Aspirante optimiste >20 ani (657)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Noi prestam incepand cu Z 8 in fiecare zii si asa si asa
azi avem program artistic si maine si poimaine pana nu se mai vede liniutza

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Paula eu stiu ca ovulezi intre 12-36 de ore de la testul pozitiv! Spor la !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

pardon...asa am vrut si eu sa scriu
nush' de ce naiba am scris 24-48 h
cred ca ma gandeam in alta parte
scuzeeeeeeeeeeee

Moni eu am avut si teste care ziceu intre 24-48... pentru siguranta propun 12-72 ore !

Offtopic: si mie mi'e o lene si un somn...si n'am nici o scuza

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Bravo Paula. si Doamne ajuta sa se prinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Sarah, da ce inseamna pentru tine ca a intarziat 2 zile? Tu deabia te-ai lasat de ac-uri, deci poate sa iti vina si mai tarziu. Cm-ul pe care il ai sub ac_uri nu este unul adevarat (este indus).
Oricum daca atunci ai ovulat, fa test ca o sa fie concludent.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lilimara scuza-ma daca gresesc dar parca tu ziceai ca ai luat naturiste si ai ramas insarcinata si acum vrei al doilea nu?
Ce ai luat si cum? Spune-mi si mie te rog si dozele daca iti aduci aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele. Eu in week-end am fost plecata asa ca am cam rams in urma cu cititul.
Referitor la rana pe col din cate am citit pe net parerile sunt impartite,. cert e ca ar tb sa-mi fac colposcopie sa vad ce dimensiuni are, doc mi-a zis ca e mica la consultul gineco. Mie PAP mi-a iesit 1, deci nu am motive sa-mi fac griji de un eventual cancer de col, fereasca Dumnezeu.
Fetele aveti idee unde se face o laparoscopie mai ieftina?
Mie ar trebui sa-mi vina pe la sfarsitul saptamanii, sigur nu ma rateaza, din pacate eu nu am nici un semn de bebe, dar ma cam asteptam. Deci pe vineri posibil sa declar Z1.
Corina tu ti-ai cauterizat rana pe col?
Kitty astept sa vina uaratii ca sa ma programez la colposcopie si cand o sa am bani la laparoscopie. Cred ca nu are rost sa-mi fac HSG, pai daca as avea endometrioza nu mi se vede la genul asta de analiza. Si e ultimul lucru pe care-l mai fac, daca tot nu vine bebe, ma las pagubasa, peste 2 ani infiem si gata.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Lilimara scuza-ma daca gresesc dar parca tu ziceai ca ai luat naturiste si ai ramas insarcinata si acum vrei al doilea nu?
Ce ai luat si cum? Spune-mi si mie te rog si dozele daca iti aduci aminte.
Da eu eram .Mi'a dat sa iau extract din mladita de zmeur dim si seara inainte de masa cu vreo 10 min cate 2 ml in putina apa si extract de coacaz negru 3 ml in putina apa inainte de masa de pranz.Imi mai daduse si niste pastile de luat de 2 ori pe zi dar nu mai stiu ce anume erau,tot naturiste si alea si utrogestan din ziua16 pana in z25 seara inainte de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele. Eu in week-end am fost plecata asa ca am cam rams in urma cu cititul.
Referitor la rana pe col din cate am citit pe net parerile sunt impartite,. cert e ca ar tb sa-mi fac colposcopie sa vad ce dimensiuni are, doc mi-a zis ca e mica la consultul gineco. Mie PAP mi-a iesit 1, deci nu am motive sa-mi fac griji de un eventual cancer de col, fereasca Dumnezeu.
Fetele aveti idee unde se face o laparoscopie mai ieftina?
Mie ar trebui sa-mi vina pe la sfarsitul saptamanii, sigur nu ma rateaza, din pacate eu nu am nici un semn de bebe, dar ma cam asteptam. Deci pe vineri posibil sa declar Z1.
Corina tu ti-ai cauterizat rana pe col?
Kitty astept sa vina uaratii ca sa ma programez la colposcopie si cand o sa am bani la laparoscopie. Cred ca nu are rost sa-mi fac HSG, pai daca as avea endometrioza nu mi se vede la genul asta de analiza. Si e ultimul lucru pe care-l mai fac, daca tot nu vine bebe, ma las pagubasa, peste 2 ani infiem si gata.

Katy si eu imi fac planuri....
eu vreau sa fac HSG dar asta abia dupa ce vad ce a determinat tulpina aia a mea de HPVpt.ca nu e ok sa fac pana atunci.
eu nu mai am rabdare.......

endometrioza cum se depisteaza? cu ce analiza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Monique imi pare rau ca au venit uratii, tb sa vezi totusi ce e cu dereglarea asta. Din cate stiu eu doar prin laparo. De aceea e mai buna, pt ca daca gaseste ceva in neregula, te si trateaza. daca gaseste trompe infundate , tot laparo tb sa faci.
Luci si de tine imi pare rau, hai fetele ca poate mergeti de manuta la odisee luna viitoare. Tin pumnii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Monique imi pare rau ca au venit uratii, tb sa vezi totusi ce e cu dereglarea asta. Din cate stiu eu doar prin laparo. De aceea e mai buna, pt ca daca gaseste ceva in neregula, te si trateaza. daca gaseste trompe infundate , tot laparo tb sa faci.
Luci si de tine imi pare rau, hai fetele ca poate mergeti de manuta la odisee luna viitoare. Tin pumnii

si cum e procedura asta? ce iti face exact?

Mergi la inceput