Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

frumoasa tricicleta dar scumpaaaaa

noi avem primita una clasica..cum vezi peste tot dar tare buna e...in carut nu imi mai sta...in asta il mai pacalesc ca mai apasa pe butoane, se mai uita la pedale..si cand nu am chef de carat in brate pana in parc e la marele fix...uneori aproape imi adormea in ea pe drumul de intoarcere de la copii

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Intrebare: e vreun pufulet care a avut reactii adverse la ROR? Noi ne pregatim sa il facem saptamana viitoare si tare as vrea sa stiu daca toti pufuletii care l-au facut au fost ok.

DA, JIJI MEU LA 3 SAPT A FC RUJEOLA..SAU CEL PUTIN ASA CRED DUPA SIMPTOME

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Si al meu febra dar abia dupa 7-8 zile de la vaccin. Nu sunt sigura daca era rujeola sau nu...parca s-a bubitzat asa oarecum trecator (destul de trecator) pe fatza

de Yannis

Auzisem ca una dintre reactiile adverse e o forma usoara de tot a bolii respective. Cred ca asta au avut si pufii vostri.Deci sa ma astept si eu la asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Fetelor, miremia a plecat undeva? Ea era prezenta in fiecare zi. Un mesaj acolo tot scria, dar parca n-am mai vazut-o azi. O fi fost mai greu cu Mara?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna seara...

La noi situatia incepe sa se complice. Mara abia a mancat azi la pranz, imi face febra aproape din 8 in 8 ore, e apatica, moale, tuseste...
Am fost cu ea la dr in seara asta. La plamani nu se aude nimic, se pare ca are rosu in gat si mi-a dat antibiotic Azitromicina-4ml/24 ore pe stomacul gol , erdomed 2ml/12 ore si aerosoli. Farmacista mi-a spus ca este cam puternic antibioticul pt un copil de 3 ani, plus ca am citit si pe prospect ca pt greutatea ei ar fi trebuit sa-i dau in jur de 2,5-3 ml nu 4 ... ce sa mai... cred ca nici nu o il dau...
Pana la 9 seara n-a mai vrut sa manance absolut nimic. I-am facut niste paste cu branza si m-am chinuit cu ea o jumatate de ora sa i le dau ca sa nu se culce cu stomacul gol. Dupa ce a terminat de mancat a inceput sa tuseasca si a vomitat tot ce mancase.
Nici nu stiu incotro sa o apuc maine... ce tratament sa-i dau. Dupa ce ca nu poate sa manance, ii mai dau si antibioticul asta... o termin si cu stomacul
As vrea sa ajung maine la Stanciu. Sper a reusesc sa fac o programare la urgente.
Ca sa nu mai zic ca ii calca si David curand pe urme. A inceput si el sa tuseasca, stranuta, ii curge nasul si inainte sa il culc era si un pic caldut... si are si un dinte pe teava

sa vedem ce-o mai fi in noaptea asta... Doamne rau e cand sunt bolnavi

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, miremia a plecat undeva? Ea era prezenta in fiecare zi. Un mesaj acolo tot scria, dar parca n-am mai vazut-o azi. O fi fost mai greu cu Mara?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Eu stiu ca e cu Mara si cu verisorii...si nu-i acasa...so...cred ca e mai greu cu atatia copii pe cap

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

mai dati pufilor vigantol???eu nu i-am mai dat, pediatra a zis ca vorbim despre suplimente dupa ce facem analizele care au fost ok si calciu si fier si toate alea... si asa nu mi-a mai prescris nimic. Ce fac? continui sa-i dau pana dau caldurile? fantanela e ok, inca nu inchisa dar pe care de a se inchide. Voi ce recomandari ati primit?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mie mi s-a spus de catre mai multi doctori, inclusiv matusa mea ca VIGANTOL ul e OBLIGATORIU pana la 18 luni de administrat zilnica in fiecare luna , urmand ca dupa 18 luni sa nu ii dai in lunile cu soare, dar in alelante ii dai

de Yannis

Da, da! Si eu stiu ca pana la 2 ani se da zilnic. Am auzit si de pitici care au luat si dupa 2 ani.

Mami a lui Cristi

NOUTATE: Cercei "Veselie"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Buna seara...

La noi situatia incepe sa se complice. Mara abia a mancat azi la pranz, imi face febra aproape din 8 in 8 ore, e apatica, moale, tuseste...
Am fost cu ea la dr in seara asta. La plamani nu se aude nimic, se pare ca are rosu in gat si mi-a dat antibiotic Azitromicina-4ml/24 ore pe stomacul gol , erdomed 2ml/12 ore si aerosoli. Farmacista mi-a spus ca este cam puternic antibioticul pt un copil de 3 ani, plus ca am citit si pe prospect ca pt greutatea ei ar fi trebuit sa-i dau in jur de 2,5-3 ml nu 4 ... ce sa mai... cred ca nici nu o il dau...
Pana la 9 seara n-a mai vrut sa manance absolut nimic. I-am facut niste paste cu branza si m-am chinuit cu ea o jumatate de ora sa i le dau ca sa nu se culce cu stomacul gol. Dupa ce a terminat de mancat a inceput sa tuseasca si a vomitat tot ce mancase.
Nici nu stiu incotro sa o apuc maine... ce tratament sa-i dau. Dupa ce ca nu poate sa manance, ii mai dau si antibioticul asta... o termin si cu stomacul
As vrea sa ajung maine la Stanciu. Sper a reusesc sa fac o programare la urgente.
Ca sa nu mai zic ca ii calca si David curand pe urme. A inceput si el sa tuseasca, stranuta, ii curge nasul si inainte sa il culc era si un pic caldut... si are si un dinte pe teava

sa treaca repede!

Si multa sanatate!

Mami a lui Cristi

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Buna seara...

Tocmai ce am scapat si noi de rosu in gat, cu antibiotic, bineinteles. Am primit Klacid 5 ml la 12 ore, panadol baby 7 ml de 3 ori pe zi si linex pt stomacut. La noi antibioticul a functionat f bine. Dupa 3 doze am scapat deja de febra de 40C si imposibilitatea de a manca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

mai dati pufilor vigantol???eu nu i-am mai dat, pediatra a zis ca vorbim despre suplimente dupa ce facem analizele care au fost ok si calciu si fier si toate alea... si asa nu mi-a mai prescris nimic. Ce fac? continui sa-i dau pana dau caldurile? fantanela e ok, inca nu inchisa dar pe care de a se inchide. Voi ce recomandari ati primit?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mie mi s-a spus de catre mai multi doctori, inclusiv matusa mea ca VIGANTOL ul e OBLIGATORIU pana la 18 luni de administrat zilnica in fiecare luna , urmand ca dupa 18 luni sa nu ii dai in lunile cu soare, dar in alelante ii dai

de Yannis

Da, da! Si eu stiu ca pana la 2 ani se da zilnic. Am auzit si de pitici care au luat si dupa 2 ani.

Mami a lui Cristi

Magazinul meu

Cica nu se da in lunile care nu au litera r.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

'Neata, doamnele...o cafelutza?

Scriu dimi, repede, ca iar nu stiu daca ma lasa piticot sa ajung la calculator peste zi...Vad ca isi tine obiceiul: noaptea destul de ok, 2 treziri de papa, la 1 si la 5 jumi, dar ziua...jale. Exact cum povestea Bea()...mamamama, si numai la mine in brate, nu prea e bine nicaieri in alta parte...Offf, mama lor de masele, si ce greu iessss.....

In rest e destul de ok, interactioneaza destul de mult, ceea ce ma bucura enorm...Ca sa fac si eu pe cioara, ca tot n-am mai facut-o demult:
Spune: mama, tata, A-nana(sau Di-a-nana), pa, apa, papa, bebe,uite ("ute", sau "ete") "be"-la oaie si la bec, si face "ooo", adica se mira, cu guritza facuta cioc, cand se aprinde cate un bec, spune ca o cheama "Is", cu un sss preluuung, cu limba intre dinti, ca un sarpe, arata ca are 1 an (dar isi lipeste cele 2 aratatoare, zici ca mediteaza, sau ceva)..
Face ca maimutza, ca "bebe-cutz"(scheauna, ca un catel mic), ca mos craciun("ho, ho, ho"), face pa, salut si bravo cu manutzele...
Stie sa puna "la loc" jucariile, intelege si le pune in cutie, stie sa faca "pupa-iubeste", ne ia de gat si isi lipeste capshorul, si scoate si niste sunete de "tors", ca un pisoi...
Face "miroase"...e super comica, strange nasucul, dezveleste dintisorii, si "amushineaza" cu zgomot, apoi se uita la mine, si asteapta ca eu sa stranut...
Isi hraneste papusa bebe cu bibe, cu lingurita, o pune la nani pe pernutza ei, ii da suzeta, si i-o indeasa in gura...(imi indeasa si mie suzeta, daca ii cer sa mi-o dea...), o pupa, o iubeste si o leagana de-o zapaceste...
Ii place la nebunie sa se joace ascunselea, si chiar ascunde obiecte, si apoi le cauta si gaseste..(suzeta sub perna, jucarii pe sub paturica...)..
Face turn din doua cuburi, dar placerea mare e sa il rastoarne, pune unul in altul paharelele "matrioshca", de la dm, si nimereste majoritatea formelor de la "borcanul de prajituri" in locasuri(cea mai greu de potrivit i se pare forma inimioara, dar pune fara probleme in locasuri patratul, triunghiul, cercul si steaua)...Acum vreo 2-3 luni, se enerva, scotea capacul, le trantea pe sus inauntru, si apoi trantea demostrativ capacul peste..(cica.."gata, pe astea le-am rezolvat")...
Arata cu degetzelul pe carti, si scoate un sunet interogativ, scurt....."i?"("asta ce-i", cred eu), si asteapta cateva secunde, sa-i povestesc imaginea....stie sa arate cu degetzelul ochii, nasul si gura animalutzelor ei, si ale celor din carti...

Mai face si altele, dar m-am "ciorit" destul...

Incerc sa revin...
O zi frumoasa, tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput