Nasterea la Arcadia - Iasi (4)
Raspunsuri - Pagina 5
mir_anda spune:
cate zile ai stat internata? daca ai stat mai mult de 3 zile, cat ai platit suplimentar?
madline82 spune:
Alyna, multe, multe felicitari pt bebe! Sa va traiasca si sa fie sanatos si voinic!
Am fost si eu azi la dr cacicovschi, e amabila si draguta, dar tanara si nu stiu cata experienta are.M-a consulatt si mi-a facut eco si m-a intrebat cum as dori sa nasc. I-am zis ca natural si ea nu prea m-a incurajat, a zis ca daca va fi posibil, vom vedea.La eco toate bune, lichid in cant si=uficienta, col inchis, bebe pozitionat cu capuil in jos, fara circulara.Toate bune si frumoase. M-a mai chemat peste o luna.
Azi am fost la consiliere si am intrebat in legatura cu contractul care e situatia, si e intra-adevar asa cum s-a zvonit.Se renegociaza contractul cu casa de asigurari si inca nu se stiu noile preturi pt nasteri, deci fetelor e f posibil sa ne asteptam la tarife mai mari.
Am cerut un contract sa il studiez acasa , si tipa de la consiliere mi-a confirmat faptul ca indiferent daca inchei contarctul sapt asta, sau nu, au o clauza in care se specifica daca apar diferente in decontarea de la CNAS , pretul per nastere se modifica,Deci degeaba inchei contarcyul acuma cu pretul vechi, pt ca el se va modifica, asa ca am decis sa mai asteptam sa vedem ce va fi...
Sper din suflet sa nu fie diferente f mari, sa putem sa nastem cu toatele acolo,ca altfel ar fi pacat.
DPN 15-22 mai, fetita
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mir_anda cate zile ai stat internata? daca ai stat mai mult de 3 zile, cat ai platit suplimentar? |
Am stat 4 zile internata si am platit 33.500
AlynaB spune:
madline eu iti spun din experienta sa nu iti faci griji in privinta asta, ca e dr tanara si nu are experienta....Daca nu era ea poate nu mi-as fi tinut astazi copilasul in brate.....In mom in care l-a scos prin cezariana lichidul era deja f gros si verde....daca mai statea si 5 min....nici nu vreau sa ma gandesc...
Stefana spune:
Eu fac papa, sa ramana mai mult acasa si am emotii, ca se apropie THE DAY!!!!
Am intrat sa-i fac galerie lui Camiki pt maine
HAI CAMIKI!!!!
CURAJ SI NASTERE USOARA!!!!
Stef 38+6 cu Tudor Stefan
AMR 2 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
hanahlove96 spune:
Buna fetelor,
Sunt incepatoare si pe forum si in sarcina, asa ca voi avea nevoie de toate sfaturile disponibile. Acum este tarziu si nu vreau sa va plictisesc cu intrebarile mele, dar de maine...
camiki spune:
Multumesc mult Stefana...surprize,surprize,eu am nascut de luni,mi-a rupt flacaul apa pe la 7 seara iar pe la 8 40 a aparut si Calin prin cezariana.O saq va mai povestesc de acasa,abia azi am putut sa ma misc mai mult.Ideea e ca n-a fost asa de greu si dureros cum ma asteptam.Nici clisma nici sonda nici anestezia,nimic neplacut sau dureros.Prima noapte si ieri dupa mai greu ca n-am putut merge dar in rest....ok.E super aici,toti sant foarte grijulii si atenti.Stefana bafta maine,nastere usoara.
madline82 spune:
Neatza fetelor!
CAmiki, felcitari pt bebe, am banuit eu ceva cand am vazut ca nu ai mai intrat.ASteptam sa ne povesti!
Stefana multa bafta pt maine, ce bine fetelor ca scapati, mai ales ca se vor modifica tarifele, sunteti f norocoase!
Alyna, sper din suflet sa fie ok doct, oricum mi-a zis ca pe 15-18 mai pleaca la congres la bucuresti, si speram sa nu vina bebe atnci..numai de ghinioane am parte.
Monik, asteptam vesti noi de la tine!
DPN 15-22 mai, fetita
madline82 spune:
Hahahlove bine ai venit, stai linistita ca nu ne vei plictisi.In cate sapt esti?
DPN 15-22 mai, fetita
gravidacori spune:
FE|iCITARI CAMI sa fiti sanatosi si recuperare rapida !am banuit si eu ceva vazand ca nu ai intrat,bine ca ai scapat.ma bcur ca esti bine si nu e chiar asa rau.te asteptam cu deta|ii,pupici