Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Paul, sa cresti mare si sanatos, scumpete! sa vedem ce bunatate dulce ne serveste mami de dimineata

noi am hoinarit azi prin imprejurimiel orasului, la gratar cu nasii si inca o familie. Isa a fost in culmea fericirii, s-a jucat cu iarba, cu florile, cu conuri de brad (de fapt, nu e brad, e un conifer dar nu stiu cum ii zice ), cu alte familii de romani venite acolo la gratar. a si plans o tura ca erau prea multi necunoscuti care o asaltau si doar mami a putut s-o linisteasca (adica de cum s-a simtit la mine in brate a inceput sa rada la toata lumea). a mancat bine acolo, a dormit in carucior vreo 3 ore... am facut si baita in seara asta si apoi era atat de obosita ca abia am adormit-o si in 5 min iar s-a trezit plangand de oboseala. pana la urma i-a descantat tati de deochi si a culcat-o el . eu mai aveam de recuperat de ultima pagina din capitolul trecut si ceva treaba pe la ferma , acuma ar fi cam timpul sa merg si eu la nani, ca dimineta iar mergem la dr .

pun pe fuga si cateva poze de azi

noapte buna delfinariu

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Gata !!
Multumim fetele de aprecieri. Am baiat mare!!!
Bumblebee, Raul a tras galeata peste el, dar cand se plimba in 4 labe. Asa, in picioruse, e prea concentrat sa aiba timp si de galeti si altele. Despre muscaturi, nu prea am nici un sfat!!! Dar ce agesiv s-a facut Victor...cred ca o sa-ti ceri scuze de la multi parinti , cand se va duce la gradi, el o sa fie seful pe-acolo!!!
Giorgia, tot am uitat sa-ti zic, super parculetul!! Cred ca e o placere sa te plimbi acolo. E mare?
Tina, asa mama...Adevarul e ca in ultimele 2 luni ai cam tras chiulul!!. Ne bucuram sa aflam vesti noi despre Raducu!! Si acum mai vreau poze noi
Lauri_ca, ce tare a fost Radu cu Harry P. Eu nu m-as fi gandit la asta.
La multi ani Paul!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza. paula, mersi de cafea

rodi, ce frumos v-ati distrat ieri si isa ce maricica mi se pare. esti sigura ca nu sta asa de la dinti? ca mara de cand au inceput sa ii iasa tot asa sta cu limba ca un catelus :))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Am vazut-o pe Antonia cea harnicuta si pe Isa!

Paula, acuma ce sa zic, ma scofalceste bine juniorul, dar si cand ma imbratiseaza si ma pupa, sunt absolut topita, chit ca dup-aia ma trage de par, dehhh, daca-i iese-n cale. El e acum ca un motanel. Toate astea le face fara sa fie nervos. Cat despre gradi si alti copii, noi, parintii n-am avut probleme acolo, dar in fata blocului instauram legea, pana pe la 12 ani cand brusc m-am domnisorit. Tati s-a linistit putin mai incolo...
A iesit si incisivul frontal drept! Adica No5!

Paul Sanatate si crestere usoara!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neatza

Din nou doar eu si Rebeca. Uf!

Am vazut si eu pozicile de delfinasi! Cat au crescut si ce dulci sunt toti, unul mai frumos ca altul! am sters si pozicile vechi si am pus 3-4 mai noi.

LML Paul-Christian! de btz_ovi. Sa cresti mare si sanatos.

Eu ma simt tare rau; ma doare stomacul si capul, cateodata atat de tare ca mi se face greata. Hmm! Ori m-a pus in cap oboseala, ori ...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna dimineata,

Paula multumim de cafeluta. Si eu beau acum una mare cu lapte.

paula wow cum umbla Raul!

Bumblebee ce tare e Victor cu capsatul de picioare!!! Super

crispro bravo mami, ai vazut cum te surprinde Vladut cand nu te astepti? Cel mai istet delfinas!

Am vazut si poze cu scumpa Isa, Antonia dulcica, Raducu de pufescu un frumos. Cine mai are poze noi?

Paul de btz_ovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Paul

Mai fetele facutul la olita nu a fost un accident, asta e 4 zi cand face, sunt tare mandra, sper sa nu se plictiseasca si sa nu mai faca.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

LML Paul-Christian! de btz_ovi. Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de bucurii.

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

LMA
Paul

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
saddie - super ca mergeti si voi la turci.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

eu sunt prima care pleaca?!?

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Apartament, inca n-am gasit dar am tot vizitat si astept sa-mi dea un proprietar un ultim pret. Sa vedem! Mie imi place pt ca e intr-o zona bunicica, etaj intermediat si nu este pe colt. Singurul incovenient ar fi ca dormitoarele sunt cam micute, dar i-am spus la Catalin (ca lui nu-i prea convine) ca trag un dressing pe hol de toata frumusete plus o camera care ar fi in plus(vrem cu 4 camere in ideea de a fi mai mult spatiu)
Aici m-am cam saturat, cu toate ca de maine ai mei socrii se muta la ferma si ramanem doar cu bunica

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

si noi tot in cautari asa imi trebuie daca am pretentii - etj.1,2 sau 3 maxim, 4 camere si balcon mare la 2 camere si zona buna...si daca se poate si ieftin

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
A iesit si incisivul frontal drept! Adica No5!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

bravo!

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc
Eu ma simt tare rau; ma doare stomacul si capul, cateodata atat de tare ca mi se face greata. Hmm! Ori m-a pus in cap oboseala, ori ...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

...ma faci sa am emotii

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Paul

Mai fetele facutul la olita nu a fost un accident, asta e 4 zi cand face, sunt tare mandra, sper sa nu se plictiseasca si sa nu mai faca.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

super, super

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Neata si de la noi mamici frumoase!!

Noi am fost in Ro, in ialomta, calarasi constanta si bucuresti, am facut 2000 km dar piticuta s-a comportat exemplar, a dormit cate 12-14 ore pe noapte, a mancat bine, s-a stricat insa la stomac si banuiesc ca de la apa, toata lumea s-a jucat cu ea dar de la mine din brate ca daca incerca cineva sa o ia plangea rau. A primit si cadouri, si bani, si jucarii, eu ii cumpar doar cateva pijamale si body-uri de cand s-a nascut, restul le-a primit .
Am mancat de vreo 4-5 ori pe zi, dar nu am pus nimic pe mine din cauza de copil agatat in marsupiu pe mine continuu, un sfat pt cele care vor calatori, marsupiul s-a dovedit cea mai inspirata alegere pentru avion, piata etc desi e cam solicitnt pt spate in avion daca nu luati bilet la business nu primiti patutul si trebuie tinut in bate lucru foarte greu pe un scaun mai ales cand vrea sa manance, asa in marsupiu a dormit cu capul pe pieptul meu, a mancat bine, s-a jucat, am mancat si eu am citit reviste si i-am cantat la ureche cand era agitata. Multa sanatate delfinasilor in recuperare si LML Paul!

Mergi la inceput