Puiuti de Sept-Oct 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana si maryan sper sa nu va suparati , dar v am schimbat data albumului ca sa va apara in fata , voi fiind ultimele care ati adaugat poze noi

propun ca asa sa facem mereu , cand punem poze noi , schimbam si data albumului ca sa apara in fata si asa stim ca s au adaugat poze noi si nu raman neobservate
data albumului o schimbam de la edit-album properties

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Oana eu tot mai sper la baiat.Nici fata nu e data cu certitudine.Am scor 1-1 .Sa vedem ce ne zice miercurea viitoare.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Jade buna propunere. Te asteptam si pe tine cu date si noi poze.Eu promit sa fac poze deseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Am fost si eu aseara la dr meu cu rez la eco de 12s si DT
Nu mi a mai facut si el eco dar in schimb m a suit pe masa
Am inceput si eu sa reduc din progesteron , o sa o lungesc cu el ca mie imi e tare frica sa l intrerup asa brusc
Pt eco morfo m am programat tot ieri pe 05 mai (20 sapt)
Mai trebuie sa repet igm la toxo ca n am imunitate si sa fac anticorpii pt rh , cam peste 2 sapt
Triplu test eu nu l fac si dr meu e de acord cu mine
Si cam atat

Jade , medicul ti-a zis sa repeti numai IgM-ul pt toxo? Nici eu nu am imunitate si trebuie sa le repet si eu . Parca la 8 saptamani trebuie facuta analiza, nu?

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Jade buna propunere. Te asteptam si pe tine cu date si noi poze.Eu promit sa fac poze deseara.

Promit ca pun zilele astea
La serviciu nu am poze iar eu de acasa nu prea intru
Dar promit ca ma mobilizez si rezolv si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

multumesc camady pentru parola ! tare frumoase burtici mai aveti! maryyan grozava burtica! ce mare e deja! felicitari. si eu sunt burtoasa mai ales seara valeleu, o sa il rog pe sot sa imi faca si mie o poza.

Lori 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Am fost si eu aseara la dr meu cu rez la eco de 12s si DT
Nu mi a mai facut si el eco dar in schimb m a suit pe masa
Am inceput si eu sa reduc din progesteron , o sa o lungesc cu el ca mie imi e tare frica sa l intrerup asa brusc
Pt eco morfo m am programat tot ieri pe 05 mai (20 sapt)
Mai trebuie sa repet igm la toxo ca n am imunitate si sa fac anticorpii pt rh , cam peste 2 sapt
Triplu test eu nu l fac si dr meu e de acord cu mine
Si cam atat

Jade , medicul ti-a zis sa repeti numai IgM-ul pt toxo? Nici eu nu am imunitate si trebuie sa le repet si eu . Parca la 8 saptamani trebuie facuta analiza, nu?

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

da , doar igm trebuie repetat ca asta arata daca infectia este in prezent . din 2 in 2 luni mi a zis si mie sa repet pana la nastere
igg iti arata daca ai avut in trecut , nu are rost sa mai repeti si asta , ca doar stii ca n ai avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

multumesc seidana da pare sa fie maricica cred ca sunt pe primul lok cu ditamai burtoiul

camady nu am reusit sa anunt ca ba fug in colo ba fug in coace la servici si nu acum mi-am propus sa fiu mult mai activa pe forum

jade foarte buna propunere insa eu pot si sa uit uneori cu hormonii mei de gravida

ieri seara dupa servici obosita de numai puteam am ajuns acasa si asezi masa pentru cina, si am luat cutitul in mina sa fac salata, si ce credeti ca se intimpla eu cu cutitul in mina si il caut peste tot unde mii cutitul ca deh am unul preferat, sotul meu murea de ris de mine ce o sa fac mai incolo......

Cea mai fericita mami 16 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Marryan haioasa chestia cu cutitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

lore e mare dar e mii tare draga am asteptat-o multi ani.

referitor la kg, pai cred ca iarasi sunt prima am 65 kg mii groaza sa ma gindesc mai departe, dar cum spuneti si voi reusim sa le dam jos repede, sa fim noi sanatoase si copii nostri la fel.

si eu am sa fac diseara o poza dupa ce o baiesc si o fac frumoasa cu ulei ii zic sotului sa ma pozeze

fetelor voi aveti puf pe burtica la mine a aparut cred ca de cind iau utrogestan.....

Cea mai fericita mami 16 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput