tata a fugit cu fetita - ordin prezidential

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bravo, Raluca!!! Sa nu mai lasi niciodata fata in preajma aluia si nu te lasa cu procesul!!
Bai, dar politistii aia erau tampiti sau numai ticalosi?! Cum adica "sa nu fugi cu fata"?!! Asta chiar e culmea, dupa ce ai stat o luna despartita de ea acum sa stai in continuare cu botul pe labe sa astepti 5 mai pana are loc recursul la ordonanta?! Ce gluma proasta! Cand a rapit practic nebunul fetita ALAPTATA n-a fost bai, nu s-a considerat ca "a fugit cu ea", aveati drepturi egale...acum tu ar fi trebuit sa asculti sfaturile lor tampite, "sa nu fugi cu fata", de parca ai fi fost ceva infractoare, nu mama ei...mama, ce m-am enervat iar!! Dar bine ca nu te-ai lasat intimidata si prostita, cine naiba se cred aia sa-ti dea asa "sfaturi"?
Totusi trebuie sa fii in garda si de acum inainte, la ce comportament de dezaxat are ala...mie chiar mi-ar fi frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca- spune:

Nici nu am de gand sa ii mai permit aluia sa ia fata vreodata,am sa vb cu avocata sa vedem la proces cum sa facem,pt ca sigur ala va cere ore de vizite si sa fac cumva ca orele de vizita sa fie in prezenta unui om al legi,sau nu stiu cum se procedeaza! Da,politistul imi spunea intr-una sa astept inca 2 saptamani,cu toate ca el m-a chemat la Bucuresti ca a zis ca merge si tatal fetitei si poate imi da fata iar cand am ajuns acolo s-a sucit politistul! Acum tatal fetitei tot ameninta ca imi face plangere penala ca am pus viata fetitei in pericol,etc! Oricum nu are nimeni ce sa faca,pt ca asa cum el a furat fetita si nimeni nu i-a facut nimik timp de o luna,mie nici atat nu are ce sa-mi faca nimeni pt ca sunt mama si legal si moral si oricum puteam sa o iau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu are ca sa faca - insa ai grija sa nu ramai fara ea... tot asa fortat, pe furate-lea cum se zice. Va fi greu sa stai mereu cu ochii in patru - dar sigur nu va scapa ocazia - daca o va avea. Ai mare groja pe unde pleaca fata, cu cine pleaca, daca este atent(a) 100%. O secunda trebuie - si iar ramai fara copil.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ralu', felicitari!



Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca- spune:

Dar fata imi va fi incredintata mie pana la sfarsitul procesului,iar la proces tot mie imi va fi incredintata! Acuma in 5 Mai e recursul la ordonanta,si primesc incredintarea temporara a fetitei,si daca o fura dupa ce imi e incredintata mie atunci politia e obligata sa intervina si sa nu-l lase sa iasa din Arad,dar la cum se "misca" Politia in Romania...mai repede am luat eu fata decat sa o ia Politia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Nu risca nimic,nu avea incredere in nimeni,daca e disperat si dezaxat cum scrii, poate face orice, inclusiv sa se foloseasca de altcineva cunoscut tie.Politia bate campii,ca de obicei!Siguranta si incredere,ha!Or fi profesionisti unii,dar aia care ti-au zis sa astepti sigur nu erau-daca ai actul si fata e atat de mica,Doamne!Ai grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

In sfarsit!Doamne ce ma bucur .Aveti grija de voi si mai ales de cea mica.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca- spune:

Se poate sa mi se respinga ordonanta??? Ca el a facut recurs si acum imi tot spune ca poate mi se respinge ordonanta si primeste el ordonanta si va trebui sa-i dau fata!!! Eu nu cred,dar totusi mi-e frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca-

Se poate sa mi se respinga ordonanta??? Ca el a facut recurs si acum imi tot spune ca poate mi se respinge ordonanta si primeste el ordonanta si va trebui sa-i dau fata!!! Eu nu cred,dar totusi mi-e frica...


Raluca, dar nu mai fii atat de nesigura pe tine!! Tu ai cerut ordonanta de urgenta fiindca tatal copilului tau alaptat a disparut de la domiciliu cu el, in alt oras, si nu mai stiai nimic de copi! El de ce ar primi o ordonanta de urgenta?! Care-i urgenta? Plange de dragul fetei si presedintele tre' sa se aplece asupra problemei lui existentiale sa-i dea "ordonanta"?
El poate cel mult sa ceara printr-un proces custodia fetitei; ai zis ca acest proces, pentru stabilirea custodiei, l-ai pornit tu, nu? Asteptati sa va prezentati la proces! Tu ai toate avantajele, nu? Esti mama, te-ai ocupat bine de fetita, ai unde locui, ai sustinere de la parintii tai etc. El ce are? Zici ca n-are serviciu ca vrea sa plece-n Germania! Cine-i va da lui copilul? Cu trasaturile lui dubioase de caracter? Dupa tot ce a facut? A plecat ca un iresponsabil cu bebelusul alaptat, si-a terorizat propria fiica, ti-a dat telefoane sa o auzi cum plange, a amenintat ca-i face rau daca tu nu cedezi etc etc. Toate astea trebuie sa le afle instanta si n-ai grija ca va decide bine!
Eu nu ma pricep (poate apare marius sa explice) dar mi se pare ilogic recursul la ordonanta de urgenta in situatia asta...in definitiv tu pana la urma nu ai luat copilul in urma ordonantei ci fiindca esti mama lui si e dreptul tau. Ordonanta s-a dat pentru ca era o situatie urgenta, copilul era in potential pericol etc. Tatal copilului pentru ce ar primi si el o ordonanta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Sincer - din punct de vedere practic nu mai poate face recurs pentru ca au trecut 5 zile de la pronuntarea sau comunicarea dupa caz a ordonantei presedentiale actuale. Deci "hasta la vista baby!" - prea tarziu.

2. Nu te omora cu firea - 99.99%, ca sa nu zic 100%, vei avea castig de cauza si pe fond.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput