Puiuti de Sept-Oct 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
marryan spune:
da camady eu simt ca hormonii ma afecteaza rau uit mai tot timpul ce fac...
asteptam si pe Jade cu pozici cu burtici si pe restul fetelor, haideti fetelor puneti poze sa ne admiram burtoaiele
Cea mai fericita mami 16 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
oanaiasi spune:
Fetelor , ce burtici delicioase aveti .
Eu inca n-am nimic...o astept dar vad ca mai intarzie...seara parca este mai umflatica .
Cand o sa explodeze cred ca o sa ma sperii !
Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
seidana spune:
Anca.. schimbam schimbam.. adica eu independenta cu atatea de zis ( uneori nu ma mai termin) sa ma ia ca la turma ? .. nu clar , fara doar si poate insa cautam sa vedem cum se face schimbarea
Jade.. super propunerea.. Vrem pozeeee
Camady... speranta moare ultima hm? la mine la fel.. nu se da dusa...
Natalia.. si eu am mai fost de 2 ori la el dupa ce m-am hotarat sa il schimb.. insa cate sanse sa ii dau.. trei sunt decente.. eu cu el nu am nascut doar m-a taiat.. si nici asta nu mai stia Dar la tine merita o sansa... mai stii ceva dr bun? , dar nu Diculescu ca am o superstitie cu el..
FEtili luati vitamine? mie imi tot zice sa iau dar imi e frica? si asa ma ingras ca purcica..
Apropo la farmacie, tanti farmacista sef mi-a confirmat si ea strict sa nu intrerup brusc utrogestanul.. am zis ca iau inca 3 zile de 200 cate 1, apoi trec la 100 3 zile.. si apoi 1 la 2 zile inca vreo 3 pastile... Daca am dureri sau sangerrari de urgenta la medic
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
andr@ spune:
buna ziua la toata lumea; fetelor vreau sa va intreb ceva, aveti idee cam de cand trebuie sa luam calciu? va intreb ptr ca dr meu vrea sa mi-l adauge cat de curand la lista cu medicamente, si eu sunt asa incantata de morrr mie de tot ce mi-e frica, e dantura; sper sa nu mi se strice acum cu sarcina, ptr ca sunt rea la boala
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
15+
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marryan lore e mare dar e mii tare draga am asteptat-o multi ani. referitor la kg, pai cred ca iarasi sunt prima am 65 kg mii groaza sa ma gindesc mai departe, dar cum spuneti si voi reusim sa le dam jos repede, sa fim noi sanatoase si copii nostri la fel. si eu am sa fac diseara o poza dupa ce o baiesc si o fac frumoasa cu ulei ii zic sotului sa ma pozeze fetelor voi aveti puf pe burtica la mine a aparut cred ca de cind iau utrogestan..... Cea mai fericita mami 16 + cu Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final |
stai fara grija ca nu esti prima la kg eu am 68 acum, dar eu eram ok cu greutatea dinainte de a ramane insarcinata.
si mie mi-a aparut puf pe burta... si de vreo doua zile a inceput si linia de sub buric sa se contureze. :)
Lori 17+
marryan spune:
mam mai linistit lore cred ca totusi sunt manifestari ale sarcinii
off kg astea scapam noi de ele ca deh..
andr@ eu deja am inceput sa iau pernatal care contine si calciu adik de la 16 saptamini, asa mi sa recomandat, altii recomanda si de la 12 saptamini insa eu cred ca e mai bine de la 16-18 pina la sf sarcinii pina atunci bebe isi ia de la mama tot cei ii trebuie
Cea mai fericita mami 16 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
oanaiasi spune:
Nici eu nu vreau sa iau vitamine...deloc...decat daca imi descopera vreo carenta pe undeva.
Asta inseamna analize mai des dar prefer asa de 1000 de ori mai mult decat sa ma burdusesc cu pastile. Iar daca as lua ...intr-un final...cred ca as lua 1 la 2 zile.
Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
zubi spune:
seidana..m-am indragostit de bebe al tau...ce inseamna eco 4D..se vad perfect trasaturile fetei
Marryam, ce burtica mare si dragutza ai, Doamne, mie mi se parea ca burtica mea e prea mare pt 16 sapt, dar acum am vazxut ca nu e asa,sia cum stau numai cu ea in fata
Zubi, mami16+
minunea mea
GORGY spune:
Buna fetelor, ieri nu am semnat condica deoarece am avut fff multa treaba, si ma luat si raceala si sunt inceata rau...cam lesinata, dar tot tre sa vin la munca.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la doctor
Alexxa, imi pare tare reu pentru tine...stiu prin ce treci, dar tine capu' sus, si va fi totul bine
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi seidana..m-am indragostit de bebe al tau...ce inseamna eco 4D..se vad perfect trasaturile fetei Zubi, mami16+ minunea mea |
sa stii ca eu il privesc de 3 ori pe ora... oricum nu cred ca ii sunt formate trasaturi definitorii insa trasaturile de omulet...
Il ador...
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !