Puiuti de Sept-Oct 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Eu am numai nume de fetitza..de baiat, nu imi place nici unul, adik noi vrem un nume indian si unul romanesc,la fetitze,sutn asa de multe indiene frumoase, sophia, sara..maya...nadia...la baietel, nici unul, poate am eu presimtiri ca va fi carucior roz:)

Zubi, mami16+
minunea lui mami
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Zubi&year=2011&month=9&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Am uitat sa mentionez ca am ajuns oficial la 3,5 kg. Sunt multumita insa ca am trecut cu bine pana acum fara sa vomit macar o data, fara sa fac pretentii majore la mancare si daca as fi mancat inainte sa fiu insarcinata atat de mult cat mananc acum cred ca avem vreo 7 kg in plus nu 3,5. :) Sa fim sanatoase ca le dam noi jos la loc.

Lori 17+

Stai bine.. eu sunt pe locul 1.. 5.5 kg +
Sa va vad care ma intreceti

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

AM pus poza cu bebele meu din profil pe picassa... eu zic ca are fata de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

eu nu situ cat m-am ingrasat,dar si gur m-am ingrasat ca lumea,adik am facut niste butoaie de piciore

Seidana, vreau si eu PM cu parola, pana la urma nu am inteles nimik cu pozele,care cum, dar sa pun si eu poze??????

Zubi, mami16+
minunea lui mami
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Zubi&year=2011&month=9&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

as vrea si eu noul cont ca la fel... nu am prea prins ideea cu noul cont. :D

Lori 17+

Mergi la inceput

Zubi ai PM

Maryyan .. mama ce burtoi ai.... eu sunt mic copil.. pupic pe burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Oanab, poate a zis chist pilonidal? Se inlatura chirurgical si s-ar putea sa existe solutii pentru anestezie locala. Daca nu este foarte evoluat, poate nu e nevoie de incizie... Iti urez da gasesti un medic bun. Pentru ca tocmai ne-am amintit, se pare, ca traim in Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

oanaiasi mai bine mai tarziu decat niciodata. Sunt la dr Galearschi. Fetita am nascut-o cu Titianu. Tu la cine mergi?

seidana atunci pofteste la un suc proaspat de mere si morcovi, super buuun. Eu am 49 si ceva kg, ca am slabit. Dar ceva burtica de la prima sarcina tot am, ca de, am avut ditai fata de 4 kg in burta, asa ca...

oana b uof, ce nasoale sunt furunculele astea. M-am pricopsit si eu cu unul, de fapt mai multe, ca trecea si apoi iar aparea. De la stafilococul din maternitate. Bafta la chirurgie!

Va las. Iesim afara cu gazulita mica si neastamparata

PS Vreau si eu parolaaaaaa

de si13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor cand puneti poze noi sa ne anuntati si pe noi............nu de alta dar avem burtici frumoase de admirat..........vezi marryan, profil bebe seidana.Promit ca deseara fac si eu o poza la burtica si v-o arat. Eu seidana am ramas tot la 3.6kg luate.Am cam stagnat in ultima perioada.........dar si cand pun.........

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Vreau si eu parola de gmail, sa pun si eu poze
Seidana, si eu zic sa schimbi medicul. pana cand sa toleram? Trebuie sa luam si atitudine, sa vada si ei ca nu suntem ca oile in turma, ci putem sa gandim si, mai ales, daca platim sa avem si pretentii

11+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput