Aspirante optimiste >20 ani (657)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Offff, imi pare rau fetelor pentru ziua 1. Dar o data cu venirea uratilor ganditi-va ca incolteste si o noua speranta in sufletele noastre.
Eu sunt in ziua 17, cu doua teste de ovulatie, facute ieri, in ziua 16 si azi, ziua 17.
Testul de ieri am crezut ca nu e f pozitiv, urmand ca astazi sa iasa a doua liniuta mai pronuntata, dar din pacate nu a fost asa, azi a doua liniuta e mai deschisa la culoare decat cea de ieri.
Am postat fotografiile cu cele doua teste pe picassa.
Oare sa fi fost testul de ieri pozitiv, voi ce ziceti?

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Offff, imi pare rau fetelor pentru ziua 1. Dar o data cu venirea uratilor ganditi-va ca incolteste si o noua speranta in sufletele noastre.
Eu sunt in ziua 17, cu doua teste de ovulatie, facute ieri, in ziua 16 si azi, ziua 17.
Testul de ieri am crezut ca nu e f pozitiv, urmand ca astazi sa iasa a doua liniuta mai pronuntata, dar din pacate nu a fost asa, azi a doua liniuta e mai deschisa la culoare decat cea de ieri.

Mda
dar cand le-ai facut?
pe asta din ziua 17 l-ai facut dimineata?ai baut multe lichide? ca si asta ar putea sa influenteze rezultatul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Ela eu zic totusi ca ovulezi azi-maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Corina am scris intr-un alt capitol dar mai repet candida ch7,ch9, ch15, se iau cate 7 zile in ordinea in care le-am scris, de 2 ori pe zi cate 5 granule dimineata si 5 seara.Le tii sub limba si o jumatate de ora inainte si dupa nu mananci si nu bei apa.Incearca cu incredere ca eu am facut mult tratament pana am scapat de ea si in 21 de zile am scapat.Si sa stii ca nu sunt scumpe unde la 7 ron tubusorul si iti trebuie cate un tub din fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ma duc sa fac ceva de papica ca acum am ajuns din oras si mi-e fomita, revin dupa ce mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Am citit undeva ca laptisorul de matca ajuta ovulatia pentru ca contine luteina

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna si de la mine
Scriu repede ca sunt in pauza de masa, am citit si din urma, dar nu prea am tinut minte, eh, batranetea.
Voi chiar aveti incerede in homeopate? Stiti se inseamna concentratiile alea? 5 ch etc? Eu iau de 3 luni homeopate si cine mi le-a dat a zis ca in 2 luni o sa raman, iar eu nimic. In fine am si mai multe prietene care nu au incredere in ele. Dar e bine ca a mers la voi... Mihaela, parca tu ziceai?

Ok, va pup, va mai citesc din cand in cand, dar nu raspund decat mai pe seara.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Mda
dar cand le-ai facut?
pe asta din ziua 17 l-ai facut dimineata?ai baut multe lichide? ca si asta ar putea sa influenteze rezultatul....

Moni, testul a fost facut pe la ora 12.00. Intr-adevar, lichide am baut, dar cu o ora si un pic inainte de test. S-ar putea sa fie totusi din cauza asta a doua liniuta mai pala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo gagici!!!

am si eu o intrebare pt fetele dun Bucharest.

vrea cineva 2 bilete la concertul de vineri seara orele 20, sala palatului la Horia Brenciu??? biletele sunt la loja, 100ron buc.

din pacate buba mea e la puseu de crestere si vrea numai san. nu am cum sa plec deloc de acasa. nici prin casa nu apuc safac nimic ca plange
astept pm dc exista doritoare

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

cf fetele?

azi mi-a fost cam rau, m-am trezit la 8 si m-am culcat iar la 11. am dormit pana pe la 2

si parca tot obosita sunt...am chef sa lenevesc, azi am tras chiulul de la munca....asta e bebe sa fie sanatos

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +6

Mergi la inceput