Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)
Raspunsuri - Pagina 16
BraveGirl spune:
Neatza! Legat de cojite..trebuie mers la dr sa va zic ce sunt. Patrick s-a nascut cu dermatita seboreica si avea intre sprancene si pe cap niste depuneri, care se uscau apoi si pareau ca niste coji. Pt ca si A. a avut cojite, am zis sa le pieptam, sa dau cu sampon, ma rog, cum am facut la ea. Noroc ca mi-a zis pediatra ca nu sunt cojite, ci dermatita seboreica, si sa-l las in pace, sa nu dau cu ulei si sa nu-l mai pieptam, ca doare ingrozitor, ca-i smulg parul (el nu protesta, desi eu ii smulgeam parul cd il pieptanam). L-am spalat cu sampon de la Sebamed si atat. I-au trecut pe la 4 luni. Ariannei i-au trecut cojitele (asa numitele coji de lapte), care trebuiesc indepartate prin pieptanare, cu sampon de la Mustela.
Parul cu care s-au nascut cade treptat si le creste altul.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
anymona spune:
Mie mi-a zis dr ca dc sunt albe sunt cojite de lapte si nu se intervine cu nimic pt ca vor trece singure. Dc sunt galbui este vorba despre dermatita seboreica pt care mi-a dat reteta cu vaselina si acid salicilic. Se aplica crema usor inainte cu 30 de min de baita. Nu se indeparteaza cu pieptenul
BraveGirl spune:
Fiecare dr cu ideea lui Eu i-am cerut reteta pt P. si mi-a zis ca mai bine il las sa vedem dc trece de la sine, ca cica se regleaza secretia de sebum, si doar dc nu trece in cateva luni, imi da reteta. Si i-a trecut...la A.am avut alta dr. si mi-a zis de la inceput ca trebuie sa le indepartez, sa dau inainte de baita cu nu stiu ce, si n-au trecut. Au trecut dupa mult timp cu Mustela.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Hera25 spune:
Noi mergem azi la 17,15 joi la 10,15 si vineri la 17,15.
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Hera, maine avem la 19.30. Si vineri nu mai stiu. Am programarile in geanta, dar doarme puiul in brate si nu pot verifica. Voi cand aveti? Adi, cand eram in ultimele luni de sarcina, noi organizam mereu intalniri si cand venea ziua cu intalneala, nu mai venea nimeni. Tu alege o zi si vezi cine se strange. Noi venim sigur, adica eu si Piersicuta. Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Hera25 spune:
AA si noi avem joi dimineata...pfff...
citat din mesajul lui danaint Si eu cu Lucasel venim daca se face intalneala! Hera, noi avem joi la 16:15 progr la orto clinic. Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
beatrice75 spune:
Fetelor, nu am citit nimic din urma, pt ca bebe nu doarme, insa nu am mai avut rabdare sa va relatez acest episod de astazi.
Dupa o lunga asteptare de 2 sapt juma, am plecat la Medicover la nutritionist bebe. Ajunsa acolo, scandal: o pacienta cu bebe reclama la receptie ca a fost jignita de dna dr. Ca i-a spus printre altele ca de orgine este dintr-un oras de provincie, iar dna dr i-a replicat ca "vine de la coada vacii si ca nu stie sa-si creasca copilul". Eu, in naivitatea mea, am zis ca e de vina pacienta si am intrat totusi in cabinet. I-am zis ca Lp il prepar cu apa plata. ce credeti ca mi-a zis? "ce fitze pe capul tau!de ce nu cu apa de la robinet pe care o fierbi? unde stai in Buc?
In Unirii.
pai normal ca ai fitze.
Apropos de fitze, eram imbracata super casual, nemachiata, cu coada de cal, nu am dat ochii peste capetc
" Dar tu stii de ce apar colicii?" "nu stiu". "Pai zici ca ai citit atatea si ca-ti iubesti copilul, dar vezi ca nu stii?!Colicii apar cd copilul simte ca nu este iubit, cd sunt scandaluri in casa"
vmadelain spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, nu am citit nimic din urma, pt ca bebe nu doarme, insa nu am mai avut rabdare sa va relatez acest episod de astazi. Dupa o lunga asteptare de 2 sapt juma, am plecat la Medicover la nutritionist bebe. Ajunsa acolo, scandal: o pacienta cu bebe reclama la receptie ca a fost jignita de dna dr. Ca i-a spus printre altele ca de orgine este dintr-un oras de provincie, iar dna dr i-a replicat ca "vine de la coada vacii si ca nu stie sa-si creasca copilul". Eu, in naivitatea mea, am zis ca e de vina pacienta si am intrat totusi in cabinet. I-am zis ca Lp il prepar cu apa plata. ce credeti ca mi-a zis? "ce fitze pe capul tau!de ce nu cu apa de la robinet pe care o fierbi? unde stai in Buc? In Unirii. pai normal ca ai fitze. Apropos de fitze, eram imbracata super casual, nemachiata, cu coada de cal, nu am dat ochii peste capetc " Dar tu stii de ce apar colicii?" "nu stiu". "Pai zici ca ai citit atatea si ca-ti iubesti copilul, dar vezi ca nu stii?!Colicii apar cd copilul simte ca nu este iubit, cd sunt scandaluri in casa" |
Beatrice M-am oripilat de ce mi-ai zis...Nu ai plecat cu par sa faci peruca din capul ei??? Sper ca i-ai facut si tu reclamatie! Din curiozitate, cum e chema? jesus, cand te gandesti ca unii oameni au incredere in asemenea fenomene!
Siuta spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, nu am citit nimic din urma, pt ca bebe nu doarme, insa nu am mai avut rabdare sa va relatez acest episod de astazi. Dupa o lunga asteptare de 2 sapt juma, am plecat la Medicover la nutritionist bebe. Ajunsa acolo, scandal: o pacienta cu bebe reclama la receptie ca a fost jignita de dna dr. Ca i-a spus printre altele ca de orgine este dintr-un oras de provincie, iar dna dr i-a replicat ca "vine de la coada vacii si ca nu stie sa-si creasca copilul". Eu, in naivitatea mea, am zis ca e de vina pacienta si am intrat totusi in cabinet. I-am zis ca Lp il prepar cu apa plata. ce credeti ca mi-a zis? "ce fitze pe capul tau!de ce nu cu apa de la robinet pe care o fierbi? unde stai in Buc? In Unirii. pai normal ca ai fitze. Apropos de fitze, eram imbracata super casual, nemachiata, cu coada de cal, nu am dat ochii peste capetc " Dar tu stii de ce apar colicii?" "nu stiu". "Pai zici ca ai citit atatea si ca-ti iubesti copilul, dar vezi ca nu stii?!Colicii apar cd copilul simte ca nu este iubit, cd sunt scandaluri in casa" |
ratusca83 spune:
beatrice, ai mai platit consuiltatia dupa toate astea? te-a lamurit cu ceva? sau te-a lasat in ceata?
pupici
Vasari spune:
Beatrice, n-am cuvinte, e incredibil !! Are dreptate Madalina. Ai mai putut sa-i raspunzi?