Abdomen extraplat (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Buna seara, sau dimineata dupa caz

Ora de sport pe ziua de azi: bifat
Mancat cu bun simt: bifat
Deci per total a fost o zi buna asa ca am bagat si niste ciocolata hihih

Dulcetica, asa e cu abdomenele.. chiar daca le faci corect la inceput nu iti e abdomenul puternic si risti sa fortezi ceafa.. ia-o mai usor dar continua cu ele si ai sa vezi ca in timp vei simti o diferenta si ti se vor parea chiar usoare. Si nu uita de cardio, numai cu abdomene nu dispar colaceii

Ele, bravo ca te ti de treaba ce antrenamente faci de obicei? si mie mi-e cam dor de Billy..

Onitza, pai vino mai des pe aici cu raportul si ne sustinem reciproc, o sa iti revi iar in forma cat ai zice peste, ai sa vezi din pacate nu te pot ajuta cu programele ca nu am nimic pe computer

Hannen iti trec absenta in catalog sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Elena fac 3-4 antrenamnte pe saptamana. Nu mai dau in gat cu spotul ca m-am prins ca tot de la mancare incepe totul.sport de bun simt ..ramane sa si mananc cu bun simt. Nu pot sa zic ca mananc aiurea dar am nici nu prea ma abtin la ceva. Daca vreau cartofi prajiti sau o pizza, o mananc.
Onitza bine zici..tre sa iti faci timp de tine. Cu un psihic bun (care il ontii prin sport) treci mai usor peste probleme.
Aseara am executat tot cu Billy si o omleta. Seara eu mananc cand ajung acasa pe la 6.30 iar dupa sunt cuminte pana a doua zi.
Dar astazi m-am trezit cu o greaaaataaaaa...pfuu...o fi de la cafea.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Neata
Aseara am executat si eu 15 min pt abdomen cu Tony, stiu, stiu..rusinos de putin, tot incerc o mobilizare, dar pe frig mi-e urat sa ajung la sala ce este cam departe de mine, eh..pretexte[:D pt ca inca imi permit, observ ca lenea iernii nu a produs ravagii majore asupra corpului si cam trag de timp gasind tot felul de scuze.Vine ea, primavara.
Sa aveti o zi frumoasa.
Hannen, si eu te-am notat lipsa in catalog.Ps..offtopic..mey,multe rautati ti se spun pe la generale,imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELENA, ELE, o sa incerc sa ma mobilizez, nu mai promit nimik, la mine e si in functie de starea de spirit....daca nu pot de suparare pai nu imi iese ! Desi mi-e drag sa fac sport si stiu cat de bine mi-a facut candva (chiar vezi viata cu alti ochi!!!) e clar in functie de cum ma simt....si cum viata asta nu e niciodata perfecta si cea mai mica neplacere ma afecteaza, asa am pierdut muuult timp si mi-am omorat multe celule ale creierului....castigand.....fix nimik!!!
Dar sper ca de acum inainte sa ma deshtept!
Ieri am mancat aiurea dar am facut cardio cu Billy.
Azi sper sa fiu cuminte si la papa....am niste sarmale crude in frigider o sa ma infig in ele la pranz. SUnt facute din hrisca, nuca, morcov, ceapa verde, condimente).
CU sportul sa vad cand imi lasa Daniel timp....sper sa doaram la pranz.

Voi ce mai serviti de post?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu din motive bine intemeiate (a facut bunica mea un infarct), n-am fost la bazni de cateva zile. A trebuit sa stau cu ea dimineata, ca nu o putem lasa singurica...

Onitza, pe mine sportul m-a scos din kk (a mi se scuza exprimarea), intr-o perioada cand eram pe marginea depresiei. De aia acuma sunt dependenta de el, si imi face bine mai ales la tartacutza. Cat despre bazinele alea, tin sa precizez ca bazinul are numai 20 de metri.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Buna,

Am executat antrenamentul pe ziua de azi si mi s-a parut chiar usor Cred ca in sfarsit incepe sa imi treaca febra musculara, yay!!

Pearl, imi pare rau pt bunica ta.. Sper sa se simta mai bine in curand..Bine ca are alaturi o nepoata grijulie

Onitza, asa zic si eu ca mai ales cand esti intr-o pasa proasta, sportul intotdeauna te face sa te simti mai bine.. totul e sa ai timp Eu am in plan niste manicotti (cu carne dar se pot face si vegetariene), ciorba de legume si spanac pt weekendul asta Nu am mai mancat spanac de mult, abia astept yum yum!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare,
Eu de 2 saptamani sunt cam lenesa.Nu gasesc energia necesara asa ca din rusine nu am mai bagat nasul pe aici.
Va mai citesc din umbra,poate e mai bine asa.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu raportez de ieri 24 de ture de bazin + shmotru in baia mica (asta ii inclusa in programul "curatenia de Pasti).

Azi vreau sa ma plimb, ca a iesit si in Cj soarele, si in plus, am de sters geamuri (stiu ca nu ii sport, da' miscare tot e).

De mancare - execut o tocanitza de ciuperci cu smantana si mamaliguta.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Pearl, AMR putin si iti tii minunea in brate!!!! Felicitari pt cele 24 ture de bazin! Foarte tare!!!!

Nu m-am mobilizat ieri, nici timp de sport nici cuminte la mancarica, rushinica mie! Azi sper sa imi intru in ritmul vietii sanatoase!

NU am apucat sa citesc din urma , de ce nu mai intra LUMI????? Nici pe Alure n-o mai "vad" pe aici? Ce se intampla????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Felicitari celor care fac si va sustin pe cele care nu aveti energia:-))
Un tips: nu ai chef, te imbraci in echipament doar asa...si cand te vezi cu papucii de sport si toate cele pe tine faci sport ca-ti vine cheful

Eu raportez schimbari majore http://www.de-azi.ro/un-nou-inceput/
acuma caut spatiu si incepem munca. Doamne ajuta!

va pupmai vin

Mergi la inceput