Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Beatrice wow asta s-a intamplat la o clinica privata??? Sunt multi dr. care stau foarte prost cu nervii. Oare de ce nu le fac teste psihologice inainte de angajare, apoi periodic(unii se dilesc pe parcurs). Ce frustrata!! Moama sa-mi zici si mie cum o cheama ca sa-mi fac si eu o programare, asa am un chef sa bat pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunt socata!!! Te rog mult, scie-i numele, cu CAPS si bold sa apara la search. Vor incerca si alti parinti sa mearga la ea, macar asa vor stii la ce sa se astepte.

Sper ca i-ai facut reclamatie, ar merita din plin! Este socant sa te adresezi asa unui pacient, unde mai pui ca este vorba de o mama care ca orice mama face tot ce considera mai bun pentru copilul ei. Mizerabil.

Si eu am patit-o de doua ori... una mi-a zis ca nu am nimic la gat dar ca sigur am la cap (s-a dovedit ca aveam o faringita de toata frumusetea) si altul mi-a spus ca nu crede ca nu am alergii alimentare ci doar alergie la oameni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

imi era si rusine sa va relatez asa episod, pt ca poate aveti impresia ca ma duc aiurea la te-miri-ce-doctori. Am inteles ca exista doar 2 nutritioniste bebe in Bucuresti. Palicari si Rodica Nanu. La Palicari am sunat si abia peste o luna jumate aveau primul loc liber. La Nanu, caci despre ea este vorba, peste 2 sapt juma. Eu nu-mi explic cum de era asa full.
Pt ca m-a condus pana la receptie, mi-a fost rusine de rusianea ei sa zic ceva acolo. Dar cred ca stiau ceva fetele de la receptie, pt ca m-au taxat inainte de a intra in cabinet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Pai te-a condus pana la receptie ca sa fie sigura ca nu o reclami. Deci e vorba despre Rodica Nanu= Jigodie. Na reclama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

aoleu, m-ati bagat in toti sperietii ca fugiti cu toatele....
am facut repede cont si am dat add la ana....

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

eu nici nu am cont pe FB. Gata, tre sa-mi fac si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Beatrice, eu cred ca il trimiteam pe domnul sot sa o puna la punct

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Ana_o cand mai mergi la kineto? Noi mergem miercuri, joi si vineri. Poate ne vedem pe acolo si nu ne dam seama... P e mine ma apuca toate transpiratiile cand sunt cu Eduard acolo...

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si Eduard Andrei 21.11.2010

La budimex?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

Heidy si danaint, daca sunt pe 7 mai la moeciu, le facem galerie sotzilor la marathon. Mereu ii vedem pe maratonisti cum trec prin fata casei noastre!Apropos, se mananca tare bine la craiasa muntilor. Stiti ceva? Noi acolo ne-am casatorit!
De unde luam ulei de migdale?
Beatrice, nu ti-a bagat dormicum pe vena la colonoscopie?

Adi, mami de ana si ioachim

nop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Icredibil Beatrice!!!! si cat de bine e cotata aceasta dr, ca pediatru!!! eu am abo la medicover si am incercat de cateva ori sa ajung la ea, dar am renuntat de fiecare data pt ca nu am vrut sa astept cate o luna. Acu ma bucur ca nu am cunoscut-o

Dar ceva de bine ti-a zis? vreun sfat, ceva....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

ana, am dat add si eu. fii atenta, m-am tinut are sa nu fiu pe FB pana acum, cand pt voi am fct-o!

Adi, mami de ana si ioachim

IDEM

Mergi la inceput