Aspirante optimiste >20 ani (657)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Am facut test de ovulatie si au iesit ambele liniutze la fel de intense,
inseamna ca in 24 de ore o sa ovulez,nu?

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Am facut test de ovulatie si au iesit ambele liniutze la fel de intense,
inseamna ca in 24 de ore o sa ovulez,nu?

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

in 24-48 ore
fi pe faza
apuca-te acum de prestat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Paula eu stiu ca ovulezi intre 12-36 de ore de la testul pozitiv! Spor la !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gabi dar cine ti-a dat homeopate? E cineva care se pricepe, ti-a facut vreun control ceva? Si ce ti-a dat ca sa ramai, spune-ne si noua poate la noi are efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Paula baga tare la si iar si o sa vezi peste 2 saptamani cum ne dai vestea ca ai un test cu II liniute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

fetele,eu pe 3-4 martie eram la ovulatie,cu mucus,intepaturi in ovare,tot tacamul!in seara de 4 am prestat si s-au rupt 2 prezervative dar am fost atenti si l-am scos imediat!dar faza e ca de vreo 2-3 zile chiar am o foame incontinuu si un soooomn,menstruatie lipsa de 2 zile, ca acum cand va scriu stau cu ochii parca as fi beata!!!nu mai pot de somn!voi ce ziceti?e posibil sa fi ramas? am pus asta pentru ca mi-e tare frica sa nu fi ramas doar la 2 saptamani dupa ce am lasat ac pentru ca mi-e frica sa nu aiba bebe ceva si nu as vrea sa fac avort!va rog,dati-mi un raspuns!m-am ingrijorat acum cand am citit ca si bella e sora cu somnicul!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Sarah, nu stiu ce sa iti spun, cel ami bine cred ca ar fi sa iti cumperi un test, daca ai ovulat cam pe 3-4 martie, rezultatul o sa fie concludent. Sper sa iasa cum vrei tu!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

sarah de ce nu faci un test de sarcina daca deja ti-a intarziat 2 zile?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

pardon...asa am vrut si eu sa scriu
nush' de ce naiba am scris 24-48 h
cred ca ma gandeam in alta parte
scuzeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

pardon...asa am vrut si eu sa scriu
nush' de ce naiba am scris 24-48 h
cred ca ma gandeam in alta parte
scuzeeeeeeeeeeee

Moni eu am avut si teste care ziceu intre 24-48... pentru siguranta propun 12-72 ore !

Offtopic: si mie mi'e o lene si un somn...si n'am nici o scuza

Mergi la inceput