Aspirante optimiste >20 ani (657)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Sarah, eu zic ca este un caz aparte, mai ales ca, chiar tu ai zic, a luat inca 2 luni dupa ce a ramas. In primul rand tu nu mai iei si in al doilea rand eu am o prietena care a ramas la nici 2 sapt dupa ce a renuntat la Ac-uri si are o minunatie de fetita. Fata e perfect sanatoasa, nu are nici un fel de problema.
Plus ca si fetele mai stiu cazuri de astea. O sa-ti confirme si ele.
In al doilea rand, ciclul era reglat de la anticonceptionale, iar dupa ce renunti la ele sa te astepti sa ti se deregleze. Asta asa ca reper pt tine. Ca oricum tu timp de un an de zile, nu ai avut ciclu normal, era defapt unul indus, care nu are nici o legatura.
De la incident si pana acum au trcut peste 15 zile, deci fa-ti un test si gata, scapi de dubii.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

imi e frica!!!voi ce ziceti sa imi fac?daca aude soticul iar zice ca sunt !!!daca ar fi sa fiu gravi voi ma sfatuiti sa nu fac avort???imi e frica!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna seara fetelor am intrat cam greu ca am avut un pic de treaba am facut curat curat in casa si mancarica buna si imi astept sotiorul acs sa mancam.
Am citit din urma si am vazut ca cam toate va faceti mereu teste de ovulatie..eu nu mi-am facut niciodata si nu cred ca o sa imi fac vreodata adica nu am nimic cu voi ca va faceti eu am facut dupa ureche si am rams insarcinata pana acum.
Si mai zicea cineva de anticonceptionale la mine a fost asa:pana in mai(inclusiv) anul trecut am luat AC(luasem 3 ani)le-am intrerupt apoi mi-a venit CM pe 30 iunie,pe 9 iulie am facut fara sa ne protejam deloc (tin minte ff bine) si am continuat mereu sa facem fara protectie pana am vazut testul pozitiv adica presimteam ca o sa raman nu mi-am facut griji si nu am stat dupa zile fertile.Acum la mine a fost un caz fericit ca nu toti suntem la fel.A doua oara am aut ultimul CM pe 21 decembrie si am facut pe 4 ianuarie ca era aniversarea noastra..din pacate nu a fost de bine la nici una .
De fapt daca stau sa ma gandesc am fostun pic atenta la zile adica dupa CM dupa 10 zile cred am facut hata hata si am si ramas.
Va pup pe toate scuze daca m-am intins prea mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

sarah....ai si tu niste idei....

de unde stii tu ca din cauza ac-urilor s-a nascut asa
a confirmat vreun medic 100%
nimeni niciodata nu poate garanta ca asta a fost

din nefericire sunt foarte mult astfel de cauze iar mamicile au respectat toate regulile....si tot s-au nascut copii anormali, cu probleme
cauze pot fi multiple....mutatii genetice, carenta de oxigen, infectii.....etc

si ca sa te conving sa stii ca am a si eu o prietena care a ramas asa si acum are o mandrete de fetita perfect normala si care in afara de simple raceli nu a avut nicodata nimic
nu mai fi asa de panicata la orice ca o sa te stresezi rau.....daca tu tresari la orice

si sincer, poti sa te superi pe mine dar nu cred ca ai gasit locul potrivit sa vb de avort la cerere......cu tot respectul....uite cate fete se chinui....nu e frumos pt ele sa aduci in discutie asa ceva
si nici un dr niciodata nu o sa-ti recomande avortul pt ca ai intrerupt tu ac in urma cu o luna

asta e parerea mea

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

lory,asa e!!va rog sa ma iertati!!!ma gandisem la asta doar pentru a nu aduce pe lume un suflet care sa chinuie din cauza mea(de fapt nu e nici vina mea,daca s-au rupt alea,manca-le-ar sa le manance!!!)inca odata mii de scuze,ai perfecta dreptate!!!

o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor, am ajuns cu o foame in glanda.....
si acum bucataresc de zor

am si eu o mare nedumerire....stiu ca nu ai voie sa mananci branza feta cand esti gravi
nu stiu de ce, dar eu asa am auzit

dar am cumparat la cutie una care are gust si arata ca si feta dar scrie duble cream....oare e acelasi lucru

eu sunt mare fan lactate si nu ma pot abtine....dar daca e nevoie o s-o fac

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

sarah, dar voi ce ati folosit frate.....
ca eu in atatia ani cu sotul un singur incident am avut

chiar asa "brutal" e sotul tau

luati durex sau love plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Lore, legat de branza mi s-a zis ca nu ai voie daca nu esti imunizata contra taxo. Iar in timpul sarcinii sinintainte trebuies evitate branzele facut din lapta nefiert. Adica gen cascaval e voie, telemea la fel, dar nu si branza cu mucegai (vezi din ce tip de lapte e facuta)

Mergi la inceput

Citat:

lore,am folosit BLUES de la AKUEL!!!sunt foarte subtiri ca soticul nu le prea suporta asa ca am luat ceva mai pe "gustul" lui!!!lory,sper sa nu te fi suparat pe mine prea tare,ca daca e asa si v-am suparat sau deznadajduit eu ma retrag!!!

o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:

asta a fost unul dintre motive pt care am inceput sa iau Ac-uri... am incercat toate marcile de pe piata din Ro si nimic... toate se rupeau.
Bine, nu mereu, dar o data pe luna aveam un incident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Lore bine ai revenit! cum a fost la servici?
Cu feta nu stiu ce sa zic, eu stiu poti manca orice branza din lapte pasteurizat..

Sarah chill out! Prea esti cu drobu' de sare.. De sfatuit avort/sarcina...nu cred ca se incumeta cineva, e o decizie prea personala si cum zicea si Lorena esti intr'un grup de femei ce vaneaza linute de teste de ovu de gravi..ce crezi ca am putea sa te sfatuim!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

De prezervative eu recomand cu caldura Durex (se gasesc si f subtiri si noi tot de astea foloseam). In 3 ani jumate nu am avut nici un accident!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput