Sarbatorim Halloween?
Raspunsuri - Pagina 2
Elenalove27 spune:
Eu cred ca este o sarbatoare frumoasa,mai ales atunci cind ai copilasi si ii maschezi ,sunt dragalasi.Ieri am dat 2 pungi de bomboane la copii care au batut la usa , cu toate ca nu eram pregatita sa primesc pe nimeni bombonelele le aveam acasa pentru mine ...si spre uimirea vecinilor care m-au vazut la usa in pijamale si cu ditamai burta (34 de sapt.) m-au intrebat daca intradevar sunt gravida sau este doar costumul meu de Halloween
Elena 34 saptamini & sotul AL
Adela P spune:
Elena, mi-a placut remarca vecinilor referitor la cosumul tau de Halloween! E buna faza.
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
mamica dulce spune:
si mie mi se pare simpatica sarbatoarea...chiar daca am sarbarit prima data anul asta..pentru mine a fost motiv sa invitam prieteni,am pus vreo 5 ghirlande de hartie portocalie si neagra, doua cu fantome zambitoare,3 baloane.ceva salate si spirituoase..a facut sotul meu un ditai ligheanul cu o amestecatura fenomenala de sampanie,lichior, votca si suc la greu de a iesit un verde aprins(de la curacao si suc de portocale si la mijloc suc de cirese congelat intr.o manusa ,apoi pus in mijloc...ideea e poate lugubra dar efectul e strasnic de haios si ne-.am uitat la un film de groaza,apoi am stat la bancuri pana dimineata(asta pentru ca am baiet cuminte foc
asa cum au spus si fetele...motiv de chef!!nu inseamna ca si cred in ea (la urma urmei stai la bancuri nu face nimeni(sper sedinte de spiritism sau alte dracarii absurde...si daca pentru copii e nostim.....
anatolia spune:
Mi se pare o prostie fara margini sa importi pina si sarbatorile altora...Poate din cauza asta am oroare de Halloweenul romanesc...No,thanks!
anatolia
maudi spune:
quote:
Originally posted by anatolia
Mi se pare o prostie fara margini sa importi pina si sarbatorile altora...Poate din cauza asta am oroare de Halloweenul romanesc...No,thanks!
anatolia
nu ti se pare ca esti cam dura? fara importul de civilizatie, am fi ramas si acum la coada vacii, eventual cu Nicu Ceausescu pe post de dictator luminat...exagerezi si jignesti fara rost.
danaA spune:
Eu am fost afara cu Andrei, care a fost costumat in calut si cu prietena lui care a fost costumata in pinguin. A fost o experienat super pt ei si parerea mea ca asta conteaza mult. Au primit o groaza de bombonele si daca i-ati fi vazut ce draguti erau copii nu putea sa nu incante pe oricine. Noi ne-am amuzat si la anul o sa mergem din nou.
Danasi Andrei
crinuta spune:
Nu stiu cum e acolo, dar la scoala mea toti au venit cu masti din file horror, s-au costumat in diavoli. Mi s-a parut oribil...
Crinuta
khristin spune:
A propos de prostie sa importi sau nu obiceiuri culturale, cred ca tine de optiunea poporului respectiv, cei de aici o fac in mod obisnuit, traditional, asa cum sarbatorim noi Pastele, Craciunul samd...cat despre vehementa anumitor mesaje ma abtin sa fac comentarii...
Cristina
petra spune:
In fond sunt fel de fel de sarbatori, si la noi si la americani, unele mai frumoase, altele nu. Cu adevarat sunt draguti copilasii in costume de fel de fel de personaje placute si nevinovate, dar cand vezi fete de mort, cranii cu ochi rosii stralucind, schelete pe jumatate dezgropate, sau ingropate, si fel de fel de chestii de astea,nu-ti mai vine sa te gandesti la sarbatoarea asta! Totusi este bine sa nu comparam colizile de Craciun, cu asemenea obicieiuri de Halloween, de aici.
Copii sa bucura de bomboanele primite, si cei mari pot sa le ofere fara sa le placa in mod deosebit acest obicei!
Bogdana spune:
Nici ei nu o iau prea in serios. E o sarbatoare "comerciala" ca si sf Valentin(deja de ieri in magazine au inlocuit totul cu ornamente pt Craciun).E mai mult prilej de chef si altele. Daca era o sarbatoare asa de serioasa dadeau si zile libere
cum dau de Craciun, de Pasti:-)
Unii zic ca de fapt e o sarbatoare irlandeza.