un mare semn de intrebare. Spune acolo ca la 6 luni plang bebelusi cu lacrimi..pai al meu de 5 saptamani a plans saptamana asta pt prima data cu lacriioare..si nu numai o data. O fi ceva in neregula? A mai patit cineva?
Adri..ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu kg care nu vor cu nici un chip sa se topeasca.. De cand am nascut n-am dat jos nici un gram!!! La fel ma incurajeaza si mama..ca am sa slabesc cand n-am sa mai alaptez, doar ca eu vreau sa alaptez minim 8 luni.. Eu inca ma imbrac in hainele de gravida
Vroiam sa mai intreb, in caz ca nu s-a discutat, pe mamicile care isi hranesc bubicii cu biberonul, cum le sterilizati? Adica nelamurirea mea e: spalat cu detergent de vase inainte de sterizilat, sau numai cu apa fierbinte? Eu am sterilizator cu aburi de care pana acum cateva zile eram multumita, acum cred ca s-a depus prea mult calcar pe instalatie si nu mai functioneaza cum trebuie, asa ca am fiert in oala tot, dar au ramas asa...mate, parca sunt prafuite. Nu-mi place deloc!
Mirela, de mult ma tot tin sa-ti spun.. Scrisesei acum vreo 3-4 capitole ca ai avut probleme cu pompa Avent, ca s-au desurubat biberoane si ai pierdut lapticul adunat.. Tot pompa asta o folosesc si eu (manuala) de 8-9 ori pe zi, si nu mi s-a intamplat niciodata, cred ca a ta are un defect.. Daca se mai intampla mai bine cumperi alta, ca LM este dupa parerea mea PRICELESS
In rest declar bebe colicios, plangacios, nedormicios, slava domnului ca-i mancacios (prea mancacios as spune).. Ne facem noi mari..
Pupici pentru toate mamicile
adryiii spune:
Laura, lasa ca le venim noi de hac kg in plus. Din cate imi amintesc eu si tu ai fost tare slaba inainte....
Zumzu foarte frumos centrul de joaca ales de tine- l-am cautat pe net si abia astept sa vad poze. Vreau sa te rog daca vrei si poti sa-mi dai linkul de unde ai comandat sosetutele lamaze.
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura_Luiza Vroiam sa mai intreb, in caz ca nu s-a discutat, pe mamicile care isi hranesc bubicii cu biberonul, cum le sterilizati? Adica nelamurirea mea e: spalat cu detergent de vase inainte de sterizilat, sau numai cu apa fierbinte? Eu am sterilizator cu aburi de care pana acum cateva zile eram multumita, acum cred ca s-a depus prea mult calcar pe instalatie si nu mai functioneaza cum trebuie, asa ca am fiert in oala tot, dar au ramas asa...mate, parca sunt prafuite. Nu-mi place deloc! |
mai eu le spal cu detergent 1 data pe sapt in rest doar le clatesc bine bine si le bag la sterilizator (chicco). calcar intr-adevar se depune dar cu o lingurita racai calcarul si e ca nou. VOiamsa mai spun ca nu folosesc decat bibe steriliat. Cate 4 bibe+sticlute+capace+suzeta+lingurite+musticul de la batista bebelului...
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
Laura_Luiza spune:
Adri31, multam de rspuns. Doar ca acum vreau sa mai intreb ceva In mod normal sterilizatorul (meu) tine biberoanele sterile pt 6 ore, in conditiile in care ramane nedesfacut, deci daca desfac sa iau unul..restul ar trebui sterilizate iar?? Eu sterilizez o data dimineata (le folosesc toata ziua) si o data seara (le folosesc noaptea).. O fi bine, o fi rau?
angieangie spune:
yasmi am si eu poze pe picasa cu invitatia.daca te ajuta te poti uita
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
zumzu spune:
de aici:
http://www.all4baby.ro/produse/1604-jucarii-lamaze.aspx
am pus si poze cu centrul de joaca si cu colacelul.
PS. Doamne ce greu e fara dulce. am intrat in sevraj ca drogatii
mirela2 spune:
citat din mesajul lui Laura_Luiza Salut! Mirela, de mult ma tot tin sa-ti spun.. Scrisesei acum vreo 3-4 capitole ca ai avut probleme cu pompa Avent, ca s-au desurubat biberoane si ai pierdut lapticul adunat.. Tot pompa asta o folosesc si eu (manuala) de 8-9 ori pe zi, si nu mi s-a intamplat niciodata, cred ca a ta are un defect.. Daca se mai intampla mai bine cumperi alta, ca LM este dupa parerea mea PRICELESS In rest declar bebe colicios, plangacios, nedormicios, slava domnului ca-i mancacios (prea mancacios as spune).. Ne facem noi mari.. Pupici pentru toate mamicile |
nu mai pierd nik
romanul e inventiv, pun pe filet servetel si se strange bine
n are rost sa cumpar alta
merge foarte bine pompa
sunt cu ea la san acum
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
zumzu spune:
citat din mesajul lui Laura_Luiza Adri31, multam de rspuns. Doar ca acum vreau sa mai intreb ceva In mod normal sterilizatorul (meu) tine biberoanele sterile pt 6 ore, in conditiile in care ramane nedesfacut, deci daca desfac sa iau unul..restul ar trebui sterilizate iar?? Eu sterilizez o data dimineata (le folosesc toata ziua) si o data seara (le folosesc noaptea).. O fi bine, o fi rau? |
si al meu la fel, tine pt 8 ore dc nu deschizi capacul asa ca...
eu sterlizez 6 deodata si le folosesc pana se termina. teoretic dupa cum zic ei, ar tb. sa sterilizezi de fiecare data.
legat de intratinerea lor sterilizatorul meu a venit cu niste pliculete de acid citric care tb folosite o data pe luna ca sa cureti sterilizatorul.