Abdomen extraplat (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Neatza buna, la o cafea decofeinizata

Mai fetelor, ma bucur ca v-au ajuns cu bine cd-urile...acuma nu mai aveti nici o scuza, tre sa va vad cu pachetzele de muschi peste vreo 2 luni. Iulia, eu mi-am luat 2 perechi de gantere de la magazinele de profil...unele de 3 kg...si alea mai usoare de 0.5 fiecare, asa..cauciucate, sa nu alunece din maini. Foarte utile mi-au fost. In afara de astea, mai e nevoie de o saltelutza pt sport si adidasi buni. Oricum, investitie mult mai mica decat daca te-ai duce la sala....si daca te tii..rezultate super!

La cap. sport...vineri m-am plimbat vreo 2 ore, in uikend am facut pauza si azi nadajduiesc sa ajung la bazin. Mai am 6 sedinte, si apoi gata..stau cuminte. Vine si sotul meu pe 27, abia astept, ca nu ne-am vazut de 2 luni si jumatate!

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

perlutule , ce putintel mai ai pana naci ... nu ne pui si noua niste pozici cu burticut

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare sportivelor!
Iulix,georgia Sa stiti ca nu`s asa "mobilizata".Sotul e foarte,eu mai chiulesc ...adica chiulesc cu spor si sporadic mai bag cite o serie.Ce sa fac daca ma termina febra musculara,merg cite 3 zile de parca sunt in ghips.Apoi alt adevar neplacut este faptul ca nu prea am timp.Seara cind termin toata treaba sunt numai buna de pus pe targa,ce sport,ce banda(care sta precum stepperul plin de praf).
Vorbiti de greutati??Al meu s-a hotarit sa transforme o camera (care o fi aia?) in gym.De vreo saptamana tot cumpara ba greutati(de alea mari si urite),o chestie pt. abdomene(ca un suport ceva),yoga mat,roller pt. nush ce...si eu ma impiedic de ele si le plimb toata ziua de colo-colo.
O chestie fainuta e ca nu prea am mai bagat dulce zilele astea.Am mers la cumparaturi si am ingnorat cu buna stiinta raioanele cu delicatese (desi stiam ca seara ma apuca damblalele).Si da,m`au apucat dar am suferit si m`am dus la nani .Sufar asa de vreo 4 zile,am doua alternative ,ori uit de dulce,ori intr`o zi o sa`mi fac de cap rau de tot.

Aaa,pearl,felicitari pt permis!Inca putin si vine bb tinem pumnii.
Restul fetelor pe unde s`au ascuns iar?Mi se pare mie sau anul asta nu prea sunt doritoare de abdomen extraplat si beachbody?
Mi`e tare dor de vechea formula(lumi,Deus,Allure,babyboom,chiqi..)dar si restul fetelor .De ex. ElenaR oare pe unde chiuleste?Pe la librarie sau pe la cofetarie(poate se supara si apare sa`mi atraga atentia ca ea e fata constiincioasa,nu ca mine)

Va pup pe toate si sper sa va mobilizati curind(nu de alta dar vreau si eu ceva elan de la voi)

Whatever happens don`t let go of my hand!

I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ah,am uitat ce era mai important.Mey,cine`mi face un rezumat.La ce naiba folosesc proteinele astea(inutil sa zic ca a luat al meu un "sac" de proteine pe care scrie "weight down" hopaaa bem de alea si slabim?serios?)
Noah,eu n`am servit inca,nu mi se par asa apetisante (iese o beutura groasa ,ciudata la culoare)ma multumesc cu ceva de la magazin gata preparat.
Cine mai bea asa ceva si la ce i`a folosit??

Whatever happens don`t let go of my hand!

I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!

Mergi la inceput

hannen..ai zis ceva de slabit ..care proteine . care weight down..unde ..ce..cum.... vrea si maimutz ,cum ar zice nenea marean cu goagalu' lui cu tot
zau te-as lamuri dar neam de stiu ce intrebi tu acolo ..cred ca printre altele nu vad bine nici ce ai scris de cat am balit pe monitorul asta zganidu-ma la nena tony cu px-urile lui cu tot

ia sa vedeti ce a facut madam azi .. al meu (dupa 1 an de cand rade de mine ca ies in flacari de la sala ) , de vreo 2-3 sapt e si el virusat si trage de fiare .. ma rog trag alea de el..si azi merg si io , si il abordez frontal pe tipul de-acolo si ii zic asa candid .. eu vreau sa slabesc la picioare .. el imi zice .. peiii nu prea aveti cum doar la picioare ... ete zic , atunci sus dispar cu totul ca s apot slabi la picioare ..rade el asa maimutareste , dar ii zic .. io m-am saturat sa mananc numai frunze ( si prin we inghetata)...asta am zis asa incet incat paream ca am zis-o doar in gand ...si s anu slabesc deloc de 6 luni ..ete si se gaseste el "dastept" nene si-mi trage una cu toata firma de la sala in cap ... apai daca ati slabit prima data , inseamna ca gresiti ceva (mai mai sa-mi zica ca trisez ).. are si el dreptatea lui , dar io o sa fac dintii ca de iepure de la atatea frunze, si de slabit ioc .. maine va zic cum am fost la nutritionist si m-a scos jumate fotomodel .. mare maimutoi si ala

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salut sportive frumoase!!!

Sunt si eu pe aici si va urmaresc din umbra, dar de sport ma tin constant, 3-4 ori pe sapt cate o ora jumate. Doar am platit pt el, doar nu arunc banii aiurea :)) asta da motivatie

De fapt, mai am o motivatie: reducerea celulitei Nu stiu ce sport faceam eu pana acum de nu se clintea din loc, dar acum vad imbunatatiri serioase. Diferenta la bootcampul asta comparat cu cel de anul trecut e ca se tine afara, deci nu avem prea multe exercitii de rezistenta, in rest alergare la greu in toate felurile, pe toate tipurile de teren si alte exercitii cardio plus o gramada de ex. de picioare

Hannen, te urmaresc si la subiectul cu carti sa imi iau inspiratia :) Da-i bataie si tine-te si tu de sport cu sotul tau, asa macar ai un sprijin de nadejdie acolo aproape si va motivati reciproc
Despre acele weight down proteins nu stiu nimic in schimb, ce stiu despre proteine sunt urmatoarele:
- ajuta la refacerea tesutului muscular dupa antrenamente
- te tine plin mai mult timp deci nu mai ai tentatii de mancat des si prost. Ideal cele mai multe proteine vor fi consumate la micul dejun (in jur de 30g) si dupa exercitiu fizic intens
- am aflat recent de la o nutritionista ca nu putem absorbi mai mult de 25g de proteine la o masa, iar pe parcursul zilei avem nevoie de atatea grame de proteine cate kilograme avem, doar ca sa mentinem masa musculara pe care o avem in prezent. Deci ca sa producem mai multi muschi avem nevoie de mai multe proteine decat greutatea noastra in kg. Daca nu ii dam corpului destule proteine, el isi va lua energia din masa musculara, deci ingreunand procesul de ardere a grasimilor.

Tot din prezentarea nutritionistei:
Urmatoarele alimente contin 7g proteine:
- 28.35g carne slaba
- 1 ou
- 3 albusuri
- aprox. 60g branza de vaci
- 30g nuci
- 70-80g fasole uscata
- 120g tofu
- o masura supliment de proteine contine 20g proteine

Cu alte cuvinte ne trebuie o gramada de proteine ca sa ne mentinem tonusul si sa ne modelam frumos. Stiu ca sunt nasoale bauturile acelea dar le poti modifica dupa cum vrei tu. De exemplu intr-un timp beam dupa antrenament un shake de lapte, banana, unt de arahide si praf de proteine. E f bun si satios si nu se simte asa urat praful acela.

Georgia, depinde cum iti e si conformatia. Si eu sunt la fel, daca nu as face sport, nu cred ca as pune nimic in partea de sus, in schimb as face un fund si niste pulpe cat casa! Acuma si de la prea mult sport eu cam risc sa fac multi muschi la picioare deci subtiri tot nu arata, insa iau riscul asta si nu am picioare de fotomodel, insa macar sunt fara celulita.

Ma schimb in costumatia de soc si o tulesc afara la sport!!
v-am pupat!!

Mergi la inceput

Elena, ma bucur sa te revad... ce sport platit faci acum?
asa e , si conformatie e una din "cauze" ... INSA si aici tind sa fiu f realista .. cum zicea la un moment dar dr bilic (nu sunt fanul ei , dar chestia asta m-a pus pe ganduri)..nimeni nu a iesit gras de la auschwitz (chiar de avea probleme cu tiroida cu conformatia sau cu orice altceva )... urata comparatie , dar f reala ..a dat multe teorii ale minimului de alimentatie necesar peste cap,
da , eu am probleme si cu glanda tiroida , as putea lejer sa dau vina pe ea ..dar la ce ma ajuta ?plus ca , io consider ca oricum mancam mult mai mult decat ne este necesar (sau mai corect , mai mult si mai prost)-- din pacate in ro este chiar un trend .. vorbeam la un moment dat cu niste prietenii ca , la noi , cresterea nivelului de trai , a insemnat de cele mai multe ori cantitativ mai mult , nu calitativ mai bun .. nu o bucata de peste , ci doua de porc (si parca as inclina pentru porc decat pt puiul asta injectat pe peste tot ); cum necum eu sunt "blocata" la cele 63-64 de kg , si da , chiar simt nevoia de ajutor , pt vreau sa ajung la 58 (am zis ca accept si 60 numai sa le vad pe cantar )

va ziceam de nutritionist ... hmm...complet dezinteresat ..pacat caci eu sunt dintre pacientii care chiar vrea sa-si atinga scopul .. doar ca lui i se parea ca eu sunt aproape de ideal-ul indicelui de masa corporala (eu am 22.6 , ideal 22.4--> pt varsta inaltimea mea ).. nu a contat ca eu eram contrariata ca , cu aproape aceeasi dieta am reusit sa scap de 13 kg , si de o gramada de luni , stau pe loc.. asta e.. asta e romania .. mi-a povestit de diplomele lui obtinute prin state si prin anglia , nu de ce ma durea pe mine .. am plecam cu un gust amar ..stiu , nu am avut eu noroc..dar oare merita sa dai banii asa aiurea pana ai "noroc" ca dr chiar sa fie atent la mesajul transmis de pacient ? (xio nu te supara pe mine , cred io ca esti sufient de pasionata de ce faci ca sa ascluti pacientul cu atentie )

Albert Einstein

Mergi la inceput