Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Nyny..bafta, sa gasiti loc la guru azi, sa-i faca bine repede pe Mara si David!
Puiutmic...bun venit!
Simply...super frumoasa (si utila, cred) tricicleta...dar eu am o pb, cu mandra: nu sta in nimic, de cand se stie: bouncer fisher price-nu, leagan electronic graco-sweet peace-nu, premergator brevi-nu, carutz quinny-nu, scoica-nu, scaun masina inglesina-nu...deci am bagat o gramada de banishori, fara sens. Tot bratzele mele sunt de baza. Poate daca as putea sa incerc una, la alt copilash, sa vad daca sta in ea ...ca si asa sunt gata sa-mi deschid un magazin, cu cate am adunat degeaba...
Bea...super Ivanelul! Ce intelegator si cuminte si gospodar e el!
Gratiana....daca ati avut rosu in gat cu temp asa mare...eu as incerca sa mai aman o perioada Priorix-ul, sa aiba timp organismul bebelunei, sa se refaca...nu da cu rosii, zic si eu...
MP...da' ce-ai mami cu cearceaful? Lasa-l, ca a trecut si luna neagra, si tot!
Ruxita...da, si eu ii dau vigantol in continuare, desi analizele sunt super-ok. Felicitari pentru Kay intelegator, si pentru bunul curs al intzarcarii!

Fug la treaba, ca mandra s-a trez la 6 jumi!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

'Neata, doamnele...o cafelutza?

Scriu dimi, repede, ca iar nu stiu daca ma lasa piticot sa ajung la calculator peste zi...Vad ca isi tine obiceiul: noaptea destul de ok, 2 treziri de papa, la 1 si la 5 jumi, dar ziua...jale. Exact cum povestea Bea()...mamamama, si numai la mine in brate, nu prea e bine nicaieri in alta parte...Offf, mama lor de masele, si ce greu iessss.....

In rest e destul de ok, interactioneaza destul de mult, ceea ce ma bucura enorm...Ca sa fac si eu pe cioara, ca tot n-am mai facut-o demult:
Spune: mama, tata, A-nana(sau Di-a-nana), pa, apa, papa, bebe,uite ("ute", sau "ete") "be"-la oaie si la bec, si face "ooo", adica se mira, cu guritza facuta cioc, cand se aprinde cate un bec, spune ca o cheama "Is", cu un sss preluuung, cu limba intre dinti, ca un sarpe, arata ca are 1 an (dar isi lipeste cele 2 aratatoare, zici ca mediteaza, sau ceva)..
Face ca maimutza, ca "bebe-cutz"(scheauna, ca un catel mic), ca mos craciun("ho, ho, ho"), face pa, salut si bravo cu manutzele...
Stie sa puna "la loc" jucariile, intelege si le pune in cutie, stie sa faca "pupa-iubeste", ne ia de gat si isi lipeste capshorul, si scoate si niste sunete de "tors", ca un pisoi...
Face "miroase"...e super comica, strange nasucul, dezveleste dintisorii, si "amushineaza" cu zgomot, apoi se uita la mine, si asteapta ca eu sa stranut...
Isi hraneste papusa bebe cu bibe, cu lingurita, o pune la nani pe pernutza ei, ii da suzeta, si i-o indeasa in gura...(imi indeasa si mie suzeta, daca ii cer sa mi-o dea...), o pupa, o iubeste si o leagana de-o zapaceste...
Ii place la nebunie sa se joace ascunselea, si chiar ascunde obiecte, si apoi le cauta si gaseste..(suzeta sub perna, jucarii pe sub paturica...)..
Face turn din doua cuburi, dar placerea mare e sa il rastoarne, pune unul in altul paharelele "matrioshca", de la dm, si nimereste majoritatea formelor de la "borcanul de prajituri" in locasuri(cea mai greu de potrivit i se pare forma inimioara, dar pune fara probleme in locasuri patratul, triunghiul, cercul si steaua)...Acum vreo 2-3 luni, se enerva, scotea capacul, le trantea pe sus inauntru, si apoi trantea demostrativ capacul peste..(cica.."gata, pe astea le-am rezolvat")...
Arata cu degetzelul pe carti, si scoate un sunet interogativ, scurt....."i?"("asta ce-i", cred eu), si asteapta cateva secunde, sa-i povestesc imaginea....stie sa arate cu degetzelul ochii, nasul si gura animalutzelor ei, si ale celor din carti...

Mai face si altele, dar m-am "ciorit" destul...

Incerc sa revin...
O zi frumoasa, tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

foarte frumos stie sa faca Issss... noi nu stim atatea dar numai gura de noi! Are vocabular "bogat", stie sa potriveasca forme, joaca roluri, bravo Iss!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

cafea??? tare buna vine una acum...ca imi e un somn...sunt si suparata ca m-am certat cu barbatu dis de dimineatza...ce sa mai...se anunta o zi frumoasa

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

foarte frumos stie sa faca Issss... noi nu stim atatea dar numai gura de noi! Are vocabular "bogat", stie sa potriveasca forme, joaca roluri, bravo Iss!

de aprecieri...m-am gandit sa povestesc si.."de bine", ca "de rau"...am tot zis...
Mare parte a "facerilor-zicerilor" ei cred ca se datoreaza faptului ca este dificila, si a trebuit sa fac mereu cate ceva, s-o antrenez, s-o amuz, s-o distrag...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

de aprecieri...m-am gandit sa povestesc si.."de bine", ca "de rau"...am tot zis...
Mare parte a "facerilor-zicerilor" ei cred ca se datoreaza faptului ca este dificila, si a trebuit sa fac mereu cate ceva, s-o antrenez, s-o amuz, s-o distrag...

Sorina suberbe achizitii are Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

'Neata, doamnele...o cafelutza?

Scriu dimi, repede, ca iar nu stiu daca ma lasa piticot sa ajung la calculator peste zi...Vad ca isi tine obiceiul: noaptea destul de ok, 2 treziri de papa, la 1 si la 5 jumi, dar ziua...jale. Exact cum povestea Bea()...mamamama, si numai la mine in brate, nu prea e bine nicaieri in alta parte...Offf, mama lor de masele, si ce greu iessss.....

In rest e destul de ok, interactioneaza destul de mult, ceea ce ma bucura enorm...Ca sa fac si eu pe cioara, ca tot n-am mai facut-o demult:
Spune: mama, tata, A-nana(sau Di-a-nana), pa, apa, papa, bebe,uite ("ute", sau "ete") "be"-la oaie si la bec, si face "ooo", adica se mira, cu guritza facuta cioc, cand se aprinde cate un bec, spune ca o cheama "Is", cu un sss preluuung, cu limba intre dinti, ca un sarpe, arata ca are 1 an (dar isi lipeste cele 2 aratatoare, zici ca mediteaza, sau ceva)..
Face ca maimutza, ca "bebe-cutz"(scheauna, ca un catel mic), ca mos craciun("ho, ho, ho"), face pa, salut si bravo cu manutzele...
Stie sa puna "la loc" jucariile, intelege si le pune in cutie, stie sa faca "pupa-iubeste", ne ia de gat si isi lipeste capshorul, si scoate si niste sunete de "tors", ca un pisoi...
Face "miroase"...e super comica, strange nasucul, dezveleste dintisorii, si "amushineaza" cu zgomot, apoi se uita la mine, si asteapta ca eu sa stranut...
Isi hraneste papusa bebe cu bibe, cu lingurita, o pune la nani pe pernutza ei, ii da suzeta, si i-o indeasa in gura...(imi indeasa si mie suzeta, daca ii cer sa mi-o dea...), o pupa, o iubeste si o leagana de-o zapaceste...
Ii place la nebunie sa se joace ascunselea, si chiar ascunde obiecte, si apoi le cauta si gaseste..(suzeta sub perna, jucarii pe sub paturica...)..
Face turn din doua cuburi, dar placerea mare e sa il rastoarne, pune unul in altul paharelele "matrioshca", de la dm, si nimereste majoritatea formelor de la "borcanul de prajituri" in locasuri(cea mai greu de potrivit i se pare forma inimioara, dar pune fara probleme in locasuri patratul, triunghiul, cercul si steaua)...Acum vreo 2-3 luni, se enerva, scotea capacul, le trantea pe sus inauntru, si apoi trantea demostrativ capacul peste..(cica.."gata, pe astea le-am rezolvat")...
Arata cu degetzelul pe carti, si scoate un sunet interogativ, scurt....."i?"("asta ce-i", cred eu), si asteapta cateva secunde, sa-i povestesc imaginea....stie sa arate cu degetzelul ochii, nasul si gura animalutzelor ei, si ale celor din carti...

Mai face si altele, dar m-am "ciorit" destul...

Incerc sa revin...
O zi frumoasa, tuturor!

Saru-mana de cafeluta!

Ce frumos povestesti tu acolo!
Bravo Iris!

Mami a lui Cristi

NOUTATE: Cercei "Veselie"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Sorina suberbe achizitii are Iris

de aprecieri...

Sorry de ciondaneala...executat si eu una bucata clantzaneala, cu al meu om, aseara...Daca nu pot sa tac, cand e nevoie, deh....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Saru-mana de cafeluta!

Ce frumos povestesti tu acolo!
Bravo Iris!

Sa-ti fie de bine!
Ai reusit sa mai recuperezi ceva somn?
Cum a mai dormit Kiti? A avut efect eliminarea TV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna dimineata si de la noi!

se pare ca stefan e pe drumul cel bun, nu a mai facut febra, insa tuseste cand si cand, il mai iau dintii, din astea. problema e acum putza, am reusit sa vad ca e crapata pielicica aia si nu sta sub nici un chip sa umblu si eu acolo, nici cu rivanol nu am reusit sa-l dau. diseara voi fi mai hotarata, o sa-l pun pe taica-su sa-l tina, sa scapam odata, daca tot am inceput! asa bine dormea aseara si asa bine ma instalasem eu la un film, cand a inceput sa planga in somn mititelu....of...

nyny, de ce totusi antibiotic pt rosu in gat? si al meu e rosu tare in gat si mi-a dat doar tantum verde. soacra-mea a intrebat-o pe doctorita daca ii da un antibiotic ceva si a spus ca nu e cazu, ca nu are ceva infectios. in fine, fiecare medic cu ale lui. sa treaca repede marei!!!! si am mai auzit de la un medic venit acasa sa-l vada pe stefan care urla de 2 ore intr-una si nu stiam ce are, ca multi doctori prea se grabesc sa dea antibio la copii chiar si pt un rosu in gat "si uite asa incep marile tragedii"

faina masinaria aia, simply, dar scuuumpa...si eu vreau ceva similar pt stefan, dar o sa caut variante mioritice

sorina, peste cativa ani o sa ne gandim cu nostalgie probabil la zilele astea cand stateau ca maimutza agatati de noi sa treaca si ia toata treaba ca pe un mare compliment, numai la tine in brate e fericita!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

bea o sa ai o craciunita?

Mergi la inceput