Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Sunt pe fuga , dar las pt cine doreste o ciocolata calda
Cum este A_driana ?A vorbit careva cu ea ? Eu sunt convinsa ca a decurs totul f bine.Sa-i trasmiteti, va rog, si din partea mea

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

acusica incerc s-o sun si eu..sa vedem..

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

si multumim alexia_07 pentru sprijin!ne bucuram ca ne citesti!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Cu multa placere va citesc inca de la inceput si imi sunteti dragi toate.Multa sanatate Adrianei

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

alexia, te asteptam sa ne mai scrii, atunci
bine ai revenit si printre noi!

tocmai am sonat-o pe A_driana, e bine.i-am transmis gandurile noastre bune si ce ati spus fiecare.a spus ca intr-o zi- doua o vor externa, dureri nu a avut decat ieri.operatia a decurs bine.astazi s-a putut ridica din pat si merge pana la toaleta, chiar.
va multumeste pentru sprijin.
nu am vorbit mult pentru ca are nevoie de repaus, cred.
noi fugim pe afara.v-am pupat pe "t#259;tile"
ne citim in prag de seara!

LMA Dana_flor!!!!!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Insanatosire grabnica A_driana.Stiu ca iti va fi greu mai ales ca nu ai voie sa ridici nimic,nici macar copilul.Stiu pentru ca si mama si socrul au facut o astfel de operatie.Iti vei reveni si sigur nu vor mai fi probleme.Dar, trebuie sa fii cuminte si sa asculti de medic.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Si noi am fost afara,acum doarme si dupa , mai iesim...mergem dupa Razvan de-acum numai pe jos
My Lady- multumesc ca i-ai transmis A_drianei
Stefanut nu sta f bine la capitolul dinti, are doar 4 sus si 3 jos acum cred ca-i va iesi un canin si cred ca si o maseluta, caci de ceva timp il tot deranjeaza, nu prea imi da voie sa ma uit, ma pot uita numai cand rade .
Tati e bine, da, a terminat cu boala, cu tratamentul, gata.Va incepe serviciul de la sf lunii viitare, va mergedoua saptamani caci apoi trebuie sa intre in concediu de odihna.Asta este, concediul a fost planificat , nu a stiut ca se va lungi atat cu concediul medical.

Alina- role zici ? Super tare ! Bravo si spor la patinat( slabit)
http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata si de la mine gagici..sau buna ziua..

si eu am vb cu A_driana de dimineata si a zis ca e bine...stiu si eu ceea ce a scris si Lady aici..

eu...muncesc de numa'

luni merg si eu la medic ...ginecolog de data asta... am o maaaaaaaaaaaaaaaare intarziere de CM...facut teste de sarcina,...negative... e ceva acolo in neregula, mereu am stiut asta...plus ca la mine CM sureaza doar o zi si jumatate..acum nimic...
...merg ca vreau sa fiu ok...dimineata Pustache mi-a propus sa mai facem un bebe...cand o sa vreau eu..si cand voi fi pregatita......abia astept...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

tina, multumim deasemenea.daca doriti, puteti scrie si la noi..nu ne suparam.
alexia, m-am uitat in lista de la inceput, dar nu te vad!te-ai sters cumva cand a avut loc "retragerea aureliana" sau te-au sters "liderii"?parca faceai parte si tu din odiseea noastra, nu?

cine doreste inapoi in listutza..datele va rog!

alexxa, ce ma bucur pentru tine fata draga si mai ales pentru sotzul tau!lui i-au bagat pe card restul de la banii pe haine?

alina...e viteaza, eu cred ca as cadea in cap cu tot cu role, nici cu patinele nu stau prea bine!

camy, i-auzi veste..spor la si sper sa-ti fie ok"duamna"!

geta, ce ai mai facut cu emailul ela din deget, ia-ti niste alcool boricat!sau mergi mai bine la medic familie, sa nu te pasca vreo infectie!.

busy?totul ok?

imi pare rau ca nu ne mai scriu lorelix, tiusca, mada, romanitza, katy si multe alte fete din listutza!

roxaly..iuhuuuuuuuuu!

eu am gatit orez cu urzici cu garnitura de ficat in sos de smantana cu verdeata si ulei de masline

va pup si ne citim!

Citat:

Mergi la inceput

nimeni?

Citat:

Mergi la inceput