Parinteala nepavloviana(3)
Raspunsuri - Pagina 11
corap spune:
(asa m-am simtit si eu cu 2 zile inainte de nunta, cand 20 de rubedenii ale lu' barbat-mio mi-au zis ca nu mai vin. si eram adult. pana la urma a fost mult mai distractiv fara ele si nici acu nu pot pricepe de ce m-am ofticat)
viv, dar prietenele ei? ziceai ca are doua "de baza". uh, nasoala situatia. si eu sunt curioasa de ce nu vin. presupun o racaiala adolescentina.
pisigri spune:
Da' sun-o si afla ce si de ce si care e cauza motivului.
ca sa te consolez (un pic) pe tine, eu cel mai bine m-am distrat cu baietii, deci s-ar putea pina la urma sa fie o aniversare de care sa-si aminteasca cu placere. Da' stiu si ca nu toata lumea e ca mine.
Ce te faci, nu stiu. Iei lucrurile ca atare, ca n-ai ce face, nu poti obliga copiii sa vina. Dar e nasoala situatia, recunosc...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
RA spune:
Mami de Ilinca ,ia in considerare o leziune superficiala a mucoasei anale.Apare frecvent in cazul constipatiei si a metodelor invazive, precum cea a controlului temperaturii.La bone,nu am prea multe experiente personale.Am avut una singura care a fost cat se poate de ok.Prea buna,chiar.Isi punea mintea cu fiica-mea si nu vrei sa stii ce prapad era la ea in casa,saraca.
Viviana,sper sa rezolvi problema in timp util.Si daca nu,baietii sunt intotdeauna la petreceri...deci,nu te gandi ca s-ar putea sa nu iasa ca lumea.La multi ani fetitei si sa aveti parte de multe bucurii impreuna.
pitzinuca spune:
Mami de Pisilinca (Eu Ilincai mele ii spun Ilu Crocodilu)imi pare bine ca sunteti mai bine. Va pup!
Viviana, va doresc la multi ani cu bucurie si petrecerea cea mai de cea sa fie.
Nadia- am vazut pozele printesei. Doamne cat e de scumpa, dulce. va tin pumnii si va urez tot binele din lume!
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
pisigri spune:
Mi-au dat lacrimile.
Nu am mai avut parte de atita sustinere decit cind am nascut, da' aia nu se pune, ca nu-i la fel
Viviana, eu sper sa intru si in weekend (desi am muuulta treaba pt work si o fac printre miii de picaturi ca fireste si Pisilincu' vrea joaca, si bunicii vor vizite) ca sa va "ur" duminica. Daaar daca nu-mi iese "pasenta", sa stii ca ma gindesc la voi . Si io inca astept vesti despre ce si cum, cu petrecerea.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
viviana spune:
nu s-a intamplat nimic in clasa.
In general fetele din clasa, 7 la numar, nu o plac. Ea nu are "prieten" si nici nu a facut french kiss.
In pauze se joaca nu discuta despre baieti cu ele.
Am vorbit cu mamele celor 2 prietene bune si ele vin pana la urma.
Mama unui baiat, vine si ea si o sa faca entertainment.
Oricum ea e suparata.
Si eu sper sa iasa Ok pana la urma.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
corap spune:
ah, banuiam ca e ceva de genul asta :( . imi pare rau ca acu n-o poti impaca, dar am sentimentul ca o sa iasa bine petrecerea.
szivarvany spune:
Eu sper sa aveti cea mai frumoasa petrecere de pana acum, iar baietii care vin sa le faca pe cele 7 sa le para rau ca n-au venit
fetitei tale
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca Nadia- am vazut pozele printesei. Doamne cat e de scumpa, dulce. va tin pumnii si va urez tot binele din lume! mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Loredana71 spune:
Viviana,la multi ani fetitei tale,sa fie sanatoasa si sa aiba cel mai frumos party!Sper din suflet ca nu mai e suparata!
P.S.Te admir foarte mult si imi place tare mult cum gandesti!