ce ne aduce iepurasul?
Raspunsuri - Pagina 3
oana_lex82 spune:
Da..1 iunie..mai ales ca e SF, Iustin..si pe al meu il cheama Iustin
..plus ca pe 26 Mai e ziua de nastere..primul anisor..luam motul...mare petrecere mare
Lorikay spune:
Si la noi iepurasul aduce dulciuri, ceva hainute (pentru ca chiar ne trebuie, cele vechi au "intrat la apa"
). Fiica-mea isi doreste 2 carti: Printesa si Broscoiul si Rapunzel dar nu se supara daca primeste doar una fiindca iepurasul e mic si plange daca o vede suparata (astea au fost cuvintele ei). Bineinteles ca le va primi pe amandoua (una am cumparat-o deja, cealalta am inteles ca o gasesc in Diverta).
Oricum, in ultimul timp si pentru noi, parintii si pentru ea este mult mai important sa reusim sa petrecem cat mai mult timp impreuna decat sa ne luam cadouri.
Burtocika spune:
Nu stiu daca e un obicei catolic cu Iepurasul ... Noi suntem ortodocsi, iar de origine moldoveni (din Basarabia, Braila) crescuti in Bucuresti, si eu stiu de cand eram copil ca vine Iepurasul in dimineata de Paste !
In copilaria noastra nu era obiceiul cu dulciurile si ouale de ciocolata (responsabil cu dulciurile era doar Mos Nicolae), asta mi se pare obicei catolic (si occidental). Noi primeam jucarii, drept e ca in copilaria noastra nu se aduceau jucarii toata ziua buna ziua, numai la ocaziile speciale.
Chiar ma gandeam sa deschid un subiect referitor la jucarii, fata mea are o gramada, acum cine vine in vizita musai aduce si cate un flecustet de jucarie ...
Ce-a sa aduca Iepurasul ... inca nu stim, dar nu foarte multe dulciuri, ca din astea primeste de peste tot ... Probabil 1 ou de ciocolata sau un iepuras si o jucarie ...
Irina (2006) si
21+ cu 
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
ingridnen spune:
am comandat o carte de la Teora, cu dinozauri si autocolante ![]()
Ingrid si Cristi 8 ani
Alex@Sara spune:
Si la noi in familie vine Iepurasul..la tzara la socrii unde ascundem jucarioare si oua vopsite prin iarba E o bucurie nemarginita pentru ei sa cotrobaiasca sa le gaseasca.Anul trecut au primit si hainite,cred ca o sa le iau si anul acesta ca sunt cam "golasi "![]()
Si eu deja mi-am primit Iepurasul....dar il mai bat la cap sa mai aduca ceva,macar simbolic si pt mine,sa caut si eu cu copiii prin iarba 
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
https://picasaweb.google.com/gluminita
lisssa_ana spune:
oua vopsite , eventual un ou kinder. Jucarii...hmmm, e plina casa si zau daca se mai atinge de ele![]()
Mama de Ana si
26+
Fashion
Bebe Beca spune:
Rebecai i-am cumparat o pista pt mighty beanz, iar Sarei un tren din lemn. Pt bebe ar trebui sa aduca ceva, asa, ca de ochii Rebecai, sa nu intre la idei?
Laura Ioana spune:
Eu i-am comandat o tricicleta cu winnie si vine maine (dar i-o voi da de iepuras). O sa fie fericita, ptc tot imprumuta prin parc si nu se mai dadea jos de pe ea.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Bebe Beca spune:
Accept, la noi iepurasul de paste a aparut cand Rebeca avea 5 ani, pana atunci am tot reusit sa o trombonim, De la gradinita a aflat despre el, ne-a spus si povestea, ne-a intrebat de ce ea nu primeste nimic de la iepuras...
Selene_Bunny spune:
Daria isi doreste asa ceva: http://www.fan-jucarii.ro/produse/219-jucarii-pentru-vara/224-trotinete/777-trotineta-cu-3-roti-barbie.html
Arata foarte bine, recunosc, insa mi-ar placea sa stiu daca e chinezarie de 2 lei sau e facuta mai rezistenta, mai finuta, mai placuta la atingere.
Stiti ceva in sensul asta?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii