Scoala Otopeni

Scoala Otopeni | Autor: eugcem

Link direct la acest mesaj

In ultima vreme cochetam cu ideea de a ne muta in Otopeni, pentru a fi mai aproape de serviciu, stiut fiind ca multe firme au sediul in zona de nord a Bucurestiului.

Unul din lucrurile care ne retin insa este ca nu stim care este nivelul scolii in Otopeni. Am cautat pe internet insa nu am gasit prea multe informatii. Am vazut totusi ca notele la testarea nationala pentru anul trecut erau in general mai mici decat la o scoala buna din Drumul Taberei, lucru ce m-a pus pe ganduri.

De aceea as vrea sa va rog sa discutam pe tema aceasta, sa imi spuneti parerea voastra cele care stiti despre scolile de aici.

Multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska22 spune:

Noi locuim in Otopeni de ceva vreme, dar am inscris fetita la o scoala din Bucuresti pentru ca semnalele nu erau prea bune pentru scoala din Otopeni . Scoala este foarte bine dotata, ca si gradinitele , numai ca , din pacate, nu s-a reusit atragerea de cadre didactice bine pregatite sau nu a existat interes pentru asta .
Ca un plus, Primaria asigura transportul copiilor de acasa la scoala si invers .
Cred ca cel mai bine ar fi sa culegi ceva impresii la fata locului, eventual sa vorbesti cu parinti care au copii la scoala de acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Anuska, multumesc mult pentru raspuns.

Din pacate nu am pe cine intreba din Otopeni si de aceea am incercat pe forum. Mie imi place Otopeniul ca pare un orasel linistit, curat si mai e si ideea de a sta la curte, mai ales pentru copii. Nu as vrea insa sa aiba probleme mai departe in viata din cauza scolii, mai ales ca beietelul mai mare, la varsta pe care o are acum (4 ani si jumatate), pare foarte istet.

Scoala la care e fetita ta unde se afla? A primit-o la o scoala de stat, desi locuieste in Otopeni, sau e la una particulara? Cum va descurcati cu drumul la scoala, ti se pare ca merita efortul de a fi mai departe de casa?

Mergi la inceput

Din aceleasi motive care te atrag pe tine am ales si noi sa locuim in Otopeni si pot sa spun ca nu regretam .
Nu iti pot spune inca nimic despre organizarea timpului din timpul scolii deoarece abia din toamna incepem clasa I. Dar fetita mea a mers la gradinita in Bucuresti si nu mi s-a parut un efort deosebit, avand in vedere ca oriunde ai locui in Bucuresti tot cu masina o duci la gradinita (asta daca nu ai una peste drum !), iar in ceea ce priveste scoala, presupun ca e putin probabil sa mearga singura deoarece intre criteriile de alegere a scolii prioritara nu stiu daca este apropierea de casa .
Am inscris-o la o scoala de stat, dar am sa-ti spun mai multe despre asta, daca vrei, cand se va concretiza acest lucru,pentru ca inca nu avem o confirmare oficiala din partea scolii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Multumesc inca o data

As putea sa iti mai pun intrebari despre Otopeni? Daca vrei iti scriu PM, pentru a nu ne indeparta de subiectul forumului.

Mergi la inceput

Cu mare placere iti raspund daca mai ai intrebari.
Poti sa imi scrii PM daca vrei .

Mergi la inceput