Puiuti de Sept-Oct 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
loredanar spune:
ma bucur mult pt burticile care s-au intors cu vesti bune de la ecografii, chiar in ciuda micilor nemultumiri legate de "procedura". nici eu nu cred ca strica sa schimbam medicul in momentul in care nu suntem multumite de el.
am primit si eu rezultatele la triplul test, nu m-am priceput sa le interpretez pt ca sunt parca scrise in mongoleza. am sunat-o pe doctorita aseara dar m-a rugat sa revin azi pt ca intra in sala de nasteri. pt cat am reusit sa pricep e low risk si de data asta, in grafic valorile sunt sub linia "cut off", asta stiu ca e de bine. cum a zis si sotul meu ... oricum de acum cum a vrea Dumnezeu. ne incredem in El ca va fi totul bine. :)
Lori 17+
raluca050 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Raluca.. iti dau dreptate fiecare e cu problemele lui, a aavut o zi mai proasta.. dar totusi ii sunt pacienta de 3 ani, merg frecvent la dansul.. macar unrapuns la intrebare putea sa imi dea sa ma simt bagata in seama.. nici macar nu a zis de sunt bune sau nu analizele .. m-a intrebat de la ce e chitanta, in schimb ( aveam o chitanta de la dublu test) Intotdeauna am zis si am contazis fetele care se plangeau ca dr a fost mai neatent, ca au si ei, dr, zile mai proaste.. insa atata timp cat il platesc , am o nelamurire eu zic ca ar fi frumos sa imi ofere macar un raspuns.. cand e vb de bebe nu ma intereseaza nimeni si nimik.. 16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Daca tu simti ca nu e medicul potrivit schimba-l, pana la urma sunt platiti si nu cu putini bani.
Daca e sa fac un calcul cati bani am dat eu pana acum ma ia durerea de cap insa am avut borocul sa dau pentru 2 doamne doctor tare dragute si amabile ( una imi face ECO iar cealalta e cea cu care o sa nasc) ca altfel probabil avea aceeasi reectie ca si tine.
Oricum doctorii ar trebui sa fie amabili indiferent de cati bani primesc sau nu. Dar traim in Romania....
16+
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marryan seidana felicitari pentru rezultatele bune, ma bucur ca totul e bine.. Referitor la medic eu deja am schimbat 2 daca nu imi place cum ma trateaza de ce sa i platesc eu bani si sa mi dea o informatie vaga nici macar nu imi rapsundea la intrebarile care ma interesau tot timpul pe fuga...si eu am renuntat. E corect ca utrogenstanul nu se intrerupe brusc eu spre exemplu acum il intrerup si pina la 16 sap am luat cite 2 pastile de 100mg una dimineata si un seara intravagin, acum 3 zile la rind am luat cite o pastila doar seara si dupa aceste 3 zile, o zi introduc ovului o zi nu, asa timp de 3 zile adica una pui, una nu atit cit faci 3 zile si gata mai departe nul mai intrebuiintezi. Pentru ca daca renunti la doza imediat, poate cauza atit singerari cit si multe alte chestii neplacute bebelui. ancaror felicitari pentru analizele bune, eu doar una nu inteleg daca sarcina decurge normal de ce la voi se insista pe triplu sau dublu test, eu cred ca este mai mult pe intersul medicilor si anume financiara si plus ca creaza un sters enorm mamicilor. Eu inca nu reusesc sa ma logezi pe gmail, imi da user gresit sau parola incorecta, am facut poze cu burtica si as vrea sa le ridic pe gmail. Seidana daca nu te deranjeaza sa imi mai dai odata accesele pe PM O zi frumoasa tuturor! Cea mai fericita mami 16 + cu Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final |
MAryyan .. ai PM..
Cu utrogestanul o sa merg sa intreb farmacista cum sa procedez.. eu am luat de 200.. si chiar nu inteleg de nu mi-a raspuns cand l-am intrebat daca are ceva daca-l intrerup brusc..probabil nu ii place sa il completez..
il voi schimba si eu.. ca pe mine cand ma dezamageste un om nu exista cale de intoarcere..
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
oanab04 spune:
Buna fetelor! Ieri am avut atat treaba la servici ca nu am putut sa intru de loc, iar seara am fost terminata. Cred ca m-am laudat ca nu am avut nici o problema si acum am cea mai delicata problema, mi-a iesit un furuncul 1 cm mai jos de noada, si e ingrozitor de dureros, mi s-au inflamat toti ganglionii din zona inghinala si ma dor si aia, off. Am vb cu dr la telefon si mi-a zis sa merg la chirurgie sa mi-l extirpe ca mai mult ca sigur nu este furuncul este un chist.....nu am inteles de care . O sa merg dupamiaza dupa servici, da imi e asa frica, ca sigur anestezie nu or sa imi faca , deci cred ca o sa ma urc pe pereti pe acolo.
Maine probabil o sa trebuiasca sa stau in pat si o sa am timp sa citesc din urma la toate.
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
seidana spune:
citat din mesajul lui zubi Seidana, felicitari ca macar ai aflat ce e cel mai important, de bebe ca ebine,si daca nu esti multumita,schimba-l d'abia te asteptam sa ne spui ce e Zubi, mami16+ minunea lui mami http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Zubi&year=2011&month=9&day=3&babycount=1 |
si eu asteptam.... da daca bebe nu vrea nu vrea.. ramanem la posibil baietel.. insa numai posibil..
Vi-am zis ca acum vreau sa-l cheme Victor Gabriel ??
marryan spune:
seidana poti sa intrebi si farmacista dar la tine doza este de 200 o sa fie perioada de interrupere un picut mai lunga, trebuei sa incepi cu 100mg citeva zile apoi cu intrerupere si ai sa vezi ca totul va fi bine
si eu sunt la fel daca ma dezamageste un om cale de intoarcere nu am, pina la urma noi suntem fr importante si daca mergem la ei sa ne consulte trebuie sa si ne rapsunde la intrebarile care ne framinta.
Cea mai fericita mami 16 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
citat din mesajul lui NataliaS 'Neata! Seidana - pe acelasi motiv m-am enervat si eu pe-al meu Dr. si m-am carat in aceeasi zi, insotita de sot, la Gynia sa beneficiez de o ecografie ok, in care sa aflu si eu ceva despre bb si sa pot tine evidenta ... ca daca ma iau dupa memoria incarcata a medicului meu de clinica....pun pariu ca pana data viitoare uita si sexul, nu masuratori si alte aspecte pe care oricum nu le noteaza Pe mine ma enerveaza ca am nascut 2 copii cu acelasi medic si am fost multumita...acum la al treilea, nu stiu ce se intampla...dar ma nemultumesc o multime de aspecte... Momentan intentionez sa nasc la Stanca, dar in cazul in care lucrurile o iau pe un drum total gresit, cred ca merg sa nasc la Gynia... Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 16 sapt + cu Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
Nati.. si Diculescu chiar era renumit pt migala... ce or fi patit astia d-le? li-i s-o fi urcat Stanca la cap?
LA stanca mai stiu un dr f bun si cica ok.. stiu deja 2 gravidute f multumite de el.. Ciortea razvan.. e tanar si frumos , si meticulor si rabdator.. am avut contact putin cu el cand am fost operata e f ok pt ca are multa rabdare.. Insa eu nu pot sa ma mult la el, pt ca lucreaza in cabinetul dr meu.. nu vreau sa fiu penibila si sa vb intre ei sau sa zica ceva asistenta .. deja ma cam cunosc asitentele de la cab.. bine ca nu ma stie Dr
Si am mai auzit de Surcel de la gine.. tot tanar tot laudat.. insa e la Gine ...
Ma gandesc sa merg in alba sa nasc la dr lui soacra-mea.. m-a tratat impecabil, e sef de sectie.. insa imi trebuie si un dr in cluj in caz de complicatii.. Doamne pazeste.. dar na.. nu pot merge la dr de garda in caz de ceva
loredanar spune:
Am uitat sa mentionez ca am ajuns oficial la 3,5 kg. Sunt multumita insa ca am trecut cu bine pana acum fara sa vomit macar o data, fara sa fac pretentii majore la mancare si daca as fi mancat inainte sa fiu insarcinata atat de mult cat mananc acum cred ca avem vreo 7 kg in plus nu 3,5. :) Sa fim sanatoase ca le dam noi jos la loc.
Lori 17+
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluca050
[b] Oricum doctorii ar trebui sa fie amabili indiferent de cati bani primesc sau nu. Dar traim in Romania.... 16+ |
Traim in Romania ... si asta ne ocupa tot timpul!
sau ROMANIA TE IUBESC!!!!
imi e deja sila de totul din tara asta.. noroc ca mai sunt Oameni.. ca daca am trai numai printre bolovanii care ne conduc de sus sau din institutii
seidana spune:
citat din mesajul lui marryan seidana poti sa intrebi si farmacista dar la tine doza este de 200 o sa fie perioada de interrupere un picut mai lunga, trebuei sa incepi cu 100mg citeva zile apoi cu intrerupere si ai sa vezi ca totul va fi bine si eu sunt la fel daca ma dezamageste un om cale de intoarcere nu am, pina la urma noi suntem fr importante si daca mergem la ei sa ne consulte trebuie sa si ne rapsunde la intrebarile care ne framinta. Cea mai fericita mami 16 + cu Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final |
ma pregatesc si eu imediat sa merg la FArmacie