Ajutati-ma! Sunt confuza!

Ajutati-ma! Sunt confuza! | Autor: asimionese

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor...vreau un sfat cit se poate aproape de precis,,, ca sa stiu ce sa fac,,cum sa ma orientez!povestea mea e cam asa:
17 februarie CM;
28-5 martie perioada fertila;
28 februarie contact neprotejat;
11 martie 2-3 picaturi de singe rozaliu;
20 martie 2-3 picaturi de singe rozaliu;
21 mi-a venit ciclu..dar nu asa abundent cum in al eu de obicei!
Nici nu mai stiu ce sa cred! poate fi sarcina??? am mai auzit ca poate sa vina cm peste sarcina,chiar mama mea avut asa! dar eu sa fie totusi ceva,voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu sunt de parere ca doar un test de sarcina sau o analiza de sange iti poate da raspunsul exact la intrebare.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

E prea devreme pentru un test si analize zic eu... mai asteapta un pic si altadata protejati-va ca sa nu mai stai acum ca pe ghimpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

E prea devreme pentru un test si analize zic eu... mai asteapta un pic si altadata protejati-va ca sa nu mai stai acum ca pe ghimpi.

Only me

nu sta ca pe ghimpi, citeste mai atent, d-ra/d-na se roaga sa fie un bebe

sa te ajute DD si asa sa fie!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

lady, eu am citit atent si nu am inteles ca s-ar ruga pentru asa ceva. daca isi dorea atat de mult nu ii trebuiau sfaturi cum sa se orienteze. ( in ce directie?)
parerea mea este ca pe un forum nu poti sa afli daca esti insarcinata sau nu, indiferent de datele oferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Ca sa te linistesti, cred ca ai putea sa iti iei un test de sarcina! A trecut destul timp si cred ca ai putea sa te lamuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asimionese spune:

Raspund! E o sarcina dorita! si cred ca forum nui numai pentru cele care sunt insarcinate si nu-l doresc...eram confuza doar aveam niste stari ciudate cum am mai scris... niste picaturi de singe apoi ciclu de aia am scris...

Mergi la inceput